Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piszkos12

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves viharfigyelők! A viharfigyelő oldal sajnos több elég komoly hibával is rendelkezik amelyekre most itt nem térnék ki.A szerver szolgáltatójával ma elkezdtem felvenni a kapcsolatot néhány hiba kijavítását illetően.A weboldal rám eső részét pedig illően megpróbálom én…..
Sziasztok! A weboldal elérhetetlensége miatt és az ötleteiteknek eleget téve módosítottam a közvetítő klienst úgy, hogy bejelentkezés nélkül működjön, bejelentkezni csak a közvetítéshez kell. Az új kliens letölthető tőlem: INNEN..
Piszkos12 2012.03.11 18:57:42
Nem tudom mi lehet a baj.

Egyébként a
localhost:8670 weboldalon mindenki megnézheti a saját élő webkameraképét, ha megy a kliens.
Ezt bekapcsolva felejtettem véletlenül, a készülő webes felülethez lett nyitva egy server port (8670). Tűzfal blokkolhat, összeakadhat, router anyázhat érte stb...

Amúgy nekem prímán fut.
Szombat reggel van. A nap süt, a madarak csicseregnek, a hőmérséklet 5,5°c környékén és lassan emelkedik. A kávé fortyogva készül a konyhában, a viharfigyelő szervere pedig ásítozva ébredezik :) ..
Kedves Viharfigyelők! A szerverünk sajnos elérhetetlen. A szolgáltatónk igyekszik megoldani a problémát. Addig is szíves türelmeteket kérjük!..
Kedves Viharfigyelők! Létrejött a viharfigyelo.net hivatalos blogja, ahol információkat kaphattok az oldallal kapcsolatban, akkor is, ha nem elérhető...
Bizony bizony, mindenki életében bekövetkezik az a nap, amikor elmegy a boltba és vásárol valamit. Persze eltekintve pl. Az afrikai Pigmeusoktól és társaiktól, akik vadászó-gyűjtögető, illetve labdarugó életmódot folytatnak. Az én életemben is bekövetkezett egy ilyen nap. Ennek…..