Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burgener

0 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drasztikus intézkedéseket kényszerült meghozni a brit kormány és Kalifornia kormányzója is. Előbbi a vendéglátóhelyek bezárását rendelte el, utóbbi pedig egyenesen azt, hogy az emberek csak nagyon indokolt esetben hagyhatják el az otthonukat. Hogyan élte meg a döntést a Los Angelesben élő Tamás és a…..
burgener 2020.03.22 17:58:03
@gabors: Az elmult 50 evben ez mar ketszer elofordult ... persze nem tudom nalad mi a mostanaban....

4-szer: Nixon, Ford, Carter, id. Bush
burgener 2020.03.22 18:58:26
@Bredpitt Monika: id. Bush nem, 89-93
A baloldal értelmetlennek tartja a megkülönböztetést, a jobboldal értelmesnek. (Népszabadság, 1990. április 21.) A csodáknak van egy hátulütőjük: nem lehet rájuk felkészülni. (Magyar Hírlap, 1994. december 24.) A Gulágon lassan, Auschwitzban gyorsan pusztultak el az emberek. (Népszabadság, 2002.…..
" Ne hagyd magad Viktor, mi itt állunk mögötted, melletted, előtted és megvédünk van az az Erzsébet utalvány. Csak nézünk itt a falu szélén mit kell kiállnod értünk, mert nem engeded ide hozzánk azokat a migránsokat.  Jól is teszed, mert mi itt mind rád szavaztunk, hiszen akkor ettük a legjobb…..
burgener 2019.03.22 12:59:23
@MAXVAL bircaman közíró: Igen, jól picsán is rúghatták volna és akkor elmondta volna, hogy a seggét ő tartotta a láb elé, mert ő bátor.
  A Reflektor szerkesztőségének rendszeres szórakozása, hogy unos-untalan boldogítjuk egymást akár 10-20 éves politikai interjúfelvételekkel. Ezek egy része legendássá vált az idők során. Ebből jött az ötlet is, érdemes lenne ezen kordokumentumokat fajsúlyuk szerint sorrendbe…..
burgener 2018.11.03 08:14:44
@DFK: Egyetértek, az történelmi erejű interjú volt.
Tegyük fel, hogy az Orbán-kormányzásnak legitim céljai vannak, amelyekről racionális vita folytatható (azaz tegyük fel, hogy nem a lopás a végcélja). Ez esetben -- ha ráadásul elfogadjuk, amit önmagáról állít --, akkor a célja a magyar etnikum védelme lenne egyrészt a globalizációval, másrészt a…..
Utazom a taxiban a televízióba, a sofőr kérdezget a pártokról, majd rákérdez kire szavazzon? Hát aki szimpatikusabb! De mégis? Mondjam meg neki, ő arra szavaz, akit én mondok. Ez csak egy történet a sokból, de tudom, nem vagyok ezzel egyedül a kollégák közül...
burgener 2018.03.27 18:15:19
@Kivlov: Mit magyarázol el? hogy egy raklap cinikus kormánypárti faszra kell szavazni,mert azt mondták önmagukról, hogy ők a magyarok? b.meg...
Amúgy az egészben az a legdurvább, hogy a hódmezővásárhelyi fiaskó után kb. 1 napig tényleg mindenki azt hihette (még a Fidesz "szellemi" véleményvezérei, mint Bayer, Lovas és Bencsik elvtársak is), hogy legalább a választásokig a Fidesz képes lesz értelmes kommunikációra és nem a "jönnek a…..
burgener 2018.03.09 11:46:54
@nemecsekerno_007: A fidesz nem rossz: teljesen zagyva és értelmetlen....
Kata SWL kritikáját itt olvashatjátok Nincs Oscar-szezon a kötelező, csak a főszereplő győzelme kedvéért elkészített életrajzi darab nélkül, idén pedig úgy tűnik, A legsötétebb óra fogja játszani ezt a szerepet. Hiszen már most is szinte csak azért foglalkoztatja a nézőket, mert hosszú idő után…..
burgener 2018.02.06 07:25:24
@hannigabi: mivel ő kicsivel írja, nem világos, miért ez a nagy felháborodás... őt nem zavarja, téged miért?
burgener 2018.02.06 07:36:38
@danialves: ez érdekes gondolat, csak hát Hódító Vilmos óta a szárazföldi győzelem brit földön senkinek sem jött össze, van olyan, hogy ott a tenger, ezért nem kell azokra haragudni:-), akiknek csak a V-2 rakéta jutott....:-(

