Regisztráció Blogot indítok
Adatok
udvari bolond

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baj van. Alig két hét maradt a választásokig, minden sínen, esélyes az újraválasztás de ez az ostoba elnök nem bírja zárva tartani a sliccét, ami önmagában még nem lenne baj, de sajnos a sajtó is ráharapott. Az ügyre, úgy értve. A stáb fogja a fejét, ennyi munka, ennyi…..
Orbán nagy arányú adócsökkentést ígért a választóknak. Azt gondolták, hogy a kevesebbet majd többen befizetik, így összességében nőni fognak az adóbevételek. Ezt az adócsökkentést a társadalom már eleve polgári jólétben élő része élvezhette csak, mindenki más inkább…..
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
 William Odom amerikai tábornok és kémfőnök: „A szocialistáknak bűntudatuk van, és gazsulálnak nekünk. Ez olyan előny, amit csak a bolond hagy kihasználatlanul. A volt magyar kommunisták úgy adják be a derekukat, mint ahogy annak idején ezt tették a szovjet gazdának. És…..
Napfény és víz kell a gazdagsághoz, vagy a gazdagoknak van szükségük ezekre? Vajon melyik településen érdemes burzsujok után kutatni? Ezt persze mi sem tudjuk, viszont az egy négyzetméterre eső gazdagok száma alapján a tengerentúlon mindenképpen Florida a nyerő, egészen…..
Orbán Viktor 2006. december 14-én a Heti Válasznak adott interjújában arról beszélt, hogy ha sikeres lesz a Fidesz népszavazási kezdeményezése, akkor „a koalíciónak megoldást kell találnia a bizalmi válságra — szakértői kormány vagy előrehozott választás…..
udvari bolond 2011.12.29 12:39:00
@csoko20: '-ja, és ha 350 lesz az EUR'

600, barátom, lesz az 600 is... :-S
2007. február 2. Ellenzéki képviselők Orbán Viktorral az élen tiltakozásképpen a Kossuth téren lebontották a kordont. Rendőr egy ujjal nem ért hozzájuk.   2011. december 23. Ellenzéki képviselők tiltakozásul a Parlamenthez láncolták magukat. A rendőrök őket is elvitték,…..
  Kossuth téren jártunk, LMP-seket és jobbikosokat láttunk, fennakadtak a rácson, kellemes karácson'!   Korábbi, képes-szöveges beszámolónk itt olvasható...
A fenti két képet Sadia fedezte fel a Fortepanon: az Erzsébet híd budai hídfőjénél készült mindkettő úgy 25 év eltéréssel. Talán az egyetlen közös pont rajtuk a platán, mely túlélte a világháborút, a régi híd lerombolását, romjainak eltakarítását és az új…..
udvari bolond 2011.12.18 13:27:59
Subba Faszkorbi: Ideköt 2011.12.07 16:43:00
udvari bolond 2011.12.18 13:24:55
Varánusz Viktor a kokizivatarban 2011.12.17 05:41:00
Nem tudom láttunk-e valaha ekkora fejetlenséget kormánykörökben, mint tegnap. Az IMF váratlan elrohanása olyan volt, mint mikor Viktor befingik a kormányszaunába: recsegős is, büdös is, de a döbbent csend után egyszerre kezdi mindenki magyarázni, hogy miért képtelenség a Felséges…..
udvari bolond 2011.12.17 14:28:11
@alapítói manifesztum: a börtönben már mindegy lesz, h szégyenkeznek-e. a napi problémáik miatt fognak szégyenkezni, hogy melyik cellatárs hágja aznap őket.
Egy jóbarátom mondotta egyszer, ott ér véget a demokrácia, amikor a jegybank elnökét is a kormány adja. Itt még nem tartunk, de az alelnökök már Viktort szolgálják (ő jelöli ki őket) és nem tudni, ezeknek hármuknak milyen jogkörei lesznek. Ezt még megfejelték az IMF…..
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
No, miután múlt pénteken végre Orbán megadta a zöld lámpát a teljesen irreális számokon nyugvó költségvetés újratervezésére (1,5%-os növekedés, 268 forintos euróárfolyam), Matolcsy Gyuri és lelkes csapata turbó üzemmódba kapcsolta magát és újratervezte a számokat.…..
udvari bolond 2011.12.15 23:46:25
@jozsoj73: "Mi lesz a következő húzása?
Ha megint fogytán a lóvé, akkor ellopja az önkéntes nyugdíj megtakarításokat, utána pedig a magán bankbetétek következnek."

