Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JReb

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Serbia Insajd Futóbolond magyarok 2012.07.06 17:30:00
Szerbiával, Vajdasággal, egyéb volt jugoszláv területekkel foglalkozó blogunkhoz ez a poszt csak a vajdasági magyar testvérpár apropóján kapcsolódik. A Nyájas tudja be némi aktualitásnak, no meg a bloggeri szabadságnak. Ugyanis a napokban egy újabb csapat futóbolond vitte el…..
Švejk, a derék számlálóbiztos (100% dzsedimentes poszt!) Lehet, hogy úgy kellene mutogatni engem, mint az űrhajósokat, mert nem hinném, hogy rajtam kívül sokan lennének, akik húsz éven belül két különböző, egykori K.u.K-országban is népszámlálási biztosok voltak. Persze…..
JReb 2011.11.08 18:47:53
@lastofthemohicans:
Én idén voltam számlálóbiztos Szerbiában.
Érdekes, ezek szerint nem sok minden változott 2001 óta. Én se vagyok párttag, egyiké se, de annak hiányában a nemzetiségem se segített, úgyhogy csodák csodája én is lecsúsztam a zsíros belvárosi körzetekről;D

Ettől függetlenül nekem is egyik legnagyobb élményem volt. Egyrészt sokkoló volt a nyomorúság minden formáját látni, kicsit én is "harmincas yuppienak" éreztem magam néha aki kimozdult a jó kis otthonából a valóságba. Kb mindenkinek jót tenne egy ilyen, kicsit képbe kerülni a társadalommal, tisztába jönni vele hol is él.
Másrészt fantasztikus embereket és hihetetlen életeket láttam. readers digest és chicken soup töményen az arcodba.
Pimasz úr 140 kg 2009.04.30 19:49:00
Mindenek előtt köszönöm a tippeket, nagyon jól működött, és be is igazolódott valamennyi – ma már túl is vagyunk a forgatáson. Így hát ezennel köszönöm mindenkinek, aki bekapcsolódott, de ne fájdítsátok tovább a szívemet a jobbnál jobb ötletekkel e témakörben, mert…..
JReb 2009.05.06 15:02:07