Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sayyadina

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vb előtt nem számítottam arra, hogy egy percet sem fogok játszani. A szezonban olyan teljesítményt nyújtottam, ami alapján alapesetként gondoltam arra, hogy lehetőséget kapok, mondta a jégkorongblognak Budai Krisztián, aki a 25 fős keretből egyedül nem léphetett jégre Svájcban.…..
sayyadina 2009.05.12 20:25:54
@D. szurkoló: Én is nagyon vártam, hogy mikor fog pályára lépni, nagyon sajnálom, hogy ez nem történt meg, mert egy igazán remek kapus.
Minden tiszteletem Pat Cortina-jé, de ez tényleg nem volt korrekt :(
Hatalmas fölénnyel nyertek a fehéroroszok a 2014-es A csoportos világbajnokság rendezéséért folytatott harcban. Az IIHF-kongresszus küldöttei közül 75-en a szlávok pályázatára szavaztak, mi 24 voksot kaptunk, a lettek hármat, az ukránok kettőt. Az előzetes latolgatások is első…..
sayyadina 2009.05.08 15:14:58
René Fasel, az IIHF első embere, Kalervo Kummola, a finn szövetség és Christer Englund, a svéd szövetség elnöke közös sajtótájékoztatón jelentette be pénteken: a két északi ország, amelyek külön-külön elnyerték a 2012-es, illetve a 2013-as vb-k rendezési jogát, mindkét…..
A svájci torna előtt már feltettük a fenti kérdést, és azt ígértük akkor, hogy később feltesszük újra. Első nekifutásra nyolc csapattal számoltunk, azóta kiderült, hogy nem pontosan mértük fel az esélyeket. Úgyhogy az alábbi szavazómodulban Szlovákia és Svájc helyére…..
sayyadina 2009.05.07 16:22:31
@Zigi: Hát nekem évekig az USA volt a favoritom, de amióta Modano nincs a keretbe valahogy nem olyan :)
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
A kiállításpercek meghatározták a mérkőzést. Ha ennyit játszunkhátrányban, nem lehet megúszni a vereséget, mondta Ladányi Balázs az 1-5-ös magyar-dán után. Kiderül az is, mi hiányzik ahhoz, hogy az A csoporthoz tartozónak mondhassuk magunkat. "Hülyék voltunk, mert adtunk…..
sayyadina 2009.05.03 22:26:13
@cundala:
A lelki teher ilyenkor elég magas, és mivel ilyen sok a szurkoló, ezért a fiúk görcsösen szerettek volna bizonyítani, nekünk és maguknak is...
most elkezdünk ingázni a két csoport között, és egy idő múlva nem lesz ilyen gond :)
sayyadina 2009.05.03 22:34:28
@cundala: :D Nem vitatkozom veled, ha Te nem látod a hosszú évek eredményét, akkor csak sajnálni tudlak.
sayyadina 2009.05.03 22:43:45
@cundala: Nem lehetett csalódás. Ha csak a papírformát nézzük, akkor ugyan ez lenne a eredmény. MeLa már írta, hogy a mi csapatunk van a ranglistában a leghátrébb.
Ennek ellenére szép, tapasztalatban gazdag meccsek vannak mögöttünk!
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
sayyadina 2009.05.03 14:48:52
@Horiko: Nincs is értelme elkenődni, remek dolgokat láttunk a csapatunktól a VB alatt - az osztrákok elleni meccset leszámítva - jóval többet mint, azt a VB előtt remélni lehetett!!!
De a bírók szidás nélkül is tagadhatatlan, hogy az első 3 gól ma nekik köszönhettük és meccs kimerítette az ellenünk fújás fogalmát...
Persze az is igaz, hogy ha elég gyorsak vagyunk, akkor kevesebbet tudtak volna belénk kötni.
Amúgy nekem már az is elég lett volna, ha akkor kiküldik a dánokat, amikor tényleg szabálytalanok voltak...és nem egy ilyen volt...erről ennyi.
Nagyon kikaptunk Ausztriától, pedig az első harmad jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. Az első gólt az utolsó percben kaptuk, a második harmad elején szintén egy percen belül beszedtünk még egyet. A mérkőzést abban a pillanatban elvesztettük.A meccs közepes…..
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..
sayyadina 2009.04.29 22:44:38
@ivacson: "Azt hittem, hogy valami bajom van, mert könnyes lett a szemem a cikk olvasása közben. Jó olvasni, hogy másnak is. Ott kell maradni az A-ban, odavaló a csapat...
Hajrá Magyarok!"

Ez én se tudtam volna jobban megfogalmazni, jó érzés látni, hogy egyre több ember figyel fel a srácokra és míg 14 évvel ezelőtt a többség furán nézet rám, hogy nekem ez a sport tetszik, ma már az ország nagy része hokilázban ég :D

HAJRÁ MAGYAROK!:)