Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoRRaW

63 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem vagy laktózérzékeny, akkor azon szerencsések közé tartozol, akiknek nem kell minden egyes étkezést a végletekig megtervezni, bejárni a szupermarketeket vagy a méregdrága bioboltokat,- hogy a hagyományos hozzávalóktól ne ránduljon görcsbe a gyomrod - vagy órákig böngészni egy…..
Álomból rémálom, vége a Havas Münchennek Bő egy éve írtam attól, hogy nagy örömömre végre azt csinálhatom, amiért kijöttem, s amire mindig is nagyon vágytam. Akkor azt reméltem, hogy egy ideig békében, nyugalomban dolgozhatok, de a "Nagy Forgatókönyvíró" isztambuli emberei…..
Hogy az olyan magukat túlvállaló testépítők és erőemelők se haljanak meg fekvenyomás közben, akik segítség híján csak magukra és erejükre számíthatnak. Mert belőlük bizony nincs hiány: Sőt, még segítséggel is előfordul: Versenyen, három segítővel is(haláleset,…..
A címben szereplő kérdés lehet prózai és lehet valós is. Prózai azért, mert a Hajdú-família olyan már mint a meztelen csiga: igyekszik mindent felzabálni, minden rúdon felmászni és lehetőleg mindent összenyálazni és taknyozni, amit a még szórakozni vagy sikereket elérni…..
Pszicholand Nosztalgia... 2015.02.04 15:33:44
nahát, teljesen elfeledkeztem arról, hogy ezt a blogot nem töröltem - időközben felhagytam a saját domain alatti blogírással is. Érdekes érzés most beleolvasni az eddigi bejegyzésekbe... Lehet még egyszer felveszem a "fonalat" :-)..
Majdnem halálra gázol két nőt egy vonat az egyesült államokbeli India államban, Monroe megyében. A meggondolatlan nők egy magas vasúti hídon sétáltak és nem tudtak elmenekülni a közeledő vonat elől. Szerencséjükre a vezető időben észrevette őket és az utolsó pillanatban…..
A cím nem csak mai úticélunkra, Máltára érvényes (noha, mint Andi írásából kiderül, oda fokozottan), hanem azt gondolom, általában véve is minden országra, ahová kívülállóként csöppenünk. A mai posztban azonban természetesen nem csak erről lesz szó, hanem arról is, hogy…..
ZoRRaW 2013.02.09 12:58:04
Az elso par komment utan kedvem lett volna bezarni a bongeszot, de tultettem magam a megmondo embereken...

Minden posztoló és kommentelő jobban járna, ha lassabban gépelne: ellenőrizné a helyesírását és a hangnemét mielőtt kattint a komment küldése gombra.

Nyelvtudásra reagálva: egy dolog idegen nyelven olvasni pl. IT szakirodalmat vagy eppen irni egy levelet es egy masik dolog beszelni, megertetni magad mondjuk egy angolul beszelo spanyollal vagy bolgarral. Az mar kihivas es gyakorlas nelkul nem megy, legyen akarmilyen felsofoku nyelvvizsgad.
(Zarojelben, amint nyelvvizsgahoz kotottek a diploma megszerzeset, rogton beindult az ugyeskedes a lovari roma nyelvvel es az eszperantoval, es elesen kulonvalt a hasznalhato nyelvtudas es a nyelvvizsgabizonyitvany megszerzese)

Dicseretes, hogy valaki "szakman aluli" munkat is bevallal es nem azzal van, hogy "en karriert epitettem otthon, az ala nem adom" vagy hasonlo. A lenyeg, hogy ne ragadjon le az ember a "mindent elvallalok" szinten, hanem kezdjen el a valasztott helyen is tanulni, lepeseket tenni az elorejutasert. Ahogy korabban masok mar megfogalmaztak, mosogatokent, futarkent... stb. meg lehet elni kulfoldon, de pl. igy csaladot alapitani mar nagy kockazat...

