Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagymate17

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A végén bemutatott játék itt letölthető ..
nagymate17 2013.12.24 08:52:41
Csótány (Blattaria). Minden tömbház rettegett ellensége. Undorító, fröccsenve szétkenődő, gyorsan szaporodó és mindent megzabáló, pfej! Pedig a csótány valójában a természet egyik legzseniálisabb szerkezete (300 millió éve fejleszti), olyan túlélőképességgel, amelyről a…..
Múlt héten elkészítettem ezt a kis élménybeszámolót, de elfelejtettem feltölteni. Sokat akartam filmezni, de szinte csak teljesen használhatatlan felvételeket tudtam készíteni, mert akkora tömeg volt (és nem igazán voltak figyelemmel a kamerás manusra). Mindenesetre a következő…..
Várhatóan páratlan fröcsögés veszi majd kezdetét válogatottunk ellen, holott szerintem tök felesleges. 8:1-re kikapni nyilván nem túl esztétikus (még jégkorongban sem, holott ott több gól szokott születni), de nézzük már meg, ki ellen kaptunk ki. Hollandia, a világ egyik legjobb…..
nagymate17 2013.10.17 18:11:03
@bioLarzen: jó igazad van,tényleg nem illene ilyent csinálnia. Bár nekem személy szerint tetszett,de lehet csak azért,mert én nem szoktam focit nézni,csak ezeket a "fontosabbakat",és ezeket is általában csak röhögni szoktam,mert abszolút lenézem a magyar válogatottat. Szóval nekem azért tetszik csak a knézy,mert néha tudok rajta röhögni. (inkább női kézit szeretem,valószínűleg ha az eto-val csinálta volna ezt,akkor nem röhögök rajta,bár én is elszoktam küldeni őket a picsába,amikor minden döntőbe kikapnak,addig meg veretlenek.)
Megint csak helyhiány miatt megválnék egy pár filmemtől, amelyeket csak egyben adném el, budapesti átvétellel. Van közte pár joglejárt is Ár: 2800 forint (350 forint/film) ELKELT Érdeklődni itt lehet: rosszpcjatekok@gmail.com Iraki Misszió: IMDB: 2,8. Zs-kategóriás háborús…..
nagymate17 2013.06.29 16:52:17
A régóta beígért Google Adsense/Youtube sztorim ..
Nem tudom így beágyazva miért ad keretet a videónak. Eredetileg nincs rajta, nézzétek meg inkább akkor itt Mint utólag egy kommentárnak hála kiderült, a repülős részt teljes mértékben kicsórták az "Air America" filmből. De kár, hogy ezt előtte nem tudtam (44.…..
Végre ismét rájött valaki, hogy az Uralból nem csak choppert lehet készíteni. Az amerikai Icon után most az ukrán Dozer Garage gurított egy nagyot, de tőlük már láttunk hasonlót: ugye, emlékeznék meg a Dnepr customukra? Az orosz bokszer úgy lett teljesen különböző az eredeti…..
nagymate17 2013.05.07 01:01:26
A jubileumnak hála, itt egy új különkiadás, ahol a régi ellenségemmel párbajoztam megint egyet. Az új felvételeknél a kép néhol ugrik, nem tudtam rájönni, hogy mi okozta ezt a hibát, szóval elnézést érte. ..
nagymate17 2013.01.04 21:31:18
Random baromság keretein belül most egy ilyennel készültem. Minden megemlített barátcsatorna sorrendben:Dancsó Péter: http://www.youtube.com/user/VideomaniaFCSPamkutya: http://www.facebook.com/pamkutyaVisor: http://www.youtube.com/user/SpaceNinja88Otherworld:…..
Holtszezon van, időm nulla, kis színest kerestem, meg nem mellékesen a 90-es évek motorjainak tűrhető felbontású képeit, mert az a hobbim, hogy a számomra érdekes motorok képeivel rakom tele az irodámat. Így akadtam rá egy döbbenetes fotóra. Mi szart csinálhatott ez a robogós?…..
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
nagymate17 2012.12.24 12:41:33
A KTM (Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen) nagyon jól csengő márkanév. A KTM-ről nem az jut eszünkbe, hogy gagyi, amatőr vagy esetleges. A KTM általában a férfias, átgondolt és strapabíró szinonimája. Legyen az krossz- vagy supermoto, két- vagy négykerék, az osztrák márka nem…..
nagymate17 2012.12.21 21:30:52
@rlazol: szerintem a mechanikus alatt csak azt értették,hogy ne csak papírból,meg fából legyen,hanem főleg fémből,amit otthon találsz valamikben...szóval az elektromos alkatrészek is ugyanúgy jók,de ez csak az én véleményem.
Bah, ez konc a javából! Telós Bandi eresztette el láncáról a Hiénát Nizzában és az egy ilyen Bowers&Wilkins fejhallgatóval a pofájában tért vissza. A P3 - bár szinte belépőmodell - igazán elfogadható és jó cuccnak számít a hordozható, mobil fülesek között. Védőtok,…..
Ahogy ígértem, már most megnézhető a kedd esti meccs. Én örülök neki, mert kedden nem fogom tudni látni ..
nagymate17 2012.10.16 23:05:16
Marha sokat vártam rá, hogy blu-rayen végre megjelenjen. Mikor felröppent a hír, hogy limitált kiadásban megjelenik egy digibook is, átváltottam arra. Ez az első ilyenem, úgyhogy nekem is premier volt. De elvileg nem sokáig, a Cápa Digibook már elő van rendelve, ott azért szerintem…..
Balatoni nyaralás alatt újra ellátogattam Balatonszemes kertmozijába, ahol még mindig 750 forintért megnézhettem szabad ég alatt egy másik amerikai vígjátékot(?). A tavalyi Koszorúslányok jobban bejött, mint a "Hogyan lopjunk Felhőkarcolót", de hiába volt ebben Ben Stiller, mégsem…..
nagymate17 2012.07.06 17:19:21
www.youtube.com/watch?v=CDl9ZMfj6aE
freddy nem is mondtad,hogy benne vagy ebben a klippben :O (0:12 -nél először)
Úgy látszik megtalálnak a számomra értelmezhetetlen viccek. A "Helyi Téma" legalja propaganda közéleti hetilap címlapján van ez a kifejezetten ronda kis képes poén(?!), amit képtelenek vagyunk értelmezni.  ..