Mindenki tudta, hogy az oroszok nélkül nem nyerik meg a háborút, VI. György Sztálingrád védőinek díszkardot készíttetett...
burgener 2018.02.07 07:39:33
@danialves: Rá:-)
Tessék már nekem segíteni: hogyan lehet ezt a világraszóló sikert mérni? Visszatapsolták a kampányt? Megállt Soros, és csak néz maga elé meredten? Hány embert lehetett ezzel behülyíteni? Hányan nem csapják le a telefont, kapcsolnak el, törnek ki spontán üvöltözésben a szlogen láttán? Vagy hogy? (A…..
burgener 2018.02.06 07:20:46
@Vállalkozz: Putyinra gondoltál:-)?
A Fidesznek kétharmada lesz 2018-ban, ha nem egyenesen négyötöde. Az ellenzéknek kétharmadot kell szereznie 2018-ban, majd új törvények alapján új választást tartania. A Fidesznek nem is kell a kétharmad, mert már minden törvényt meghoztak, ami nekik fontos. Talán jobb is, ha a Fidesznek kétharmada…..
Izzóbb bosszúvágy tombol Orbán Viktor lelkében, mint ahogy ezt bárki is gondolta eddig. Talán erős szavak ezek, de azok után, amit a Jobbik kivégzése érdekében az Állami Számvevőszékkel elvégeztetett, még a Fidesz hívei is meglepődtek. Eddig sokan gondolták ugyanis, hogy Orbán úgymond „tökös…..
burgener 2017.12.10 07:26:05
@andrásúr: Nincs rá bizonyíték, hogy más is bassza a nejedet, ez csak rágalom-el ne hidd... puszi, édes:-)
Agyonvágta a TV2-t az RTL vasárnap este: A Fal című vetélkedőjük több mint kétszer akkora közönségarányt tudott (27,6%) mint a vele szemben vetített, egyébként tényleg jó Mentőexpedíció (The Martian) a maga 13,4 százalékával. A vetélkedőből most csak egy adás került tévébe, a többi majd jövőre jön,…..
burgener 2017.11.20 19:24:31
@menjünk a moziba be: A 70-es években volt, egy Morvai nevű ember nyert zsinórban és a saját lánya győzte le a legvégén:-)
1000 leütés Orbán értékrendje 2017.11.13 09:57:57
A Putyinnal való összehasonlítás megállja a helyét, ha az eltérő kontextust is figyelembe vesszük -- amit ellenzéki tollforgatók azonban se ebben az összehasonlításban, se Horthyval szemben nem szoktak megtenni. Orbán tegnapi beszéde a globalista gondolkodás feletti átfogó európai győzelemről…..
"Megtanulnék románul, de épp írom öregkori fő művemet, versenyt futok a halállal” – mondta Király Jenő filmesztéta egy 2004-es egyetemi kurzusán. Király kultikus figura volt a magyar felsőoktatásban, de legalábbis a film- és esztétikaszakokon, saját tanáraim is arról számolnak be, hogy több száz fős…..
• Magyarország migránsmentes övezet, pedig Soros ármánykodik  • Az Orbán-kormány szívóágra került a külföldi kiküldetések esetén fizetendő bérek ügyében • Most dől el, fennmaradhat-e az egységes Európa, amely a szabadságon és az emberi jogokon alapszik ..
        2017. október 22. (origo)        1.  "A szexuális zaklatási botránnyal elveszítették kedvencüket a balliberálisok. "       2.  Marton László "közismerten hiperliberális ember"       3.  "24 évig igazgatta a Vígszínházat, Kádár János nyolcvanas éveitől kezdve egészen Bajnai Gordon…..
Beszédírók MOST MUTASD MEG! 2017.10.19 23:18:24
Ez tragédia. Abban az értelemben is, hogy mindenképpen értékvesztéssel jár Sárosdi Lilla bátor kiállása. Már most kimondható, hogy a Vígszínház, Marton László, és a Színház- és Filmművészeti Egyetem jó hírneve megtépázódott, és további értékvesztés várható. A szervezetek és a főrendező…..
Kezdetét veszi az őszi politikai szezon, amely meghatározó jelentőséggel bír majd a 2018-as választásokat tekintve. Orbán Viktor Kötcsén szól holdudvarához, Gyurcsány Ferenc a Nyugati téren mond beszédet, Botka László pedig már túl is van egy szegedi értelmiségi találkozón. A Momentum fáklyás…..
Soros szóvivője teljesen légből kapottnak nevezte a magyar kormány vádját, mármint hogy az üzletember illegális migránsokat akarna Európába importálni. Wall Street Journal: Európában Orbán Viktor és a lengyel kormány fenyegeti leginkább a liberális demokráciát. Félő, hogy a mind nagyobb gazdasági…..
Előző bejegyzésemben azt állítottam, hogy a magyarok az életükkel és a vérükkel fizetnek azért, mert Orbán van hatalmon. Most már számszerűsítve lehet tudni, hogy évente 13 ezer ember hal meg itthon olyan betegségekben, amit más EU-s országokban meggyógyítanak, vagyis ennyien szó szerint az életüket…..
Próbálkozás többször is volt az RTL Klub fevásárlására, de tulajdonosuk, a Bertelsmann megerősítette szándékát: Magyarországon kíván maradni - nyilakozta a csatorna vezérigazgatója, Vidus Gabriella a 24.hu-nak. "Próbálkozás volt, igen, lehet, hogy lesz is, de eladási szándék nincs" - tette hozzá.…..
burgener 2017.06.01 15:22:59
@CM2131: Nem azért, hanem azért, mert olvasható.
Bár az infó az egyik narancsos propagandalapban jelent meg, kivételesen teljesen hihető: Botka László teljhatalmat akar a választási felkészülésben, a jelöltek kiválasztásában. Lehet erre legyinteni, de ez fontos dolog. Orbán leválthatósága szempontjából is. Nézzünk néhány…..
Itt a válasz arra, hogy bár a kormányellenes tiltakozások egyre hangosabbak, miért nem csökken a Fidesz kétmilliós bázisa...
burgener 2017.05.10 18:44:47
@David Carradine: Kívánom Neked, hogy dolgoznod kelljen azokkal, akik ezt az államot épp "működtetik" most, ennyi semmihez nem értő vakbarom a büdös életben nem volt még a minisztériumokban.

Nem politikai, szervezési-igazgatási alapon írom.
Egy amerikai kutatás szerint 6 és 12 hónapos koruk között a csecsemők szüleik reakcióját figyelve tanulják meg, hogy mi a mulatságos. Bizonyára Soros György támogatta a kutatást, mert amennyiben igaz ez az állítás, akkor a Fidesz szavazóinak döntő hányada vagy nem figyelte meg a szüleit kiskorában,…..
burgener 2017.04.30 23:01:21
@Halál kamionja mindenkit elgázol: Nyugodj meg, jövőre téged is elad a fidesz csicskának Nigériába. Fekszel, nyugszol, jó kutya:-)