Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OoVICoO

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A legősibb szakma, mondják sokan. De hogy lehet, hogy amióta létezik férfi és nő, azóta jelen van a prostitúció? Nemcsak, hogy jelen volt, de jelen van és jelen is lesz, ameddig férfi él a földön. Hogy miért? Erre próbálok meg választ adni, de nem az univerzális igazságot…..
IDDQD Szerdai retro: ELITE 2010.04.14 16:00:00
Kicsit bajban vagyok megint az eheti retrojátékkal, ugyanis megszavaztátok az Elite-et (igen, így ragozzuk, ugyanis nem „elájt”a kiejtés, ahogyan sokan tévesen hiszik), én viszont – töredelmesen bevallom – nem nagyon játszottam ezzel a programmal annak idején.…..
A biztonsági fóliák szerepe nem eléggé közismert hazánkban, gyakran még a vagyonvédelem területén dolgozók körében sem. Ezért szeretnék mai bejegyzésemben erről értekezni és a lényeges szempontokat megvilágítani. A mai modern vagyonvédelem egyik fontos feladata, hogy…..
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
OoVICoO 2011.06.24 13:16:54
7
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
OoVICoO 2011.06.10 10:19:25
Van azért itt megoldás: vodo.net/film/allfilms

legális, torrent, film, ingyen csak annyi a szépséghiba, hogy Magyarországon mindent szinkronizáltak, és az emberek nem tanultak meg angolul maguktól. Így marad a feliratok.info meg a hosszupuska és a reménykedés hogy valaki önszorgalombol lefordít valamit a kínálatból.
A Doktor House hetedik évadának 13. epizódja ezzel a Ponyvaregény-főhajtással indult. ..
Nem ördögtől való az egyes szavazók között különbséget tenni közösségi érték és hasznosság alapján, ám ebben az esetben a gyereknevelés nem lehet az egyetlen és kizárólagos szempont. (Fotó: Village Voice) A hírek szerint a háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen…..
OoVICoO 2011.02.21 16:56:03
@gattamorte: A válaszommal nem a cigány kérdést akartam kiemelni, még ha így is jött le. Ebben az országban a cigány kérdés a legnyomasztóbb és így mindenkinek evidens a probléma.
OFF: érdekes, hogy európa nagyrészén az iszlám vallásuakkal van hasonló baj, és amerikában pedig a négerekkel.
ON: Azóta hallgattam több okos embert a választás témában nyilatkozni, és picit bizonytalanabb lettem.
De még mindíg úgy gondolom, hogy súlyozni kellene kinek mennyit ér a szavazata, és hogy mi számítson bele ebben kellene konszenzusra jutni.
És ez még nem minden, de a többit már olvassátok el ThomAce tolmácsolásában.2010. február 16-án, történt velünk olyan, melyre még talán sokáig emlékezni fogunk. Ilyet eddig legfejjebb akciófilmekben, vígjátékokban láttam, a való életben még csak hasonlót sem. Nőt…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Egy gyermekek által előadott flashmob tánccal indult egy budapesti plázában a Lenor új, fülsértően bugyuta, „Lenor Selymes Ruhaság” néven futó kampánya. Mi ezt a megoldást ugyanolyan erőltetettnek és izzadtságszagúnak gondoljuk, mint a legtöbb olyan marketingcélú…..
Bezony ám, Mr. White és amfetaminfőző kis haverja három évad és számos Emmy után (a főszereplő Bryan Cranston és Aaron Paul is kapott már, a többieknek is kijárna, a sorozatnak meg bőven) a magyar nézők előtt is bemutatkozik, szigorúan 18-as karikával és késő esti időpontban…..
  Scott Pilgrim (Michael Cera) első látásra beleszeret Ramona-ba (Mary Elizabeth Winstead), de mielőtt megkaphatná a lányt meg kell küzdenie – szó szerint – annak 7 gonosz exével (Chris Evans többek közt).  Ez már a trailerből is kiderül, és ennél több nem is…..
A metróépítés miatt sokáig csak a villamospálya egyik oldalán lehetett autózni a Fehérvári úton a Hamzsabégi út és a Bocskai út között. Most végre visszaállt az eredeti rend, csakhogy ezt útburkolati jelekkel és táblákkal nem sikerült a megfelelő módon jelezni. Az Etele út…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
A magyar billentyűzeten igen könnyen gépelhető nevű qwertzu vetett fel egy KRESZ kérdést. Szerintem 100-ból 99 autóvezető simán felgyorsít 90-re a település végét jelző tábla mellett elhaladva. De lehet, hogy mégsem ennyire egyértelmű a helyzet? Rendszeresen olvasom,…..
