Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakic(c)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sok hiányzott, hogy Szlovákia megdöntse az idei vereségrekordot, de az utolsó harmadban már nem ütöttek gólt a zseniális csehek. Az elejétől kezdve mondjuk, a csehek ellenállhatatlan csatáraikkal a vb minimum harmadik számú esélyesei az oroszok és a kanadaiak mellett, és most…..
sakic(c) 2009.05.03 00:19:59
@Belial666:
pontosan, a szlovakoknak nincs olyan szeles keretuk mint a tobbi top6 csapatnak, ez meg is latszik mar az utobbi evekben, miota a legnagyobbak jatekossaik nem jonnek el, plusz paran mar befejeztek ugye...

azert ha itt volna pl. hossa, gaborik, chara, demitra, satan, akar palffy is...stb, "kicsit" mas szinten lenne ez a csapat...

meglatszik hogy az NHL-en kivul jatszook milyen szinten vannak, nem veletlenul az a best liga
A magyar válogatott nehéz helyzetbe sodorta magát az alsóházban, de erről, ahogy megszokhatták, másutt írunk, nem is keveset. Az E csoportban felzárkózott az oroszokra az Egyesült Államok, az F-ben a szlovákok tettek egy egészen apró lépést a negyeddöntők felé. A…..
Megvan a négy-négy továbbjutó az NHL mindkét főcsoportjában. A Washington kiverte a New York Rangerst, a Carolina New Jerseyben nyert, így jutott tovább. Beszámolunk a két utolsó meccsről, és természetesen közreadjuk a további menetrendet is. Bravúr a Washington továbbjutása. A…..
sakic(c) 2009.04.29 17:36:04
@Acilles:
hat eddig Varlamov jo huzasnak bizonyult, bar a Rangers nem tesztelte le rendesen...

majd a pittsburgh ellen kiderul mit tud
Jégkorong Kanada–Szlovákia 7-3 2009.04.28 22:47:00
A vb messze legtempósabb meccsét játszották a kanadaiak a szlovákokkal, de az izgalmak nem voltak egálban a ritmussal. Szlovákia játékban felvette a versenyt a torna nagy favoritjával, ez azonban nem párosult eredményességgel. Hiába lőttek Hossáék sokkal többet, mint ellenfelük…..