Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnimalGarden (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy manipulatív, meg hogy azért csinálják, hogy ettől jobbat gondoljak róluk, a Pedigreenek gondolatban ennek ellenére kiosztottam egy pirospontot. Bármelyik másik tündibündi, édibédi, makkegészséges, fényes szőrű reklámkutyákat mutogató kutyakajacég is felvállalhatta…..
AnimalGarden (törölt) 2009.05.25 17:25:51
@alolkabolka:
Nem a tulajdonos ellen ágálok, csak a pedigré ellen ,ha már rettenet terméket hoz forgalomba nem legyen álszent.
Ha a Royal Canin néven futna nem lenne semi baj sem vele, mert attol nem hízik a kutya, feleaanyit eszik meg belőle, és szemmel láthatóan elevenebb, az egy minőségi termék.
Gondolom egy ilyen szép ügyet illene egy olyan termékkel reklámozni ami tényleg jót tesz a kutyának.
Az előző post lendületét megragadva szeretném bemutatni a játék folytatását, a Jumpers for goalposts 2-t. A második rész nagy mértékben hasonlít az előzőhöz, viszont a játékmenetben több újítást vittek véghez, ami újszerűnek hat az előző részhez képest. A meccs közben…..
Mert gyors, friss, és mindig kéznél van, azért. Isten látja lelkemet, nem vagyok a cég reklámembere (nem mintha pont én kellenék nekik, a 400 millió dollárért sem eladó sikersztorinak), csak egyszerűen szeretem a cuccost, mert nagyon megkönnyíti az életem. El is mondom mentem,…..
Belsőség Vasárnapi rettegés 2009.05.06 03:23:54
  A fiatal házaspár, ahol anyu vezet, apu meg magyaráz, még a kormányba is belenyúl neki. Nyúlkálhatna inkább máshová, de ne a közúton tanítgassa. Adjon neki vibrátort inkább.  Vélemények az azonos című írásunkról...
AnimalGarden (törölt) 2009.05.07 10:26:23
@pxaba: Mondjuk a körfolgalom szerintem nem magyarnak való,perverz és megfejthetetlen építmény az átlag autósnak a kétsávos fajta meg nagyobb rejtély mint a húsvét szigeti kőtömbök:)

Én a fóti Coránál szoktam dühöngeni emiatt.Ott állunk hosszú sorban az autók meg csak köröznek a külsőben, de eszük ágában sincs elhagyni a helyszínt a következő kihajtónál, se indexelve se anélkül.

Az egésszel csak azt akartam mondani, hogy ezek az emberek akik bénáznak, vagy nem teszik ki az indexet csak szimplán idegesíenek, de nem fogok meghalni miattuk, vagy legalabbis kissebb eséllyel, mint azoktól akik hisznek a saját tévedhetetlen vezetésükben.
AnimalGarden (törölt) 2009.05.07 11:13:08
@kras:
Most nem azért de a cikk pont arról szólt, hogy a sok bénától még VASÁRNAP sem tud közlekedni a szerző:)
Hát mikor szokja a forgalmat a szerencsétlen ha nem vasárnap?:)

Amugy meg ha neki 30-al biztonságos akkor menjen annyival, te meg kerüld ki, normálisan, vagy várd ki, mig ki tudod kerülni.

Nem mintha engem nem zavarna reggeletne ha a nagy sietségben az autópálya felé vezető rohadt kanyargós úton egy lassab corsába futok aki a 80-an autózható utat 40-el teszi meg, de emlékszem még én is arra, hogy amikor odaköltöztünk ahol lakom, nekem sem mindig volt egyértelmű hogy melyik kanyarnak merre lesz a vége.
Mindenki annyival menjen amennyit biztonságosnak vél(nyílván kereteken belül)
Ez inkább társasjáték ha ledudálod, vagy beleállsz a seggébe azzal nem segítessz rajta csak mégjobban beparázik.
AnimalGarden (törölt) 2009.05.07 11:35:06
@subtotal:
Szerintem volt idő mindenki életében, hogy alkalmatlan volt, se gyakrolata, se bátorsága.
A tipikus 90-nél "gyorsan menni már tudunk vezetni még nem" érzés.
Jó esetben elmúlik, rossz esetben megmarad,de ez csak esetek pár %banm esik meg a többiek valamilyen szinten belejönnek.
Az összeesküvéselméletek egyik alaptézise, hogy bolygónk valamennyi lényeges (és általában negatív) eseménye mögött egy jól szervezett, önös érdekek által vezérelt, rettenetesen titkos társaság áll. A merítés igen bőséges, az ötletek kimeríthetetlenek: felbukkannak a…..
AnimalGarden (törölt) 2009.05.05 13:55:59
www.magyarmenedek.com/products/2496/Osszeeskuves_-_Daniel_Estulin.htm

