Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reg5

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság jogos igény, hogy az ember azonnal értesítést kapjon, ha új levele érkezik. Erre több módszer is létezik. Például a következő stabil verzióban bemutatkozó fül előnézeti képek segítségével gyorsan rápillanthatunk az email fiókunkra, ha az meg van nyitva egy külön…..
Reg5 2014.08.21 14:03:30
@Nekomajin: addons.opera.com/hu/extensions/details/gmail-checker/?display=en

Azt hiszem ez volt. Ha jól emlékszem az email cím alapján generált valami kódot amit meg kellett neki adni, aztán teljesen magától működött.
Reg5 2014.08.21 14:07:15
@Reg5:
addons.opera.com/hu/extensions/details/google-mail-notifier/

Az értesítő felülete erre hasonlít, de ez meg csak bejelentkezve működik(?).
Írhattam volna egybe is, na mindegy.
A Variety tette közzé elsőként a nagy hírt: a második évad végén elkaszált The Killing-remake harmadik évadát már elkezdték összerakni az írók és a producerek, ráadásul a napokban közzétett pletykának megfelelően az AMC-nél. A gyártó Fox és az AMC egyelőre mélyen…..
A sat-tv-radio.hu híre szerint más hasonló televíziós csatornákhoz képest háromszor nagyobb díjszabásai miatt nem sugározza a Discovery csatornákat a Digi TV. A kiadott közlemény a román változás nyomán született, de hazánkra is érvényes.„Nem tudjuk követni az 1 százalék…..
Érkezett pár kép és egy videó is a The Lone Ranger Disney filmhez. Idén már sikerült egy csúnya bukást bemutatnia a Disney-nek a John Carter filmmel,úgy tűnik ez jövőre is meg fog ismétlődni. Gore Verbinski rendező jócskán elszállt a Johnny Depp főszereplésével készülő The…..
Filmdroid TOP 10 időutazós filmek 2012.09.29 15:28:33
Az időutazás régóta nagyon népszerű téma mind az irodalomban, mind a filmművészetben. Az első utalás időutazásra a Memoirs of the Twentieth Century című műben volt 1700-ban. Az első film, mely a témában készült, Az időgép című. A téma napjainkban is népszerű, rengeteg…..
Jelenleg két életrajzi filmet is forgatnak Hitchcockról, az egyik egy HBO produkció, The girl, amelyben Toby Jones játsza a kultikus rendezőt és a Madarak forgatása áll a középpontban. A másik filmben Anthony Hopkins lesz Hitchcock, és szimplán Hitchcock a címe. A történet a Psycho…..
Tegnap zárta negyedévét a Take-Two, ami a játékvilágban mindig izgalmas esemény. A sajtó általában vaskos, számokkal, összegekkel és dátumokkal teli dokumentumba ássa bele magát, megnézve, az elmúlt időszak játékai hogyan is szerepeltek a piacon, a részvényesek pedig…..
Reg5 2012.08.14 19:06:01
@TomFace: Erre találták ki az RSS-t.
A szórakoztató családi animációs filmekben mindig akad egy-két vicces mellékkarakter. A Gru (Despicable Me) alkotásban a címszereplő körül kismillió sárga apróság sürgött-forgott. Javában készül a nagy sikert elért mű folytatása, amelyben szintén felbukkannak a minyonok, de…..
Reg5 2012.07.24 11:30:51
@doggfather: Ha sablon vicces családi/gyermekded animációt akarsz nézni, akkor mindenképp. Ha valami különlegeset, akkor inkább hagyd.

