Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pity-puty

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet szépen bemutatja a szcientológusok által közkedvelt, kapcsolatmegszakításnak nevezett intézményt. Ehhez - állítólag - csak akkor folyamodnak, ha már semmilyen más megoldás nincs egy konfliktus kezelésére. Saját tapasztalatom viszont az, hogy elég könnyen…..
Pity-puty 2009.09.10 16:39:44
Pity-puty 2009.09.11 18:11:52
@anyós:
Kedves Anyós! Sajnos kapott Ön is hideget-meleget ezen az oldalon, de azt kell mondjam, hogy Ön, mint szülő megtett mindent, hogy a lányát normális körülmények között elindítsa az életben. El tudom képzelni, hogy mennyi lelki gyötrődés kellett ahhoz, hogy egy anya kimondja, hogy a lányán már nem tud segíteni, fel is adja, és most már csak az az egyetlen cél, hogy az unokák jó helyen legyenek. Szörnyű lehet, amikor az ember gyereke a szeme láttára, önként cs*szi el az életét. Utólag könnyen okos az ember, bizonyára Ön is hibázhatott ebben-abban, de a felelőség nem az Öné.
Kívánom, hogy találja meg a lelki békéjét, lelje sok örömét az unokáiban, a lányának pedig... (hogy fogalmazzak)... mielőbbi gyógyulást kívánok.

Tisztelettel: Pity-puty
Ui.: A "kedvest" nem támadom többé. Egy mentálisan nem tiszta embert nem fair támadni. Lássuk be; ő az.
Sziasztok!Nagyon régen nem írtam már, és többen érdeklődtetek, hogy hol tart az ügy, de sajnos azt kell, hogy mondjam, egyenlőre sehol.Jobban mondva ismét be lett adva a perindítvány, mert (aki esetleg még nem tudná) az előzőt visszautasították, mert az ügyvédnő (vagyis, ő…..
Pity-puty 2009.05.24 19:15:12