Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás(Ottawa)

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén, az NB III 38. fordulójával befejeződnek a három legmagasabb osztály küzdelmei. A lényegi kérdések már a harmadosztályban is eldőltek, ideje hát mérleget vonnunk! Nyilván sok területet vizsgálhatnánk, de mi most két területre fogunk fókuszálni. Ami legjobban szemet szúr, hogy nyolc évvel…..
Tamás(Ottawa) 2021.05.26 22:29:30
@Tamás(Ottawa): Továbbá, minden szinten legyen két kieső, és valamilyen formában bevezetném az osztályozót is.
Pl., hogy legyen egy kis izgalom mindkét rájátszásos házban: a 6.-10., és 8.-9. helyezettek párharcainak győztesei játszanának osztályozót az alacsonyabb osztály vonatkozó helyezettjeivel. Csipkedné magát mindenik...
Tamás(Ottawa) 2021.05.27 03:26:52
@Tamás(Ottawa): Természetesen, nem a győztesei, hanem a vesztesei... :-(
A magyar válogatott eddig magasan a várakozások felett, a svédek mélyen az alatt szerepeltek ezen az Európa-bajnokságon, ennek ellenére ők voltak a mérkőzés esélyesei. Ők lettek volna akkor is, ha nem hazai pályán játszanak, így meg végképp. Fotó: MKSZ..
Tamás(Ottawa) 2020.01.22 14:00:03
@promontor: Azt hiszem félreértetted. Arról nem kellene tudnia a csapatnak, hogy egy ilyen esély lehetőség még van, mert akkor emiatt begörcsölnek a portugálok ellen. Nyílván tudják ezt pontosan, de "jobb lenne, ha a csapat ezt nem tudná."
Kérdés, edzőik hatására, milyen mentális állapotban lépnek a parkettára...
Futballszurkoló vagyok. Magyar futballszurkoló. Néha jó lenne brazilnak, franciának, vagy Uram bocsá' horvátnak lenni, de én egyszerűen képtelen vagyok többes szám első személyben beszélni más nemzet válogatottjáról. És vasárnap óta egy kicsit boldog vagyok, de kérlek, Titeket, ezért ne…..
Nagyon valószínű, hogy előbb-utóbb minden Parker Jotter használó találkozik egy olyan tollbetéttel, amelyik belefolyik a tollba. Különös módon, a Parker igen drága tollbetétjei is hajlamosak a műanyag záró elemnél (itt a blogon ezt koronának szoktam nevezni) igen komoly…..
Folytatódik elképesztően izgalmas mennyei bajnokságunk. Idén nagyon úgy tűnik, hogy óriási izgalmak lesznek mind a bajnoki címért, mind a kiesés elkerüléséért. Az apróbb baj csak az, hogy mindez már nem nagyon érdekel senkit. Kicsit meg vagyunk zavarodva, hogy most hanyadik forduló van, de ez az nso…..
Bernd bátyánk megint alaposan kiéheztetett bennünket, úgyhogy már legalább annyira kell nekünk egy újabb bajnoki forduló, mint egy pohár éltető Krúdy-fröccs a tikkasztó napsütésben megfáradt vándornak. Bár ez akkor inkább kiszomjaztatás, de ez most mindegy is. A lényeg, hogy tippeljünk, mint az…..
A 10. forduló legalább úgy összerántotta az élmezőnyt, mint Herr Storck a szemöldökét, amikor az utóbbi időben az őt ért kritikákat olvasta. Az első öt csapat két ponton belül van, legutóbb az utolsó verte az elsőt, ezek is a Mennyei hihetetlen kiegyensúlyozottságát és szinte már elviselhetetlen…..
Bizony mondom néktek, kétszeresen kapjuk vissza az Úrtól, amit korábban elvettek tőlünk, mert a Storck-szünet böjtje után most éppen hétközi Mennyei fordulóval kárpótolhatjuk magunkat. Holnap ráadásul a nem NB I-es csapatok is pályára lépnek a Magyar Kupában. TOB-ZÓ-DÁS!!! Mi pedig csak győzzük a…..
Szombaton este Miskolcon, Sopronban, Kispesten, Pakson, Angyalföldön és a Ferencvárosban lehet számítani hatalmas tömegre, közlekedési káoszra, valamint a belépőjegyről lemaradó elkeseredett tízezrek és a pofátlan jegyüzérek közötti szóváltásra és a Jóisten ne adja, de akár tettlegességre is. Önök…..
Talán már csak a legöregebbek emlékeznek a Mennyei legutóbbi fordulójára, de szombaton végre visszakerülünk a rendes kerékvágásba. Megérte a hosszú szünet, hiszen egyrészt nem kaptunk gólt a szigeten, másrészt pedig mögöttünk tartottuk az Európa-bajnokot. Csak aztán meg ne zavarja a fiúkat a rendes…..
Kegyelmi állapotban vagyunk, hiszen ezen a héten három napon át magyar bajnokiktól lesznek hangosak a stadionok. Ma egy meccs, holnap további öt, vasárnap pedig újabb hat. Tippeljünk, ne habozzunk!   MTK - Videoton Az MTK legutóbb meglepetéspontot szerzett a Nagyerdőben, ráadásul olyat tett, amit…..