Még moziban volt szerencsém(?) megnézni, de már akkor se értettem, hogy miért nem a minyonok vannak a film fókuszában. Szóval várom.
Hosszú még az út, amíg a videojáték-sajtót tényleg újságírásnak lehet tekinteni - a zsákszámra osztogatott ingyen játékok, a kiadó által fizetett stúdiótúrák, a szinte kizárólag pozitív előzetesek és a jövőbeni hozzáféréssel sarokba szorított írók nem éppen…..
Filmdroid TOP 10 mozis űrhajók 2012.05.26 12:00:00
    ”Prometheus Has Landed”. Alig két hét és a mozikba kerül a nyár egyik legjobban várt alkotása, az Alien előzményfilmje amelyben az emberek egy Prometheus nevű hajóval jutnak el az LV-416-os bolygóra. Ma újra a sci-fi világába teszünk kirándulást, jöjjön…..
Filmdroid Képregényfilmes hírek 2012.05.25 11:30:55
Habár a harmadik Vasembert nem Jon Favreau dirigálja, de azért bevállalta, hogy ismét eljátssza Happy Hogant, Tony Stark testőrét. A Vasember 3-ban Starknak Firepower-rel is meggyűlik a baja, a karaktert Ashley Hamilton fogja játszani. Anthony Hopkins lehet a Red 2 főgonosza, még nem…..
A Bosszúállók két hét alatt belépett az 1 milliárd dollárt elért filmek elit klubjába és még az sem kizárt, hogy leelőzi a Titanicot. Hamarosan érkezik a nagy konkurens Batman személyében, többen azt találgatják, hogy A sötét lovag: Felemelkedés meg tudja-e ismételni a…..
Reg5 2012.05.15 18:20:59
Magyar Opera Opera 11.64 2012.05.10 18:51:00
Amíg mindenki az Opera 12 legfrissebb előzetesét várta (és már meg is kapta), szép csendben megjelent a korábbi verzió újabb hibajavítása, ami a 11.64-es verziószámot érdemelte ki. Hová tűnt a 11.63? Volt, de csak Mac-re. Szóval itt ez az új kiadás, ami a nem túl izgalmas,…..
Mint már ismeretes a Carrie remake főszereplője Chloe Moretz lesz, aki játszik az Éjsötét árnyékban is. Mivel Tim Burton rendezése hamarosan a mozikba kerül a fiatal színésznő rengeteg interjút ad, a Comingsoon oldalnak is alkalma nyílt beszélni vele és szóba került a remake…..
Azt hiszem, most már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Mass Effect 3 vége a játéktörténelem egyik legvitatottabb befejezése. Persze, nem ez volt az első lezárás, ami megosztotta a játékosokat, viszont remek alkalom arra, hogy a régebbi, sokak által rossznak mondott befejezéseket is…..
Reg5 2012.04.16 14:38:26
@Reactor: Lassan annak is örülni kell ha a játékok normális befejezését DLC-ként kiadják.

Magához a cikkhez
Ha játék közben derül ki, hogy az egész csak álom, akkor ott azon nyomban megy az uninstall, nem számít hogy egyébként mennyire volt überkirály a játék.
(Disclaimer: Bár a poszt nem spoileres, a hivatkozott linkek azok lehetnek.)Bár az elmúlt napok kommentjeiben már előjött a Mass Effect 3-ügy, azért foglaljuk csak össze a balhét, mert vannak új fejlemények is. Tehát megjelent két remek sci-fi szerepjáték után egy harmadik, a…..
Reg5 2012.03.20 11:25:02
@Darkosia: Miért kell minden marketing bullshitet bekanalazni? Amellett én is azt mondom, hogy ez csak egy játék nem több, befejezése miatt hőzöngjenek azok akiknek nincs jobb dolguk.
Pár hete megírtuk a sztorit, hogy a valaha élt egyik legzseniálisabb játékfejlesztő, Tim Schafer (akinek már a fiatalkori álláskeresése sem volt mindennapi) hogyan próbált összekalapozni a Kickstarteren 400 ezer dollárt új kalandjátékához. Azt is megírtuk, hogy rengeteg rajongó…..
Reg5 2012.03.17 16:53:53
@Pretoryan: Senki nem vitatja a ME érdemeit, mert tényleg nagyon jó játék. Viszont az kissé túlzás, amit a befejezése körül csapnak. Én a napokban vittem végig, de valahogy van annál nagyobb bajom is mint egy játék (elqurt?) befejezésével foglalkozni. Amellett akit érdekel a scifi az nézzen bele klasszikus scifi sorozatoka, egyből más szemmel fog nézni a ME világára.
Filmdroid TOP 10 Disney filmek 2012.03.10 18:35:00
Csütörtökön került a moziba a Disney stúdió legújabb filmje a John Carter. Egykor a Disney név egyenlő volt a varázslattal az igazi filmélménnyel. Nem mondom hogy mostanra megkopott ez a hírnév, de a brutális pénzösszegekből készült filmek  amiket mostanában készítenek…..
IDDQD "Nyasgem, Microsoft!" 2012.02.17 16:11:00
Van az úgy, hogy egy játék eleinte úgy multiplatform, hogy konzolos és PC-s változatot is terveznek belőle, aztán, ahogy telnek a fejlesztéssel súlyosbított napok és hetek, a kiadó egyre inkább úgy érzi, ideje lesz a "multiplatform" nyugati jelentését használni csak.…..
Reg5 2012.02.22 14:41:42
@Bobby Newmark: 23 évig egyetlen MMO-val nem játszottam, mert alapvetően nem érdekelt egyik se. Multizni se szoktam. Eddig volt 2 olyan cím amivel 2-3 hétig elvoltam aztán ment az uninstall. Aztán 1 hónapja ingyenes lesz a Star Trek Online, mondom egy próbát megér. Azóta szinte csak azzal játszok, 99%-ban a történetek miatt.

