Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hypo-100

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Itt is megy a vetítés 2012.01.21 06:15:00
Kifejlesztettek valamit, amiről lehet, sosem derül ki, hogy használjuk. A háttérben zajlanak a legnagyobb dolgok. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nyájas, és mindent megbocsátó olvasóim, a fővárosba költözés és az újabb macska beszerzése minden időmet elvette, és sajnos lemaradtunk egy kicsit a Benkő of Love hogyvoltokkal, de ami késik, az nem múlik, mint ígértem. A következő adagra nem kell majd ennyit várni…..
Még Nifty sem tudja, hogy ez igaz vagy sem, mindenesetre elég pöpec a verda! 1600 paci, kevesebb, mint 2 másodperc alatt van százon, biodizel hajtja, az ára nagyjából egy kisebb afrikai állam költségvetését teszi ki, és természetesen egy arab olajsejké. (Közben kiderült, hogy ezek…..
Hypo-100 2009.11.11 10:59:36
@gromit: az arany köbdeciliterenként

Hát ez meg milyen mértékegység vazze? Lehet literenként vagy köbdeciméterenként 19 kiló
Korrektorblog Anal. szopás 2009.10.02 07:11:00
Tisztelt Zsadon Béla, olvasószerkesztő úr, de most elsősorban vegyészmérnök! Lecsó című cikkedben láttam a „digerálandó” kifejezést. Én most nyűvöm 3. éve a vegyészkart, de rohadtul gőzöm sincs, mit jelent a diger, digerál kifejezés. Lab.-führerektől mindig…..
Az elmúlt hetekben nagy figyelmet kapott a bevezetendő terézvárosi dajdajholokauszt, amely témáról (uborkaszezon lévén) rengetegen rengeteg bőrt nyúztak le.Az Indexen, illetve annak aloldalain publikált firkálmányok sok hozzászólást kaptak, szokás szerint és érthetően minden…..
Hypo-100 2009.08.03 19:21:40
Munkahelyi (T)error Ez normális? 2009.07.05 08:22:20
Sziasztok!Eredetileg egy contact center ügyintézői állásra jelentkeztem,korábban négy hónapot dolgoztam egy másik bankban, ami nem hosszú idő, de előzmény. Munkaerő közvetítőn keresztül sikerült elhelyezkednem egy közismert bankban július 1-vel (szerdán). Már az interjún…..
Hypo-100 2009.07.05 18:31:28
@halihalo: Nyelvtannáci attribútum (vagyis online kényszerbetegség)
index.hu/tech/net/2009/07/05/hatfele_online_orulet/
Képtelen megállni, hogy egy ötszáz szavas szövegben található egyetlen elütésre ne hívja fel a figyelmet. Minden esetben emlékezteti a szerzőt, hogy „éssel nem kezdünk mondatot”, „az ékezetek nélkül írni még magánlevelezésben is pongyolaság”, valamint hogy az „stb.” helyesen leírva „és a többi”.

A való életben a szélsőségesen kényszeresek úgynevezett kényszerbetegségben (obszesszív-kompulzív zavarban) szenvednek. A betegeknél bizonyos gondolatok és cselekvések kényszerítő erővel hatnak. Leggyakoribb kényszergondolatok a fertőzéstől, a bepiszkolódástól való félelem, vagy agresszív gondolatok a beteg által szeretett személyek iránt. Tipikus kényszercselekvések például a vég nélküli kézmosás, az órákig tartó fürdés meghatározott ceremónia szerint, vagy bizonyos rituáléval történő elindulás otthonról, ami sokszor lehetetlenné válik az egyre bővülő szertartások miatt. Gyakori a zárak, kapcsolók ellenőrzése, bizonyos dolgok megérintése, megütése, megigazítása, és akár a nyelvi rendszerekre is kiterjedő túlzott rendmánia.
Hypo-100 2009.07.05 11:55:24
@halihalo: Te mekkora egy tapló vagy. Nem nyelvtan tanárnak vagy újságírónak jelentkezett. Egyrészt örül hogy felvették, másrészt tanácstalan az abnormális helyzet miatt. Tanácsot kért nem kioktatást.