Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Q_

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Démonvadász Naplója Hűség 2009.07.28 18:13:51
Ilyenkor annyira furcsa: Mintha várnék valamire vagy valakire. Ameddig nincs itt, olyan, mintha csak lézengenék és semmi hasznosat nem tennék (még ha éppen dolgozom is, vagy legalábbis azon töprengek), viszont mikor ideér, minden rendben lesz...
Egy Démonvadász Naplója nyáh 2009.07.15 17:38:15
Néha csak úgy képes vagyok magamnak generálni a feszültséget.  Elvégre nyár van, tiszta idő, lehetne menni pancsolni a két ebihallal a kertbe, én meg csak itt ülök benne, és nézem őket.Hiszti a köbön, hát...
Ami azt illeti, elég sok időmet felörli a munkám, a maradék pedig mind a családra megy. Így aztán nem volt éppenséggel számomra túl meglepő, hogy már két éve nem él a jogsim. Nekem nem is lenne túlontúl lényeges, miután gyakorlatilag csak a meridiánt használom, de utóbb…..
Nemrég rátaláltam gyerekkorom hősére és mintaképére, Slappyre. Riasztó, hogy mennyire haosnlóvá váltam hozzá vénkoromra."- Miért bömböl ez a gyerek?!- Nem tudom, de ha nem ül vissza a helyére, hamarosan maga is követi a példáját." - Mindezt a zöld kalapjában, egy…..
Egy Démonvadász Naplója Mindenek 2009.05.28 14:43:44
Rájöttem a lényegre. A legfontosabb dolog nem is a hogyan, hanem a mit.Végeredményben ezt akartam. - Akkor pedig már mindegy, hogy hogy értem el. ..
Lassan kezdek kiöregedni a szakmából - legalábbis ez az érzésem támad minden egyes alkalommal, mikor a kelleténél agresszívabban intézek el egy ügyet; Nem csak a démont, de az engem alkalmzót is. Oké, az esetek többségében tényleg hülyeségeket kérdeznek, ráadásul a kis lakóm…..
Egy Démonvadász Naplója Hobbik 2009.05.19 16:06:00
    A férjem mindig talál valami érdekeset nekem, mikor éppen nem fánkot esznek a társával a járőrkocsiban. ..
Honnan tudod, ha a környékbéli srácok egytől egyig kútfejű vadbarmok?- Csúzlizzák a házad.Honnan tudod, ha a környékbéli terhes anyuka nem az?- Visszaküldi a lövedékeket. ..
Szóval történt köbö 1 héttel ezelőtt egy teljesen nyugodt teljesen nyár végi estén egy olyan szörnyű és vérfagyasztó dolog, h azt hittem be fogok vizelni...  !!!!!!!!!!!!!!!!!Átenszióón!!  !!!!!!!!!!!!!!!De hogy értsétek és kellőképpen tudjatok rajta röhögni,…..
_Q_ 2009.05.15 16:10:35
Egyébként pedig boldog névnapot kívánok a kedvenc női szinkronszínészemnek, Radó Döniznek. ..
Egy Démonvadász Naplója Pánik 2009.05.14 10:14:00
Tegnap ünnepeltük a párom születésnapját. Hihetetlen.  Harmincöt éves. Ahogy én is hamarosan az leszek. És leszünk még sokkal öregebbek is. De valahogy egészen egyszerűen nem tudom elképzelni magam máshogy, mint most: Kergetve a démonokat és az ebihalacskáimat. A…..
Egy Démonvadász Naplója ... 2009.05.04 13:12:00
Bodzalevet kívánok. ..
Sürgős riasztsára megyek ki. Pár talan, kiüldöztem őket, minthogy veszélyes fegyenceket kell bevinni... Bemegyek a lakába, fegyver elő, erre mit látok? Kávéznak. De rendesen, csészékből, kristálycukorral, és még barna is volt, ha jól láttam. Na ne. Két lövés, két kavics, és…..
Midnig is úgy voltam vele, hogy akármennyire nem szeretem az üljünk-össze-és-érezzük-jól-magunkat-közben-meg-okádjunk-az-egésztől partikat, mindig akad valaki, akiért érdemes elmenni. És ilyenkor semmi más nem számít. Még a hatalmas csokrokból áradó rafflesia-bűz, és az…..
Egy Démonvadász Naplója Tanonc 2009.04.29 23:48:00
Ni csak, mik nincsenek. Egész ügyes volt a kölyök. Ráadásul ismeri a blogot is. Pontosan ezért kellett költözni. Node van ez így. Két démon, és ha nem is egy csapásra, de összehozta. Egy negatív és egy semleges. Ráadásul értelmesnek látszik, még ha mániái is vannak -…..
Említettem már, hogy a rokonoknál kevés idegörlőbb dolog létezik a világon? Csak annak örülök, hogy én egyke vagyok, és a férjemnek nem szükséges bájvigyorognia, mikor az én testvérem önti ki a méregdrága varázstárgykomponensre a tejet... Neki bezzeg két testvére is van,…..
Már megint! Gráh. Gyűlölöm az Anasztázia napot. Már vagy harmadik éve, hogy Anasztázia napon (tegnap) felbukkan az a nyomorult démon. A rossz az ráadásul, hogy igazábók nem csinál semmi rosszat.. Csak azt hiszi, hogy ő az utolsó élő romanov és halálra ijesztgeti a nyomorult…..
Egy Démonvadász Naplója Tojglik 2009.04.13 23:24:00
Nyúlnap van. Mi sem természetesebb, mint ilyenkor egyk is locsolkodás, estébé. Kedvesem mindenkin végigment egy leírhatatlan bödüs pacsulival, aminek szerinte ibolya illata van. Blöá. Persze az anyósom szerint is jó anyag, de a gyerekek orrában sokkal jobban bízom - szerintük is…..
Már két napja, hogy mindenki össze meg vissza karattyol holmi hasadékokról. Nem tudtam aludni, így elmentem megnézni pár megadott helyszínt. Felesleges volt azonban, miután sehol semmi - pláne démonikus. Nulla démonlenyomat, nyálka, egyéb plazma. Ennyit a pánikkeltőkről. ..
Talán öt perce, hogy hazaértem. Apa, a két baba alszik, és a legkisebb se rúgdal. Már egy hónapja, hogy nem vállaltam semmilyen mozgalmasabb munkát, és meg kell mondjam, hiányzik a stressz és a kihívás. Nem tudok aludni, de nincs semmi, amit csináljak. Pótcselekvésként viszont…..
A nagy lótúrót. Hazaküldték, megölték, nem zavar több vizet. Az, hogy pár kettyós cigányasszony egyfolytában a halál tarotlapját pakolja ki, nem jelent még semmit. A jósok vajmi keveset tudnak a valóságról, letöbbjük kamuzik, és csak kiszínezi azt, amit pár valódi látó…..
A férjem mindig azt mondta, hogy az ember legjobban attól képes stresszelni, hogy nincs kivel megosztani gondolatait. Előtte muszáj vidámnak, kedvesnek lenni, ahogy a gyerekekkel sem lehet máshogy bánni, azonban talán mégis itt az idő, hogy egyszer hallgassak a páromra. Kár, hogy ő…..