nem reklám, de ha valakit érdemben érdekel a sztori:)

Bár az milyen már, hogy valami ennyire szupertitkos de azért szabadon meg lehet venni a sztorit egy mutatós kis könyvben baszod:)
Volt, hogy majd egy hetet együtt voltunk minden nap, de az utolsó nap eszébe jutott, hogy már nem tudna bízni bennem és akkor inkább mégsem kellene ezt folytatni. A kép innen Sziasztok!   Mindössze pár napja akadtam rá a blogra jelenlegi párom ajánlása után. Azóta…..
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
Nem baj, ha nem értitek a címet, Tboyka mindjárt elmagyarázza az összefüggést az újabb "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" esetünkről. Biztos a hormonok zavarták össze a szülés előtt álló kismama agyát. Ha mégsem a terhességtől volt, akkor előre sajnálom…..
AnimalGarden (törölt) 2009.04.30 15:57:11
@Zsola777: Mondjuk a rokkantakkal kivételeznék, használják a buszsávot nyugodtan meg a postásokkal , meg a betegszállítokkal,és minden közfeladatot ellátó járművel.
A taxisokkal pont nem senek közfeladat senem különlegesen hasznos a köz szemszögéből.
Viszont szerintem ahhoz képest milyen keves hasznuk van, túl sok a törvényes és a hallgatólagos előjoguk (pl egy taxis ott parkol ahol akar és addig ameddig akar.stb..)

AnimalGarden (törölt) 2009.04.30 16:01:20
@Nadsat: ja dolgoznak, de rajtuk kívül ugye senki? vagy ők nem fontosak ugye?
AnimalGarden (törölt) 2009.04.30 16:12:58
@Nadsat:

Nekem volt terhes a feleségem 9 hónaposan tényleg csak akkor indult el egyedül, ha nem volt más megoldás.

És értem és megértem( de nem adok neki igazat) a felháborodosságát.
Még akkor is ha nyilvánvalóan nem neki volt igaza.
És csak ismételni tudom magam egy 9 hónapos terhes nő tömegpusztító fegyver, szerencséje van a taxisnak hogy ennyivel megúszta.
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
AnimalGarden (törölt) 2009.04.29 16:42:02
@TH:

Mondjuk lehet hogy egy kamiont vezetett Horngyuszis fejdísszel, azért nem látott más megoldást.
Gondoljatok bele ha megállította volna a rendőr a tachográf miket mutathatott volna:)
AnimalGarden (törölt) 2009.04.29 20:57:44
@SilentSound:
Tényleg nem kötözködésből de én nem látok ilyen megjegyzést.

amugy hülyén nézne ki egy teheraztóban 2 gyerekülés ugye.. éppen a bölcsiből meg oviból akarja a gyerekeket elhozni.
de lehet hogy papirdobozokban utaztatja őket a rács mögött.
Felpörögtek a hazai események, én meg csak kapkodom a fejem. Pénteken kiderült, hogy rövidesen átveszi a hazai forgalmazás szerepét a HDSystől az Apcom, de hogy most egy tök új cégről beszélünk, vagy egy sima átnevezésről, az nem világos.Bejelentették azt is, hogy az Apcom nem…..
AnimalGarden (törölt) 2009.04.29 15:52:48
@Hypofx: emberek? hol?