Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolbaszbol a kerites

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinek mit mond ez a kifejezés, hogy "évszaktípus" a szemszín, hajszín, bőrszín besorolás alapján? Ugye tudjuk, hogy mindenkit be lehet sorolni a 4 évszaktípus alapján. Biztos hallottatok már erről. Tehát valaki tavasz, valaki nyár, valaki ősz, más valaki pedig tél típus. Rengeteget tanulmányoztam a…..
Árverési rekord született a héten a magyarországi műtárgypiacon: Robert Mapplethorpe Lófej című fotográfiáját 4,4 millió forinton ütötték le a Biksady Galéria aukcióján. A 40x42 centiméteres, a művész által dedikált 1982-es zselatinos ezüst vintázs kópia kikiáltási ára…..
A Homár már nem emlékszik kristálytisztán, de elképzelhető, hogy az első pozitív biztosítós történettel állunk szemben. Bonifác számlájáról 5 éven át vonták egy azóta elhagyott bérlakás biztosítását az Atlasznál. De amikor észrevette, szólt, és felbontotta a…..
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
kolbaszbol a kerites 2011.03.23 16:02:44
@sbronzo: A legtöbb ellenőr biztonsági őr, akit alvállalkozó alkalmaz.
Ergo nincs bejelentve, nincs adó, pénzmosás az egész.
Az őrök találnak máshol melót, droidokra mindig szükség van.

De az, hogy én mutogatom a bérletemet reggelente, és le se szarják, mert épp nagyiról diskulának, az is felháborító, mert még a munkáját sem végzi rendesen...

Adócsalást támogatni meg bűncselekmény.
De hát ez kit érdekel?
kolbaszbol a kerites 2011.03.23 16:32:00
@kén-e egy nick?:
Igen, focipálya beléptető rendszer...-nek indult.
Később volt róla szó, hogy a BKV-nak jól jönne.
De nem lett belőle semmi.
Drágán megvett cucc ott porosodik valahol. Vagy már el lett szállítva a fémkereskedésbe. Ki tudja.
Miután az egész ország jól kihurrogta magát, hogy nahát az RTL Klub mégis Stohlt választotta a Való Világ4 műsorvezetőjének, itt a hír, hogy bizony kemény napok elé néz a színész, ugyanis december 14-én kezdődik a tárgyalása. A Blikk infói szerint a Budakörnyéki…..
P. baromi kitartó és alapos, jó előre megérdeklődött mindent, aztán mégis pofára esett a Cetelem jóvoltából. Az Extreme Digitalnak és a banknak írt sirámaira csak a ED válaszolt, így velük próbált meg dűlőre jutni, de talán a bank is megerőltethette volna magát, végülis…..
Vannak a minősített mazochisták, akik például egy 5 éves külföldi tanulmányra is viszik magukkal a T-Mobile-előfizetésüket. Aztán persze ellopódik a telefonjuk, és nézhetnek maguk elé bután, hiszen ügyintézni csak személyesen lehet: A fiam tavaly ősszel öt évre, külföldre…..
Bajader az Ingatlan.comon találta meg egy éve vásárolt lakásuk hirdetését. Elképzelhető, hogy az ingatlanosok kedvenc, dizájnos lakásaikkal csalogatjáka naiv ügyfeleket? Engedd meg, hogy te legyél a szelep, akárcsak Feuerstein kormányzó fején a Szaffiban. Árulják a fejem felett…..
Picurigor a nyíregyházi Media Marktban az előzetesen ígért 10-15 perc alatt szeretett volna áruhitelre vásárolni, de végül az egymást érő szerencsétlenkedések miatt kénytelen volt többszöri úttal, összesen 3 és fél órát eltölteni a dologgal. Vasárnap megláttam egy bazi…..
kolbaszbol a kerites 2010.04.28 17:12:35
@Frucsasz, az őzikelány: Hidd el, nem a Credigen alkalmazottja volt.
Már egy ideje saját dolgozói intézik a hiteleket... ezért van úgy, hogy több "ügyintézővel" találkozott a post írója.
A kasszás, az infós, az értékesítő, a házmester, a takarító, náluk már szinte mindenki hitelt is intéz.
Kivéve néhány normális Üzletet, ahol gondoltak arra, hogy arra a pozícióra biztosítsanak állandó munkaerőt...
Na, ez a nem normális az MM-től...
kolbaszbol a kerites 2010.04.28 17:49:48
@Frucsasz, az őzikelány: Hát, tudod, válság van.
A banknak nem kell jutalékot fizetnie a hitelek után az ügyintézőnek, az áruháznak meg ugyis vannak emberei...
Az ügyfél meg kapkodja a fejét, hogy az egyik így mondja a másik úgy... az egyik elfogadja a törött igazolványt, a másik nem.
És még sorolhatnám.
(de az ügyfeleket sem kell félteni. Nagy biznisz van ebben... és itt is a nem sokat tanult kisebbség próbál előnyt kovácsolni magának a hitelekből...)
kolbaszbol a kerites 2010.04.28 20:43:31
@ColLector: Azért kértek tőle ilyeneket, mert egy notebookot is vett. Az több mint 75 ezer...
Brutális biztonsági rést fedezett fel naiv függönyvásárló az IKEA-ban, miután laptopját a bútoráruház értékmegörzőjébe helyezte végső nyugalomra. Mire visszaért, a gépet simán elvitték előle. Kiderült ugyanis, hogy a gyerekmegőrző személyzete mesterkóddal gyakorlatilag…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
L. még mindig nem hiszi el, ami pár perce történt vele: magukat a K&H telemarketingeseinek kiadó emberek olyan trükköt akartak játszani vele, hogy a "biztonságos azonosítás" végett adjon meg személyes adatokat telefonon. L. nem dőlt be, de kiderült, hogy az illető…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
kolbaszbol a kerites 2010.01.19 19:53:41
@The Good Boy: Oké, a 120 ezer az példa volt.
Nem tudom mennyit vett ki a muksó, de sok darab 1000-est kapott.
És ott anyázott az automata előtt.

A post-ban azt írja a hölgy, hogy a főpénztáros ült a kasszában. Feltételezem, hogy csak váltásként ült ott, mert náluk ez szokás. Szóval hiába is mentek be, valószínű az fp csajt nem találjátok a kasszában, hacsak nem épp cigiszünet vagy kajaszünet van a pénztárosoknál.
kolbaszbol a kerites 2010.01.19 20:26:22
@forgodssake: 3 szor leírtam én, egyszer Der Beste! Kb 6 kommentel a tiéd előtt.
Mi nem ismertük Barney-t, a lila dínót (mi csak ezt a Barney-t ismerjük), a lányos szülők biztosan többet tudnak róla. Bé kislánya is nagy rajongó, így megkapta anyukájától a kedves kis állat karácsonyi kalandjait DVD-n is. Sajnos az első lemez hibás volt, de a későbbiekben…..
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
kolbaszbol a kerites 2009.10.16 16:20:54
@Trojai: Ez nagyon tetszett! És tényleg!
Mindent fikázunk, amit csak lehet. :)
Igaz is, megyek hambit enni.