Jeb Corliss, bázisugró és az Empire State Building örök persona non grata-ja. ..
A térfigyelő kamerákat annak ellenére hasznos dolognak tartom, hogy sok jogvédő tiltakozik ellenük. Közterületen igenis legyen minél több, ott nem avatkoznak bele velük senki magánszférájába. Aggódjon miattuk az, akinek van rá oka. Talán Ádám ügyét se zárták volna le ilyen…..
OoVICoO 2010.09.19 14:58:10
@40EridaniA: A "betétlap" elnevezés beégett az emberek agyába, persze lehet rendőrösen "Baleseti Bejelentőlap"-nak is nevezni. Ez olyasmi mint a "Tixo" sokan hívják így az átlátszó ragasztószalagot, pedig csak egy gyártó a sok közül
Amerikában nagyon jól fut a használt játékok piaca, a játékbolthálózatok szép nyereséget hoznak össze azon, hogy eladják a játékot 50 dodóért, aztán ha a delikvens végigtolta kétszer és megunta, visszaveszik tőle egy huszasért, utána használtan megint eladják harmincért…..
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..
OoVICoO 2010.09.10 15:27:17
@mothe: hmm igazad van, ebből is látszik, hogy sokszor még nem kellett leírnom, egyszerüen nem érdekel a politika. Nem a firefox alatt írtam a hozzászólásomat, ott javított volna a helyesírás ellenőrző.
Nincs annál szarabb, amikor el akarsz felejteni valakit, és a tudatalattid nem engedi, és Leonardo di Caprio minden egyes álmodba odateszi őt, hogy rohadna meg.16 éves vagyok, sokak szerint -és talán igazuk van- majdnem túl az első tiniszerelmen.Írnám, hogy milyen szépen kezdődött,…..
 Nem rossz ötlet a szakítós Darwin-díj, felírtam! Első jelöltünk története következik.    A kép innen   Szakításom története LÁDÁCSkába csomagolva.   Én 34, feleségem 32, igazán szép nő, és nagyon csinos . Gyerek kettő. Idén tavasszal elmentem egy…..
OoVICoO 2010.09.06 16:16:24
@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Nekem kicsit furcsa, hogy Férfi létedre nem érted mire gondoltam, de kifejtem. Ősi dolog, hogy a nő EGY férfit szeretne, a férfi SOK nőt. A férfiakat kizárólag a párkapcsolat próbálja gátolni ebben. A posztoló megszbadult ettöl a tehertől és szabadon csajozhat, lelkiismeret furdalás nélkül, ráadásul van két gyereke is akikkel együtt lehet, és így nem hiányos az élete.
A Samgung bemutatott egy szemüveg nélkül is nézhető 3D tévét a berlini IFA kiállításon. Meglepően élvezhető, igaz kevésbé éles a kép, mint a szemüveges 3D-s megoldásoknál. Annyi hátránya még van a technológiának, hogy bár minden oldalról nézhető (tehát sokféle…..
OoVICoO 2010.09.03 12:54:56
@LiberAll: Nálam van 2 hónapja egy 3D-s Samsung tv (nem vettem csak használom). Van 3D vételem műholdról pár csatorna. Teszteltem, és az a véleményem, hogy annyira szocializálódott az agy a normál tv képhez hogy idő kell a 3d nézés megtanulásáshoz. Egyszerüen idegen a hatás pl. amikor egy közeli arc kimegy félig a képből és térben hiányzik a fejének a fele. Viszont ne sajnáld a 3D-s emberkéket, mert a Samsung egy olyan szuper képjavító elektronikát csinált, hogy a 350mb xvid sorozatok képe DVD minőségben jelenik meg, és nincs kockák háborúja a képen. Régebbi Samsung-ok ezt nem tudták. Röviden ezt a tv-t kell megvenni, de nem a 3D miatt. Amúgy van készülék ami ezt jobban tudja, szinte döbbenet a Sim2 projector...
OoVICoO 2010.09.06 13:53:32
@lapos a Föld: Itt egy teljes lista az európai lehetőségekről. Sajnos az Astra-n nincs a HotBird-ön pedig csak kódoltan. en.kingofsat.net/3dtv.php