Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lipyke

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ken Roczen motorversenyző szemtelenül fiatal és kamaszosan őrült. Tehetségéről KTM-es szerződése, kattantságáról az alábbi videó tanúskodik: aki könnyen felháborodik, majd agresszíven kommentál, meg se nézze – ebben az anyagban minden benne van, ami alkalmas a…..
Lipyke 2011.03.07 15:30:20
Bálint Ricsit nem kell bemutatni senkinek, aki - akár csak érintőlegesen is, de - érdeklődik a rali iránt. Blogjával és annak szinte zsibbasztóan delejes fotóival rendszeresen szerepel címlapunkon is, a tavalyi nagy karácsonyi ajándékosztásban pedig igen értékes koncnak számított…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
A mentő-rendőr-tűzoltó-elnöki konvoj sokakat vészfékre és árokjárásra késztet. A túlzott óvatosság ölhet. Vélemények az azonos című írásunkról...
Végre megint egy nagyvad! A Szolgáltatói Idiotizmus kategória kétezres évekbeli egyik legerősebb sztorija következik. János a lejáratkor fel akarta bontani 2 éves mobilnet-szerződését. 30-án délelőtt bement a boltba, ahol közölték vele, hogy jöjjön vissza két és fél órával…..
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
A c:c-n sokat ostorozzuk az amerikai Parents Television Council nevű gittegyletet, a bigott, beszűkült agyú szülők szemforgató egyesületét, aminek az a dolga, hogy csöcs, pina, fasz és káromkodás meg ne mételyezhesse a gyermekek szeplőtelen lelkét. Az persze nem jut eszükbe, hogy…..
Lipyke 2010.08.03 15:49:55
Lipyke 2010.08.03 15:52:27
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Gábort a jelek szerint egyáltalán nem hozta lázba, hogy a UPC Directtel a műholdváltás óta akár 5 csatornán nézhet természetfilmeket hádében, amikor egy csomó másik csatorna meg eltűnt: Amikor megindult Magyarországon a műholdas televíziózás, lelkesen szereltettük fel az…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Lipyke 2010.05.09 09:39:03
Jégkorong Meghalt Rajkai László 2010.03.29 11:20:00
Életének 87. évében elhunyt Rajkai László, a Ferencváros hajdani nagyszerű középcsatára és legendás edzője, örökös bajnoka, a sportág első mesteredzője – derül ki a Magyar Jégkorong Szövetség honlapjáról. Egy sztorival búcsúzunk a sportembertől, amelyet a a Winter…..
Gábor fotókkal dúsan illusztrált panaszkiáltása következik mindjárt. Ismeretlen helyen, látszatra teljesen legális, ráadásul ingyenes parkolóhelyre állt be, de megbüntették, mert a hely mozgássérülteknek volt fenntartva, a Naiv Ügyfél pedig nem vette észre a táblát. Gábor…..
Lipyke 2010.02.18 06:13:36
Egyáltalán mit kerestél a lakó-pihenő övezeten belül?
A KRESZ módosítás után, 2010 január 1-től:

39/A. § Közlekedés lakó-pihenő övezetben

(1) Lakó-pihenő övezetbe - a „Lakó-pihenő övezet” jelzőtáblától a „Lakó-pihenő övezet vége” jelzőtábláig terjedő területre - csak a következő járművek hajthatnak be:

a) kerékpár,
b) az ott lakókat vagy az oda látogatókat szállító személygépkocsi, a személygépkocsi kivételével a legfeljebb 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi, a betegszállító gépjármű, motorkerékpár, a motoros tricikli és ezekhez kapcsolt pótkocsi, segédmotoros kerékpár, állati erővel vont jármű és kézikocsi, a kommunális szemét szállítására szolgáló jármű, továbbá az oda áruszállítást végző legfeljebb 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsi,

c) az ott lakók és oda költözők költöztetését végző tehergépkocsi,

d) az oda látogatókat szállító autóbusz,

e) az oda építő- és tüzelőanyagot szállító tehergépkocsi és hozzákapcsolt pótkocsi,

f) az út- és közmű építésére vagy fenntartására, köztisztasági, rendvédelmi, betegszállítási, közegészségügyi feladat, illetőleg postai gyűjtő- és kézbesítő szolgálat ellátására szolgáló jármű, ha ez feladata ellátása érdekében elkerülhetetlen.

(2) A lakó-pihenő övezetben járművel legfeljebb 20 km/óra sebességgel szabad közlekedni.

(3) A lakó-pihenő övezetben a vezetőnek fokozottan ügyelnie kell a gyalogosok (különösen a gyermekek) és a kerékpárosok biztonságára. Ha az úton járda nincs,

a) a gyalogosok az utat teljes szélességében használhatják, a járművek forgalmát azonban szükségtelenül nem akadályozhatják,

b) járművel várakozni csak az erre kijelölt területen szabad.

A másik meg valószínűleg látnod kellett volna a táblát a sarokról.
Örülj ha nem kapod meg a pénzbírságot a pihenő övezetért.
Lipyke 2010.02.18 06:15:17
@Lipyke: De legalább büszke lehetsz mert hybrid-del jársz.
Tamás meglepődve tapasztalta, hogy ha nem fizet, kikapcsolják az internettévételefonját. A havi számlákat viszont továbbra is megkapja. Igazából az volt a baja, hogy ritkán sikerült a fix havidíjas szolgáltatást egy árban kiszámlázni, de a jelek szerint erről elfelejtette időben…..
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..
Ha már voltatok autós gyorsétteremben, tudjátok, mennyire macerás fogni a sültkumplis-dobozt, fogni a kormányt, váltani és enni - ráadásul mindezt egyszerre. Ez itt egy remek megoldás.Via Coolest Gadgets..
Lipyke 2008.05.12 11:50:40
A Zugügyvéd az egyetemen mindig attól irtózott, hogy szomszédok közötti jogvitában kell képviselnie valakit. Ez a viszolygás egészen addig tartott, amíg egy közeli barátja nem kért segítséget egy jogos telekvitában. A következő történetre is lenne ötlete, de kíváncsi az…..