Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hüjehalyó

0 bejegyzést írt és 1468 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár olvasónk csak azon akadt fenn, hogy nem lehetett forintban fizetni, hiába volt már Magyarországon, azért ne menjünk el szó nélkül az elég izmos 13 eurós ár mellett sem! Kedves Homár! Külföldön dolgozom, így december 23-án Magyarországra utaztam, hogy a karácsonyt…..
Szegény Zs. júindulatúan azt hitte, hogy az első panaszosunk lesz Black Friday ügyben. Abban mondjuk valószínűleg nem téved, hogy nem az utolsó. Én leszek az első Black Friday reklamáló, gondolom, nem az utolsó. Gyermekem már régóta cincálja az anyam egy saját laptop miatt.…..
"Az egésznek semmi értelme és tényleg csak az, ami: a vásárlás ösztönzése" - vonja le a konzekvenciát kiábrándultan Tamás a Glamour-napokkal való mélyebb találkozás után. Némileg érthető a keserűsége, de egy kaján nohááááátozás azért mindennél jobban tolul az ember…..
hüjehalyó 2014.10.17 13:43:49
@Rosszindulatú Vászka: "Glamour kuponnal spárheltet. Ez csak nekem pikáns?"

Mindenkinek kell valami perverzió!
Ismét egy eladó mesél arról, hogy milyen a kassza vagy épp a pult mögött állni. Ha nincs is mindenben igaza, - hiszen arról aztán egyáltalán nem a vevő tehet, ha őt az első napján lehetetlen küldetésként beteszik kasszázni -, de elég szemléletes képet fest a néha varacskos…..
hüjehalyó 2014.09.18 14:16:05
Folytatódik "Képzeljük magunkat a másik helyébe" népnevelő sorozatunk, az Akasztják a hóhért. Ezúttal egy multi - talán mobilszolgáltató - ügyfélszolgálatosa tartja a tükröt. Az ordítozással semmit nem lehet megoldani alapvetéssel mélyen egyetértünk, de a "ctrl+v bullsit…..
hüjehalyó 2014.09.11 16:33:17
Már a liter sem a régi. A Hazai tej elnevezésű Sole-Mizo termék dobozára felkerült a paszomány, és ezzel együtt eltűnt egy deci belőle. További homárpozitív megoldással ezt ráadásul nem is sikerült jeleznie az árcímkénél valamelyik CBA-nak. Gábor jelentiése a nemzeti…..
hüjehalyó 2014.09.11 11:46:24
@joska61: az Aldiban ilyen nem fordulhatna elő.
hüjehalyó 2014.09.11 13:33:06
@Komojtalan: ha empatikusak lennének a homározók, akkor nem lenne érdemes kommenteket olvasni :)
Néni és bácsi a történet szenvedő alanyai, akik megváltóként tekintettek a bekrepált autóhoz kihívott autóklubos helyszíni hibaelhárítóra, aki némi panaszkodás meg nemakaródzás után egyáltalán nem hibaelhárított, hanem szépen lelépett. Angyal szerintem rég okozott…..
hüjehalyó 2014.09.05 13:01:23
@Martinicske: szerintem is kb. ez lehetett a helyzet. Bár valami alternatívát felvázolhatott volna nekik.

Mondjuk azon már én is gondolkodtam, hogy mi van akkor ha mondjuk egy fizetős mélygarázsban szarik be az autó. Akkor oda lejönnek ezek a sárga varázslók?
Az elmúlt napokban messze terelődött a szó a Samsung tévé sorszámáról, pedig jólfejlett Homár-pozitív eset a drága. Ezúttal azonban ezt egy nagyon hasznos kanyarnak tartom, mert kibuktak azok a blog működésével kapcsolatos kérdések és problémák, amik az idejáró…..
hüjehalyó 2014.09.01 15:12:18
@Manyecska: szarvasos elfogyott, de lesznek gyönyörűséges melltartók, meg bugyik.

Hogy a témába vágó dolgot is írjak: szerintem a Homárt az Aldi méltatása és a versenytársai fikázása köré kellene építeni. Ugyanakkor azt elismerem, hogy a magyar társadalom még nem áll készen egy ennyire formabontó blog befogadására.

