Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogollol

72 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ködpiszkáló cukrosmadzag 2019.12.09 23:49:03
Az emberi találékonyságnak nincs határa, különösen, ha mások becsapásáról van szó. A beteg ember kiváló célpont: a gyógyulás reményében olyan ígéreteket is hajlandó elhinni, amelyek a józan (betegségtől nem érintett) szemlélő számára irreálisak. A beteg embereknél,  különösen a nehezen vagy nem…..
Főleg a liberális térfélen sokszor hangzik el, hogy bezzeg a Nyugat (szigorúan nagy betűvel!). Ott aztán igen, de mi ilyen mucsai parasztok vagyunk. És ezért, mert nem követjük őket mindenben. Ha szót fogadnánk az IMF-nek meg Barrossonak (ja, most már Juncker, de tök mindegy egyébként), Sorosnak,…..
Hajózzunk most egy kissé könnyedebb vizekre!A szolgaalelkűséget próbálom meg szemlélteni a WC-csészék példáján keresztül.Először is --hogy a gondolatmenet érthető legyen-- be kell mutatnom eme csészék két alapvető fajtáját: a lapos- és a…..
blogollol 2018.06.28 17:14:36
@nitro1: A laposöblítésűnél nem loccsan fel, mert kevés víz van benne. Az a kevés oldalra fröccsen. ;-) Sokkal jobb, mint a fenekünkön érezni a fröccsöt.
Trópusi meleg van és ilyenkor jó dolog a szieszta. Főleg azoknak, akik megtehetik, mint jómagam. Tegnap épp aludtam volna délután, mint minden tisztességes macska teszi a déli hőségben. Odabújtam a gyerek mellé, és már-már sikerült is elszenderülni, amikor megcsördült a telefon.…..
blogollol 2018.05.09 08:58:16
@blogollol: A cikkíró nem találja ellentmondásosnak, hogy sokszorosan hazudozásra buzdít, aztán azt írja, ne hazudj!? Pl." mondd meg, hogy van már üdülési jogod, személyes pénzügyi tanácsadód, akivel elégedett vagy, egy másik MLM vonalat már építesz ahol tilos a hűtlenség. Vettél már porszívót és a legújabb víztisztító készülék is megvan már, valamint várományosa vagy egy nagyobb vagyonnak nyugdíjas korodra
blogollol 2018.05.09 08:59:03
blogollol 2018.05.09 09:02:57
@blogollol: Mennyivel etikusabb megszakítani egy tv filmet mondat közepén és betenni egy halom reklámot 20%-kal hangosabban, vagy az interneten a keresett tartalom elé vagy közé becsempészni a reklámokat, vagy a rádióban, vagy bármilyen médiában a reklámokat előtérbe helyezni a tartalom elé?
A mai napom se úgy alakult, ahogy eredetileg elterveztem. Úgy gondoltam, szépen kialszom magam, aztán délelőtt nekilátok az újabb Trónok harca évadnak. Igen ám, csakhogy miután tegnap idén először jutottam haza a családommal a szüleimhez, az este hosszadalmas, jóízű…..
blogollol 2018.02.22 23:32:03
30/40 Élet - filmkritika 2017.03.27 01:17:35
Mi történik, ha egy eleddig ismeretlen, élet jeleit mutató organizmus elszabadul egy űrhajóban? A válasz rövid és velős: gyilok. Rhett Reese és Paul Wernick, forgatókönyvírók úgy gondolták, hogy miután elindították Deadpool-t a siker útján, Ryan Reynolds-ot pedig a tisztes világhír és a valódi…..
Amikor ügyféljelöltekkel találkozom, hamar kiderül, ki milyen befektetési lehetőségben látja a nagy "üzletet". Nagy üzlet azonban nem létezik. Bár sok ilyen reklámmal találkozhat az ember internetes portálokon. Legyen szó bármilyen  lehetőségről:  banki ajánlatról,…..
Gyakori, amolyan kényszer-műveltségi falatka azt tudni, hogy a media az a medium többes száma latinul (tényleg az, és tényleg latinul), és ebből mindenféle következtetéseket lehet levonni. Ez kicsit olyan, mint amikor rám szól valaki a kocsmában, hogy nem koccintunk sörrel.…..
