Regisztráció Blogot indítok
Adatok
informalt

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az index.hu-n megjelent cikk szerint a MÁV a kedvezményeken spórolna. Részbeny egyetértek, hiszen ha az összes kedvezményt nézzük, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy óriási összeget vesz ki az állam és a vasú zsebéből; De biztos, hogy az említett kedvezményeket ily' módon…..
Egy idézettel kezdeném, ami a múlt heti sztrájkkal kapcsolatosan jelent meg: 12 órán át sztrájkoltak, majd váratlanul abbahagyták. Este 6 óra helyett már délben lefújta a munkabeszüntetést a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete. Azonban ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy…..
Számtalan probléma tornyosul a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium előtt. Hónig Péter miniszter szerint mindig olyan feladatokkal keresték meg, amelyek egyfajta válságkezelést igényeltek, és a mostani helyzet is ilyen. Új nagyprojektek elindítására nem látja…..
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete április 30-ára bejelentett vasúti sztrájkját, május 8-án 0.00 órától 18.00 óráig tartó időszakra helyezte át. A sztrájk támogatottsága és a vasúti forgalomra gyakorolt hatása még nem ismert. Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy…..
Na most megkapom, hogy kocsogemeszpes takarodj, de ha egyszer igaza van? És tényleg. Éles hangvételű nyílt levelet ad ki az MSZP fenntartható fejlődés munkacsoportja, amelyben a vasutasok tervezett sztrájkja ellen szólít fel. A Szanyi Tibor csoportvezető által jegyzett levélben…..