Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuckar

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy felfújt fekete lufi az előszobában nem feltétlenül az a dolog, amitől az embernek szívinfarktust kell kapni. Persze az is igaz, hogy ha nem számítunk rá, és egy kicsit elbambulva, a munkából félkómásan hazaérve lépünk be a lakásba, ahol a földről ez a vigyorgó lufipofa…..
Fuckar 2009.11.16 13:50:08
@heveshi san: A betörőbanda nem a levélbedobón keresztül jut be a házadba, hanem olyan könnyedén jut be, mint ahogy a "postások" a felfújt lufit bejuttatták!
Egyébként inkább 100 vicces/kreatív reklám levél, amin mosolygok egyet, mint 1 kedvezményes termékbemutatós kirándulós!
Talán már mindenki tudja, hogy az ORTT döntésének értelmében egy egész ország kénytelen érzékeny búcsút inteni a Slágernek és a Danubiusnak, hogy helyet adjon az FM1 konzorcium és az Advenio új, balról-jobbról megtaszajtott rádióinak. Ki-ki most vérmérséklete szerint…..
Az ötlet nem egészen új, hiszen tavaly egy print erejéig - amit szintén dicsértünk - ellőtték már ezt a rókás poént. Mivel akkor film nem volt a kampányhoz, akár úgy is tekinthetjük, mintha akkor készült volna, és csak most került volna adásba a kissé öblítőszeres…..
Updtate: Ezúton gratulálok eheti nyertesünknek, p308-nak, aki ha az úr és a HELL is úgy akarja, akkor a jövő héten átveheti a nyeremény energiaitalokat. Kérem, hogy küldje el a címét, hogy felvehessék vele a kapcsolatot. A rejtvény megoldását szokás szerint a képre kattintva…..
Újabb feltűnő hasonlóság és szégyenteljes leleplezés: ezúttal az Olympus PEN fényképezőgépének ötvenedik születésnapjára készült filmről derült ki, hogy erőteljesen kölcsönöz egy korábbi alkotásból, Takeucsi Tajdzsin szintén stop-motion technikával készült…..
Ezt a filmet és annak minőségét nézve sokat gondolkodtam rajta, vajon a Nagy Ferót szerepeltető, a Bosrsodi által támogatott fesztiválokat hirdető reklámnak a reklámszemle rovatban van-e a helye. Aztán eszembe jutott, hogy a Sziget fesztivál szpotjai is itt szerepeltek, márpedig itt…..
Következzen egy olvasói levél, amelyet Digler nevű olvasónktól kaptunk, akinek a Spar legújabb promócióját látva azonnal bevérzett a szeme. Nem csoda, hiszen a hupikék promóció tényleg mindennek alámegy, és jófajta mekdonáccos merketinggel próbálja behúzni a szülőket az…..