Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fazsolt

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért, mert valami teleshop, még nem feltétlenül kéne átverésnek lennie, de pórul járt naív ügyfelünk mégis valami hasonlóba futott bele. A megrendelését augusztusban küldte el a cégnek, akik azóta sem szállították ki neki a felfújható matracot, ezzel tökéletes indokot adva…..
fazsolt 2009.10.06 13:03:07
@globalmind sro:
Nem kívánok vitatkozni, amit kellett megbeszéltük e-mailben.
DE:
- nem állítottam, hogy nem kértek bocsánatot, de a bocsánaton még nem lehet aludni
- az előzetes levélváltásból nem derült ki, hogy nincs a termék raktáron, pedig 8 leveles levelezésről beszélünk
- nem önök kerestek meg, hogy késik a szállítás, hanem én reklamáltam
- volt olyan e-mail, amire nem válaszoltak
- telefont munkaidőben nem vették fel
- visszahívást sem kaptam
- a rendelésemkor az említett dolog a visszamondásról nem szerepelt az Általános Üzleti Feltételek között
- valamint ez a mondat sem helytálló: "Visszamondás esetén a Global Mind, s.r.o. társaság kapcsolatba lép a vásárlóval a rendelés folyamatát illetően.", merthogy én vettem fel a kapcsolatot Önökkel.
fazsolt 2009.10.06 13:17:27
Nem mondja a Homár, hogy az OKJ-s tanfolyamoknak nincs semmi értelmük, de érdemes körültekintően választani, ha nincs más megoldás, mert a 2F "iskolában" például elfelejtettek vizsgáztatni az amúgy sem túl aktív oktatók: A 2F iskolával kapcsolatos bosszúságaimat…..
fazsolt 2009.10.06 11:10:33
Arhemus hónapok óta rendesen, beszedési megbízással fizeti diákhitele törlesztését, soha nem csúszott és késett vele. Ám mégis, rendszeresen kap sms-t  Diákhitel Zrt-től különböző hátralékokról, amit be kéne fizetnie. Egy érdekes történetet szeretnék megosztani, ami…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..