Komolyra fordítva a szót: lehetnének posztok a szerelemről, párkapcsolatról, valamint keresztrejtvényeknek is nagyon örülnék.
hüjehalyó 2014.09.01 15:29:29
hüjehalyó 2014.09.01 17:07:42
@dr. phil. Sün‼ ツ: a mobilos "más nickjét dobja fel" dolgot nem kijavítani, hanem megszerelni kell. Eddig ugyanis többször próbáltam a random elém tett névvel kommentelni, de soha nem sikerült (bugos a bug). Pedig annál nem lenne jobb mulatság, mint mindig valaki más nevében kommentelni.
Tegnap a Facebookon indítottam egy képes mappát ezeknek a filmeknek, de aztán a privát oldalamon megosztva elszabadult a pokol, és barátaimnak, ismerőseimnek hála sikerült összegyűjteni pár igazi gyöngyszemet azokból a filmes jelenetekből, momentumokból, karakterekből amelyek anno…..
Nekem valahogy teljesen kimaradt, hogy Telekom az energiaszolgáltatás piacán is jelen van, hiába léteznek több mint 4 éve gáz- és villanyszámlás T-Home ügyfelek. Ezért aztán vagy 5x olvastam el Atomgép leveléből azt a mondatot, hogy "a Magyar Telekomnál lévő gáz…..
hüjehalyó 2014.08.22 09:00:05
Nyár elején posztoltuk Gonosz Kecske levelét, melyben arról panaszkodott, hogy régi autójának új tulajdonosa miatt 200 000 forintnyi parkolási bírságot próbál ráverni a terézvárosi parkolási cég. Az ügy poszt utáni életéről Kecske 2 felvonásban számolt be. Olvassuk…..
hüjehalyó 2014.08.18 14:01:15
@ptspts: elsőkből lesznek az utolsók.

Nem kapcsolódik a poszthoz, csak úgy eszembe jutott. Mostantól ő a példaképem:
www.borsonline.hu/20140817_gyogyito_spermajaval_csabitotta_a_noket_a_sarlatan
Számhordozás delux. Egészen hihetetlen történet Évitől, aki megírta a T-nek, hogy elégedetlen, váltani akar és írják meg a számhordozás menetét. Erre kikapcsoltál a telefonját. Kedves Homár! Nekem egy T-Mobile-lal kapcsolatos érdekes tapasztalatom volt, nem tudom, mennyire…..
hüjehalyó 2014.08.18 10:15:37
Magyarországon 10 éve van lehetőség a számhordozásra, de még mindig nagyon kell akarnia annak, aki élni akar vele. Andi leveléből nem derült ki, hogy melyik szolgáltatóhoz igyekezett, csak az, hogy a T-Mobillal próbált szakítani egy hónapig folyamatosan. Ami mondjuk onnan nézve…..
  János valószínűleg Tescóban dolgozik, vagy valami ilyesmiben. Ő a frusztrált eladó a sorok között, aki már pályamódosításon töri a fejét a civilizálatlan és vandál vevők hada miatt. János, a barátságos, udvarias vevők nevében kérlek, tarts ki! Ne engedd, hogy pár…..
hüjehalyó 2014.08.08 10:25:04
Tán két hete is van már, hogy utoljára Lenovo-Telemax sztori jött, pedig nem állt meg ott sem az élet, hanem zajlik. Szép komótosan. De az alábbi levél legnagyobb tanulsága nem az, hogy a Telemax továbbra is halálra frusztrálja a Lenovo tulajdonosakat. Nem. Hanem, hogy…..
hüjehalyó 2014.08.07 10:04:45
Szegény éhes utas elkövette az ősbűnt, elhitte, amit a MÁV-Start a honlapján és a sajtón keresztül állít, vagyis hogy a nyári szezonban olyan vonatokat is indítanak a Balatonra, ahol van utasellátó szolgáltatás. Ez részben persze igaz, hiszen az pl. a cikkben is benne van, hogy…..
Előző posztunkban öntudatos fogyasztónk kimaxolta a vacak cipő miatti ügymenetet. Erőfeszítéseit maga az üzletvezető is elismerte, ha kicsit sajátosan is ("Ja, ha ez neked megéri!"). Hár Barbarának megérte, mi pedig kisokosban foglaljuk össze mindazt, amit jó ha…..
hüjehalyó 2014.08.06 10:23:42
Egy kiakadt pultoslány erős felindulásból íródott levele új taget eredményezett: Pizzagirl 2. Az egész sztori nagyon gáz. Ahol alkalmazottak csinálnak valamit, az meg különösen, hiszen káromkodó futártól a nagyarcú Facebook-profil kezelői van itt minden, amitől felmegy az…..
hüjehalyó 2014.08.05 09:40:59
Zoltánnnak túlfizetése keletkezett a Vodafone-nál, amit több felvonásban és módszerrel próbáltak orvosolni. A dolog hatékonyságát csökkentette, hogy ahány operátor, annyi megoldást javasolt megoldásként. A legjobb rész amikor felmerül ötletként, hogy az 50 Ft-os számla…..
hüjehalyó 2014.08.04 18:29:04
A Fragola egészen biztosan Budapest egyik legjobb fagyizója. Ki gondolta volna, hogy egyszer fúj rovatunkban fog felbukkani, hogy egy füst alatt ügyfél- és panaszkezelésre is kapjon egy virgácsot. Ma szomorúak a csillámpónik. Kedves Homár, alább olvashatjátok rövid szösszenetemet…..
Ma Magyarországon vonattal csak az utazik, akinek nem sürgős, sok pénze van és nem bánja, ha hol meleg van, hol hideg, hol valami más csalafinta trükkel áll elő az állami vasúttársaság. Pedig milyen jó az elsuhanó tájba belebámulni és a semmin vagy a mindenen mélázni,…..