Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbarian75

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Bőrös srácok 2009.10.12 16:31:09
Nem nehéz kitalálni, hogy ez a fotó nem ma készült. Bizony, 180 fokot fordult a világ, a múlt héten csütörtökön még így jött a brancs fele ebédelni a Házisárkányba. A háttérben Randy Csikós Mamola legfrissebb szerzeményén a Honda Super Cub-on, az előtérben a Safety First…..
Barbarian75 2009.10.13 13:58:53
Egyetértve a fentebb szólókkal annyit tennék hozzá, hogy azokat a csuda "sofőröket" is nagyra értékelem, akik a frissen lehullott falevelekkel teli nedves útszakaszon közlekednek ugyanolyan tempóban mint a száraz aszfalton. Ehhez hozzájön még az is, hogy macskakövön is ugyanúgy vezet. Valóban sokkal veszélyesebb ilyen szempontból a kisebb eső, mert az az úton felgyülemlett port, levelet egyéb csúszós dolgot még nem tudja lemosni, csak úgy besíkosítani, hogy ABS és egyéb rásegítők ide vagy oda olyan kűrt tud leírni rajtuk bárki, amilyet a legjobb jégtáncosok is csak sok gyakorlással.
Másik pedig valóban a követési távolság.
Más - M3 péntek délelőtt mentünk le anyósomékhoz hátul 1,5 éves kisfiammal. Belső sáv egymás után kb 8 autó + elől egy kamion ami visszafogott mindenkit így "csak" kb 100-110 km/h-val haladt a sor. Mögénk ért egy X5-ös BMW kivételesen magyar rendszámmal és elkezdte fingatni mögöttünk a kocsiját jobbra balra kacsázva a sávban, mint aki nézi az előzési pontot + kb minden túlzás nélkül 5-10 cm-re a seggünkbe rugdosva a gázpedált. Én a kocsiban felemeltem a kezem, jelezve, hogy pontosan mire gondol, hova menjek le, a másik sávban is haladtak. Erre látom a tükörből, hogy jár a szája rohadt idegesen, nagyjából üvöltözik és még jobban fingatja a gépet a fenekünkbe. Lassan el tudtunk haladni a leelőzendők mellett és szépen kisoroltam, az X5-ös beletapos a gázba, mellénk ér és a szájáról leolvasható módon kifejezi szeretetét, majd tovább tép mire én szolidan a kormány fölött megtapsoltam. Erre látom vadul befékez, visszalassít az addigra kb 160-ra gyorsult kocsijával (már ha az övé volt) majd amikor majdnem mellé érünk ránk rántotta a kormányt de olyan elánnal, hogy a kocsija rendesen bebillent és át is jött a sávunkba. Én haladtam tovább minden kormánymozdulat nélkül egyenesen. Ez még jobban feldühítette és elkezdte mutogatni a középső ujját, majd a napfénytetőt is kinyitotta és ott is kilóbálta a kezét a nyomaték kedvéért, mindeközben egy kocsi távval ment előttünk a belső sávba. Így ment ez vagy 2-3 percig amikorra is már jelentős kocsioszlop állt mögötte és akkor megint beleállt a gázba és elviharzott. Nos? Ki mit tett volna? A mobilom a csomagtartóban volt véletlen így a zsaruknak sem tudtam szólni akkor. Mellesleg én 34 éves 1,94 magas kb 125 kilós ember vagyok az X5 vezetője saccra 25 körüli átlagos alkatú nagyon ideges ember volt, de persze ez nem jelent különösebben semmit.
Barbarian75 2009.10.13 14:26:35
@vivax: :-)
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
Barbarian75 2009.04.28 12:12:23
Jajj!
Nagy szerencséje a magyar közéletnek, hogy DZS nem jutott el a szóvivőségig. Bár érdekes lett volna egy-egy sajtótájékoztató, amikor az újságírók kérdeztek volna tőle. Kicsit olyan mint a Brian életében a sejpítő helytartó, aki amikor kérdezi a népet, hogy kit vigyenek a vesztőhelyre a nép nem törődve a válasszal kizárólag olyan neveket mond amelyekben sok az "s" betű és halálra röhögik magukat. A sajtótájékoztatón pedig minden újságíró egy idő után a lényegi kérdések helyett (mivel azokkal úgysem tudott volna zöldágra vergődni) olyanokat tettek volna fel DZS-nek, amely több mint 3 tagmondatból állnak és röhögtek volna azon ami ebből a reggeli "interjúból" is kitűnik, miszerint fogalma nincs arról, hogy a másik fél mit mond, csak arra koncentrál, hogy mit kell gyorsan, pörgősen kérdezni és hol lehet gyorsan "beleokoskodni" a válaszba. Nagyon szánalmas. Kedvencem az "Ön akkor nem büntetné a holokausztot?" kérdés. Egyebekben pedig én is a véleményszabadság híve vagyok és azt gondolom, hogy ezen a területen nem kell hogy szerepe legyen a büntetőjognak. Aki ilyen "véleményének" ad hangot azt körbe lehet röhögni, vagy nem kell vele foglalkozni. Nyilván nem ennyire egyszerű a kérdés, mivel aki személyesen vagy rokonai, ismerősei révén érintett, az nem fog tudni ezen soha röhögni, de valószínűleg a mai magyar állapotokból kiindulva, jobban felzaklatná őket, ha a jog büntetni rendelné a holokauszttagadást és ennek ellenére, sőt akkor már provokatíve direkt teret engednének ennek a különféle szélsőséges agyament csoportok és nem történne meg a felelősségrevonás. Mindenesetre DZS megint elintézte magát egy időre...