Az ország legolcsóbb élelmiszer, vegyiáru diszkontjának Excel árlistája hipermarket összehasonlító árakkal. A megtakarítást azonnal, konkrét forintokban látod. Cak töltsd ki a mennyiségeket és máris megtudod mennyit spórolnál egy havi nagybevásárlás…..
A mellékelt ábra a marketingszoftverek.hu cég által készített űrlapot mutatja, mint ahogy a fenti címsorban is olvasható. Gratuláljunk nekik és tapsoljuk meg őket! ..
blogollol 2013.08.31 19:32:20
@Gyuri Khauth: www.uzletkotesorommel.hu/hirlevel_j_uk.htm?partner=
A marketingszoftverek.hu már régen sem működött Operával. Jól "ki lehetett használni" az ajándék próbát.
1 módszer 2 leírása, ami nem működött nekem: Samsung sgh-j700 free unlock SAMSUNG SGH-J700 FREE UNLOCKTo unlock your SGH-J700:1. Type *#7465625#Determine which ones are locked.Turn off your phone & remove SIM card.2. Turn on your phone without SIM Card, & type *2767*3855#.Your…..
Warren Buffet az Egyesült Államok és talán a világ egyik leggazdagabb embere, 2006-ban a becsült vagyona elérte a 44 milliárd dollárt! Magyar viszonylatokban gondolkodva ez a vagyon szinte elérhetetlennek tűnhet.Buffet olyan családban nőhetett fel, ahol szinte az anyatejjel szívta…..
http://www.scribd.com/doc/143393307/Nevjegykartya-sablon-2013-05 És a készítésének leírása: http://www.scribd.com/doc/143392545/Hogyan-keszits-egyedi-sajat-nevjegykartyat ..
  Sok újságíró csodálja a valóban erős Erőss Zsoltot. Képes volt megmászni a nagy hegyeket, időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve. Persze erre nem kényszerítette senki – tudtommal – inkább csak beleszerethetett és nem bírt leállni. Úgy, mint, amikor a drogos…..
Pünkösd A pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn tartott keresztény ünnep, amelyen a kereszténység a Szentlélek kiáradásának emlékét ünnepli meg.[1] A Szentlélek az Atya és a Fiú kölcsönös szeretetének végpontja, áradása; ez a kiáradás. A Szentlélek…..
Vajon átverés az mlmdiszkont? http://www.scribd.com/doc/141271638/mlmdiszkont-atveres..
Mit mondanak az mlmdiszkontról? Érdekel? http://www.scribd.com/doc/141416441/mlmdiszkont-forum ..
A címbeli mondatot pár éve láttam egy pólón. Először arra gondoltam, hogy Budapesten a turisták által gyakran felkeresett helyeken viselhetik azok, akik nem szeretnék, ha turistának néznék őket, nem kérik a turistáknak ajánlott szuveníreket és más ajánlatokat. De aztán…..
Nemrégiben feltűnt egy hölgy a médiában. Közel az 50-hez elhatározta, hogy elkezdi élni az életét. Megvalósítja az álmait. Évtizedeken keresztül csak halogatta, minden más fontosabb volt számára, mint a saját vágyának az elérése. Egy kis faluban élt, nem nagyon állt ki nagy…..
  Mi az, ami árnyékként borul szinte minden amerikai fejére, amitől nyugtalanok lesznek, ha szóba kerül, és amire a legtöbben nem tudják, hogy reagáljanak? Egy olyan globális probléma, ami még évtizedekig félelemmel tölti el a dolgozó embereket. Mi ez a dolog? Talán a…..
Te NEM kapsz majd nyugdíjat!   Létezik egy titokzatos tényező, ami tönkreteheti az időskori életedet, de még a szeretteid és a gyerekeid életét is megkeserítheti. Ez a dolog egy réges-régen feledésbe merült történelmi eseményen alapul, az akkor éltek túlnyomó…..
Egy nagykereskedők által létrehozott internetes üzlet egyéni fogyasztóknak is. Mit lehet olcsón, diszkont áron vásárolni? Napi fogyasztási cikkeket: élelmiszereket, háztartási cikkeket. Miért jó ez? kényelmes olcsó plusz jövedelmet is elérhetsz Lehet ezzel pénzt is…..