Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Vezo_

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
_Vezo_ 2014.08.09 22:42:32
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
A sorozat bögyös táncosnőjét (modellcsaját? pornósát?) alakító Mohai Adrienn még soha nem vetkőzött le így, mármint a kamerák előtt ugye, mert azt nem hisszük, hogy születése óta irhabundában alszik vagy fürdik. Most viszont azért kellet neki, mert a sorozat egyik…..
_Vezo_ 2013.04.09 14:23:02
Ez már csak egy ilyen kemény világ, ez a celebes: Bálint Antónia után a Tóth Gabi is zokogva távozott az RTL II Szombat esti láz című táncos vetélkedőjéből. A műsorban permanens villantásközeli állapotban táncoló énekesnő valóban sokkal jobban mozog, mint Szilveszter gazda,…..
Egy hét múlva indul az RTL Klubon az Éjjel-nappal Budapest, az RTL Klub új napi sorozata, ami egy rakás fiatalról szól, akik egy lakásban laknak. A lakás tulajdonosa a fikció szerint a 37 éves Joe,  aki miután kijön a sittről, úgy próbál boldogulni, hogy örökölt lakását…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
_Vezo_ 2012.11.05 12:04:39
@Ultracivil: Minden szavaddal egyetértek!

Nnincs helye a társadalmoiban egy ilyen aljas trógernek, mint ez is. Semmi keresni valója nincs itt. Van az a szint, amit egyszerűen nem szabadna tolerálni, mert a saját sírunkat ássuk vele. Nyilván egy virsli lopásért nem kell senkit kivégezni, de egy előre eltervezett emberölés igenis már az a szint. Pláne egy gyerekkel szemben, társakkal.
Ez az ember nem gyógyul ki a börtöntől, nem változik meg pár év fogva tartástól. Ugyan ilyen együgyű marad, mint akkor volt, amikor kitalálta ezt a borzalmat. Ha kiszabadul mitől ne öletne újra? Nála átszakadt az a gát, ami egy normális emberben soha és ezt nem lehet újra építeni.
És, hogy nincs preventív hatása a halál büntetésnek? Én nem így gondolom, de attól még lehet, hogy így van, de legalább nem ölne újra. Én ennek is nagyon örülnék...
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
  ..
_Vezo_ 2012.07.24 11:48:18
A Való világ negyedik szériájának harmadik helyezettje, a műsor vége óta leginkább csak botrányairól ismert Baukó Éva ellátogatott Pityinger Lacihoz, és a Dopeman TV-ben öntötte ki szívét sajátos stílusában. Nos, ha valaki azt hitte, hogy Boglyasfejű Éva az Alekoszos VV egyik…..
Nahát, erre azért nem számítottunk ezen a csodálatos reggelen: a hír24 szerint a VV4 nyertese, az azóta a Tv2 kebelére ölelt torpedógatyás Alekosz nemcsak az Összeesküvőkre ugrott be a másik kertévébe, hanem hosszú távra. A hírportál információi szerint az RTL Klubbal éppen…..
_Vezo_ 2012.04.27 11:14:33
Kevés olyan intenzíven hülye percemberkét termelt ki a magyar bulváripar, mint VV Cristofel, az exhibicionizmus élő szobra, az ember, aki miatt a porosz oktatási rendszert mindenképpen érdemes lenne feltámasztani az iskolában. A vélhetően írástudatlan reality-szereplő eddigi…..
Subba Never forget: Damu bekatt 2012.04.17 16:16:00
Négy perctől megy el Damu haja - amire én akkor azt hittem, hogy színjáték! Ez pedig az év kommentje: Köszi Dickitanga..
_Vezo_ 2012.04.17 20:29:50
Megkezdődött a téli TCA-turné, a tévékritikusok rendes éves hepajának első állomása, ami annyit takar, hogy az észak-amerikai tévés szaksajtó képviselőit a nagy amerikai network- és kábeltévék egy Los Angeles-i szállodában látják vendégül egy héten át, és minden nap…..
_Vezo_ 2012.01.09 16:08:40
 2011. január2011. február2011. március2011. április2011. május2011. június2011. július2011. augusztus2011. szeptember2011. október2011. november2011. december..
_Vezo_ 2012.01.03 21:48:56
Tegnap volt. Nándi persze ismét felejthetetlenné tette. Repült! Láttam, sőt le is fényképeztem: Majd megtalálta a Velencei-hegység egyetlen, ellenben fekete tócsáját. Fürdött egy kellemeset, elvégre 8 fok volt (a levegő és víz hőmérséklete összesen):Aztán lerázta…..
Iszonyú szar lehet most az Összeesküvők mellett dolgozó kreatív szakembernek lenni, nem elég, hogy a műsor már régen nem hozza a kezdeti, dettó bukásnak számító 20 százalékos közönségarányt sem (a mélypont 13 százalék volt ezen a héten), a fináléhoz közeledve azon vették…..
Nem tudjuk ki, is mit szedett be az Összeesküvőket készítő produceri stábban (bár a nézettséget elnézve csak valami nagyon erős koktél képes a fájdalmat enyhíteni), mindenesetre a Tv2 Frizbi című műsorának mai felvételén bejelentették, hogy Alekosz, a Való Világ 4 nyertese,…..
_Vezo_ 2011.11.11 11:26:31
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
_Vezo_ 2011.09.17 09:03:08
Augusztus 29-től az RTL Klub (a kertévék közül elsőként) átáll a 16:9-es sugárzásra, megszűnnek végre az összenyomott fejű celebek a képernyőn, yeah. A csatorna sajtóközleményéből az is kiderül, hogy augusztus 22-én tér vissza a Barátok közt, a Való világ ötödik…..
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..