Teszem hozzá, az RPG-ket és hack'n slasheket sosem szerettem, hülye vagyok hozzá na.
Szokás szerint átalakította a tavaszi műsorrendet a Fox, jön a Touch és mellé Gordon Ramsay újabb reality-je (ez már a harmadik, amit a Fox vetít), a Hotel Hell, visszatér a Breaking In, a Dr, Csont pedig az American Idol csütötörtöki felvezetését kapja meg, az így az újabb évad…..
Reg5 2012.02.13 22:36:47
@K0vasz: Szerintem az évadzáró se volt jó. A 3x21 ütött, de ennyi. A 4. évadot meg majd darába, bár igazság szerint már nem érdekel túlzottan.
Ember legyen a talpán, aki képes követni, hogy mi folyik a TV2 magazinműsoraiban. A legújabb fejlemény, hogy szombat estétől Aktív Extra lesz a Magellánból. A történéshez hozzátartozik, hogy nemrég megszüntették az Aktív Extrát.A TV2 programigazgatója úgy indokolja a döntést,…..
Új év, új hírműsor a Tv2-nél, már ami a formátumot illeti, hiszen egyórás lett a Tények. Jó húzás volt, legalábbis az első kiadás nézettségét elnézve, hiszen január 2-án elverte a konkurenciát, az RTL Híradóját. A Tv2-t a kereskedelmi célcsoport (18-49) 25,9 százaléka…..
Filmdroid Horrorfilmek 2012-ben 2011.12.18 02:05:00
Rengeteg horrorfilm érkezik jövőre, ezek többsége B kategóriás vacak lesz, ám azért akad majd jobb minőségű produkció is Mindegyikről ugyan nem eshet szó, de azért összeszedtem egy csokorra valót, posztert és előzetest csatoltam, már amelyikhez van.  Ha esetleg van valami…..
Az MTVA kommunikációs igazgatója szerint szerencsétlen véletlen, hogy a múlt hét pénteki Maradj talpon!-ban Szabó Totya Kristóf azaz az Unicredit reklámarca 3,4 millió forintot nyert. Az esetben rejlő pikantériát a NapiFix írta meg először. "Nincs itt semmiféle…..
Filmdroid Hegylakó (Highlander) 2011.11.19 20:00:00
Az emberiséget már a kezdetektől érdekelte az örök élet, a halhatatlanság témája, ezt a témát, a halhatatlanságot veszi alapul Russell Mulcahy második nagyjátékfilmje.Connor MacLeod 1518. január 1-jén született egy félreeső skót faluban. A skót tizennyolc éves, amikor…..