én ezt már egy éve mondom.
Michael Knight Már megint einstand 2011.12.15 14:10:00
Matolcsy György és az Orbán-kormány egészen egyszerűen pofátlan. Méghozzá elképesztően az. Ez jutott eszembe, amikor elolvastam a hírt, miszerint a kormány még egy évig az államkasszába szedi be a maradó magán-nyugdíjpénztári tagok pénzét. Pedig mostanság kellett volna…..
“Közelben találjuk az Iparművészeti múzeumot, Hadtörténeti múzeumot, a Pince és a Bárka színházat, Zwack Unikum múzeumot és rengetek éttermet, bárt” (a szexbolt miatt már volt, de nem hagyhattam ki)“Csodás itt a panoráma, Nem kell köré keret, ráma,…..
udvari bolond 2011.11.27 11:29:28
Néha azért a jók, a szerények is elnyerik méltó jutalmukat, de általában csak viszontagságos megpróbáltatások után - és csak a népmesékben. A Renault Kangoo Z.E. esete, amely nem kis meglepetésre elnyerte a "2012 Kishaszongépjárműve" díjat, az a kivétel, amely…..
A kínaiak tulajdonképpen szarnak a borra. Nem része a kultúrájuknak, nem illeszkedik a gasztronómiájukba, és alkohollebontásban is legfeljebb az indiánokat tudják megelőzni. Csak hát pusztán a Népi Köztársaságban ezerháromszáznegyvenkét millióan voltak tegnap, a…..
"A jövő évi költségvetés stabil, kiszámítható, feladatközpontú költségvetés, amely egyben a Széll Kálmán-terv 82 százalékos teljesítését is megvalósítja." - foglalta össze Matolcsy az egész éves munkájának, a 2012-es költségvetésnek az esszenciáját.…..
udvari bolond 2011.10.28 00:55:24
gúgellal tök vicces dolgokat lehet találni, pl:

lol:
mandiner.hu/cikk/20100914_matolcsy_szerint_nem_kell_megszoritas
2010. szeptember 14. 15:56
A nemzetgazdasági miniszter kijelentése szerint a jövő évi 3 százalékos hiánycélt megszorítások nélkül éri el a kormány. Matolcsy azt is kijelentette: tartják magukat az idei 3,8%-os hiányhoz.

rotfl:
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=132277
"Egy soha senki által semmire meg nem választott, ennélfogva illegitim miniszterelnök bejelentette, hogy mindenfajta felhatalmazás nélkül lenyomja az emberek torkán a minden eddiginél brutálisabb megszorításokat tartalmazó MSZP-csomagot" - értékelte Szijjártó Péter a Bajnai-kormány úgynevezett válságkezelő programját.

bruhaha:
www.168ora.hu/itthon/szijjarto-biztos-hogy-adoemeles-nem-lesz-55991.html?&lm=2
Hétfő, 2010. május 31. 11:33
Szijjártó: biztos, hogy adóemelés nem lesz
Bármit talál is a tényfeltáró bizottság, nem jönnek megszorítások, mondta a Kossuth Rádióban a kormányszóvivő. Oszkó Péter szerint semmit nem kozmetikáztak. Az Orbán-kormány hétfő délelőtt tartja első hivatalos ülését, és folytatják a minisztériumok átadás-átvételét is.
udvari bolond 2011.10.28 01:06:29
@popocatepetI: nem tom, iróniád irodalmi fegyver-e, de a kiadási oldallal másfél év alatt nem tettek semmit*, másfél év alatt sikerült felülmúlni (alul) a zelmúltnyólcévet. Rakkenroll, csak így tovább!

*: pártfinanszírozás? minisztériumok számának és létszámának csökkentése? képviselői és vezetői fizetések visszafogása? nem nagy tétel DE PÉLDA lenne, ami nélkül - ha igaz is a szándék** - nem hihető ez így.

**: bruhaha
Subba El ó el: David Guetta 2011.10.22 13:11:00
David Guetta-t kifütyülik a DJ Mag díjkiosztóján. (Mire felment a színpadra megsajnáltam, aztán eszembe jutottak a zenéi. BooooO!)  ..