Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreamkasztni

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.12.05 08:17:58
Ahogy Twitteren is írtam, az új videó vágásával végeztem és kb 14,5 perces lesz. A játék szerintem nem valami ismert (interneten nem sokat találni róla), az ízelítőből mégis volt aki kitalálta. Nem semmi :P Szinkront ma hozzá nem tudok készíteni, csak kedden, úgyhogy gyanítom…..
Ropee küldött egy érdekességet, a kultikus kamionos játékkal kapcsolatban. Megtaláltam a neten a Hard Truck 2 (alias King of the Road) orosz borítóját, ami szerintem kísértetiesen hasonlít a borzalmas Over the Road Racing borítójára. Mivel a Big Rigs is orosz, felmerülnek…..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Bár elég sokan félreértették a problémámat, köszönök minden segítséget és egy Tazy nevű kommentelő e-mailjének hála sikerült rögzítenek frapssel hangot is a videó mellé!Egy külön szoftver kellett hozzá és egy kis babrálás, de úgy néz ki sikerrel járt.Attól…..
Dreamkasztni 2010.10.07 23:23:58
Legalábbis a visszajelzésekből ítélve a napokban megérkeztek a pólók a leendő tulajdonosaikhoz. Ugyebár ez volt a kukás motívum utolsó lehelete, többet már nem lehet belőle rendelni. A "Vérző Busz" még kapható egy ideig. Nagyon köszönök minden rendelést,…..
 ..
Dreamkasztni 2010.09.08 21:50:02
@Bdup: MÁSSZÁL MÁR LE A SZÁJBAB*SZOTT FELKIÁLTÓJELEKRŐL!
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
Dreamkasztni 2010.08.31 00:26:39
Szörnyűlködve láthattuk, hogy az ingyenes 'Heat - Episode 1' a 3 évvel ezelőtti ezer forintról idénre felment 1890-re , sőt egy bátor riportünk 2073 forintért is látott! Akkor már elkezdtem gondolkodni, hogy kéne verseny, ki tudja a legdrágábban lefotózni egy polcon. De úgy néz…..
Többen írtak egy dologgal kapcsolatban. Itt egy példa:Direkt van a fölső sávban egy kamera ami lefele néz... Azzal nem olyan nehéz eltalálni a dokkolóhelyet!... A pénz mellett van balra...! Figyelni kéneValóban van fenn egy kamera, de ha a kommentelők figyelmesen nézik azt, akkor…..
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
Dreamkasztni 2010.07.24 19:06:33
@Fokhagymanyomó: Ugyan kérem, rondázni ezt a játékot, hát hadd ne mondjam mit gondolok, maradjunk annyiban hogy durván megkérdőjelezhetővé tett mindent ami az értékelésben elhangzik.

A link újra: ipon.hu/elemzesek/darkest_of_days_ez_tenyleg_sotet_nap_lesz/534/1

Ez egyszerűen nem így megy, hogy minden évben kijön egy addigi grafikát sárbatipró gyöngyszem, és a többi játék onnantól fogva EHHEZ KÉPEST értékelendő. Volt egy év, 1999, sok fincsi dolog született ezen évben, az UT, a QuakeIII, a Dreamcast konzol, mindezek letették azt a minimumot, amitől kezdve már b*szódjon meg mindenki, aki a grafikáról karattyol, innentől kezdve játékélmény, játékélmény, és játékélmény.

És ez csak a 3D. 2D-ben már sokkal sokkal régebbóta ez a helyzet.
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
A PC Guru egy 2008-as kiadásában nagyon röviden értékelték a játéknak a 4. felvonását is. Azt hiszem, ehhez nem nyúlok, a három már elég volt. A cikk első mondata meg marha jó. Köszönöm a képet Mr Tequilának..
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
Na tessék. SuperUrzu7 már küldte is a következő videót. A végén még kiderül, hogy egy lövés nélkül végig lehet vinni az egészet..