Ebben a pillanatban öt aranyunk van Rióban, és az ötödik forduló következik a Mennyeiben, ez talán nem lehet véletlen. A házigazdák fele ráadásul nem a saját stadionjában játszik, ez pedig már annyira költői, hogy ma versben fogunk tippelni.   Debrecen - MTK Nem nagyon ment Kondással,Megpróbálják…..
A magyar klubfodball ismét jól beárazta magát. Mire a nagyfiúk egyáltalán megérkeznek a házibuliba, mi már szokás szerint sehol sem vagyunk, mert többnyire 40 kilós, csenevész ropiharcosok pofoztak ki bennünket a hátsó ajtón. De legalább mostantól már a jövő júliusra készülhetünk, amikor majd már…..
Nem ígérünk mást csak vért, könnyt és szenvedést. Vagyis nem ígérjük, hogy hamarosan meg lesz az előző, meg az azelőtti Betta eredménye. Nem ígérjük, hogy nem lesznek csúszások. Nem ígérjük, hogy mindig lesz táblázat. De igyekszünk! Csapjunk bele, Betta tútháuzandsixtín-szeventín! Yeah!..
Még két rettentően hosszú nap az indulásig. De tényleg csigalassúsággal telik az idő, hogy aztán a mutatók őrült forgásba kezdhessenek. Kezdődik az, amire az én generációm időtlen-idők óta várt. De ezt olyannyira szó szerint kell érteni, hogy nekem az 1986-os VB csak valamiféle homályos emlék, azóta…..
Hát ez is eljött, az utolsó forduló. Oldalakat tudnánk gépelni arról, hogy milyen szezon volt ez, keserűen és csalódottan. Ami a magyar fociban történik, az kíváló lenyomata az országnak. Egyszer talán vége lesz ennek a rémálomnak. Nem ma lesz ez és nem is holnap, de mi még…..
Ismét az utolsó pillanatban, de legalább némi eredményekkel is, Betta! A 26. fordulót tudtuk kielemezni, ami ritka gagyi pontszámokat hozott, a vakok közt a király maribor és losik volt, ők nyertek kőkemény 45 ponttal holtversenyben. Gratulálunk! Hajtás után tippeljenek…..
Ismét csak hirtelen Betta, nagyon sajnáljuk :( Azért tippeljenek jól! Haladás - NyíregyházaTippunk: 0-0Betta: 3-0Újpest - MTKTippunk: 0-2Betta: 3-0Paks - FerencvárosTippunk: 1-2Betta: 3-0Pécs - DunaújvárosTippunk: 1-1Betta: 0-3 Sara Underwood. A meztelen yóga videóját…..
Célegyenesbe fordult a csodálatos magyar Nb1. Érdekes egy szezon volt ez. A nézőszámok meredeken zuhannak, kihalt, üres stadionban csicsereg pár ingyenjegyes kisgyerek a meccseken. Mindannyian ezt akartuk. Közben 3-4 csapat legalább a csőd és megszűnés szélén, akár még egy…..
Újra itt vagyunk, ragyogunk. Fájdalmasan nevetséges nézőszámok mellett csordogálnak a küzdelmek. Minnél nagyobb a kuss, nagyobb a hangulattalanság, annál jobban rákapcsol a sikepropaganda. A stadionokban visszhangzik Debrecentől kezdve Győrig minden, de mindenhol mindig akad egy okos,…..
Üdvözlet mindenkinek! bigacsiga főnök úr elutazott, de ígéri, hogy jövő hétre minden egyes eddig kiértékelés nélküli forduló eredményét elkészíti, így Önök adattengerben úszhatnak majd mához egy hétre. Addig is sűrű elnézést kér, és iszik mindannyiuk…..
Fékezett habzású Betta az utolsó pillanatban, tippeljenek jól! Felcsút - FTCTippünk: 0-2Betta: 2-0ETO - KTETippünk: 1-1Betta: 0-3Pécs - DVSCTippünk: 2-1Betta: 3-0 DVTK - Paks tippünk: 0-2Betta: 0-3 Candice Swanepoel sima paksi győzelemre tippel.MTK - Pápatippünk: 2-1Betta:…..
Holnap végre egy tétmeccs. Sok minden eldől. Ha nyerünk a görögök ellen a pótselejtező legalább erősen valószínű. Ha nem, akkoris, de mindegy :) Focilázban ég az ország egy része, a másik meg nem. MLSZ írja a sikertörténetet, naugye, kártya, és teltház. Hogy nem ég le a…..
Tamás(Ottawa) 2015.03.28 15:29:09
Tamás(Ottawa) 2015.04.01 01:50:09
@spyglass: A szerző a bevezető táblázat feletti utolsó mondatába rejtette kérdésedre a választ.
Robogunk tovább Bettával kézenfogva. Újabb két fordulót tudtunk kiértékelni, már alig van elmaradás :) A 18. fordulót igen magas pontszámmal Titi120 nyerte, gratulálunk! A 19. fordulót pedig spyglass úr húzta be. Hajtás után tippek, táblázatok, bikinik, tartsanak…..