Jovendobeli posztoloknak lehetne vmi kisokost osszeallitani, hogy pl. milyen kerdeseket tegyenek fel maguknak a poszt megirasa utan es ha valaszokat kapnak az irasbol, akkor mehet a nyilvanossag fele. Igy is lesz korrekt es kevesbe korrekt kritika, de talan elejet lehet venni a trollkodasnak.
ZoRRaW 2013.02.10 18:45:34
@hothead: köszi, már csak ki kellene tenni a blog.hu-ra költözött blog menürendszerébe, oda az országfelelősök mellé, pl.
Titusz és Pati Just married II. 2012.12.21 00:07:54
2012. november 23.-24. Péntek reggel Titusz és Pati egymást szeretgetve ébredtek. Pati édesanyja (Doris) korán érkezett, takarítani és tonnányi almás pitét sütni. Titusz és Pati megreggeliztek és elindultak a menyaruháért. Reggel tíz óra volt, Tituszék percre pontos…..
Legtermékenyebb szerzőnk, Zoli  a Benelux államok közül már a két nagy testvérnél járt, így ideje volt, hogy megnézze Luxemburgot is.Valaki egyszer mutatta nekem a Flibco busztársaságot, aminek van a Charleroi-i reptérről közvetlen járata Luxemburgba. Ez a dolog csak…..
ZoRRaW 2012.06.27 10:38:38
@Kara kán: kerékpárt tudsz kölcsönözni a város több pontján, hitelkártya kell hozzá, bővebb infó a veloh oldalon: www.en.veloh.lu/content/view/full/1817#faq0 - autóbérlésre van lehetőség, a szokásos cégek oldalait kell megnézni, pl. Europcar, Avis, Hertz. Az országról igyekszem sok infót feltenni a magyarok.lu honlapra.
ZoRRaW 2012.06.27 14:12:41
@tothmesz: nem hagyhatom, hogy félrevezesd a wifire éhes látogatókat :-) A HotCity nem ingyenes, hitelkártya vagy előre vásárolt feltöltőkártya kell a használatához illetve LUXGSM mobilelőfizetőknek benne van a havidíjban az elérés. Viszont a Pizza-Hutban ingyenes a wifi (pl. a város főterén)
Ő nekem hiányzott az oldalról. Most, hogy felbővítette a tetoválásainak számát, itt a helye. Eva Angelina, everyone! ..
ZoRRaW 2012.06.02 22:50:56
ZoRRaW 2012.06.03 13:57:36
@rollerpig: köszi!
Közeledik a 2001. szeptember 11-i szörnyű terrortámadások tizedik évfordulója, de most hadd ne az eltérített és repülő bombaként használt gépekről, személyzetükről és utasaikról írjak, ahogy ilyenkor szokás, sajnos nem is kicsit hatásvadász módon, hanem inkább a…..
Indafotóblog Kihívás #3 - TŰZ! 2011.09.06 14:37:00
Újraindul a Kihívás pályázat! Azoknak, akik a nyári szünet előtti etapokról lemaradtak, ez egy olyan fotópályázat, ahol viszonylag tág témákat adunk meg, hogy a jó szem és a kreatív elme érvényesülhessen. A pályázat másik sajátossága, hogy mindig az előző forduló…..
Folytatódik a világváros egy nap alatt sorozatunk. London, Dublin, München, Amszterdam és Lisszabon után most Párizst nézzük meg.Az egyik legjobb város. Amíg nem jártam New Yorkban, el sem tudtam képzelni, hogy lehet valami Párizsnál lenyűgözőbb, vagy szerethetőbb. Azóta persze…..
az építészfórum híre: Le ne maradj! Már csak pár hétig fogadjuk a fotókat! Vegyél részt Te is az Atrium építészeti, belsőépítészeti és design magazin tehetségkutató fotópályázatán! Örökítsd meg élményeidet! Küldd el nekünk egy jól sikerült, maximum öt fotóból…..
               Szerintem mást nem is kell mondanom...csak azt, hogy ez így van rendjén! Egyszer mindenki megtalálja azt aki mellett a helye van. Addig viszont sok leckét ad számunkra az élet...mindent meg kell tanulni,…..
Annyi ideje tart a huzakodás, pereskedés, erőfitogtatás, hogy lassan teljesen elfelejtjük, miként néznek majd ki a 2-es metróra érkező új szerelvények. Mert hogy érkezni fognak, az most már biztos: óriási késéssel, jó pár kellemetlen pillanattal a hátunk mögött, de az ügy…..
 Szíj Melinda a Megasztár 5 gyöngyszeme, nem lett dúsgazdag a vetélkedő után. Hónapról hónapra él és fizu előtt meg kell húznia magát, hogy kijöjjön jövedelméből. Bántja őt a magyar rögvalóság, hogy a legtöbb ember szegény. Bizony így van ez Melinda, jól látod. Az…..
ZoRRaW 2011.06.25 18:32:08
@version: Ugy gondolom, ha csak az alja maradna Magyarorszagon, megnagyobb bajban lenne az orszag... ilyen kijelentesek elott gondolj az edesanyakra, edesapakra, azokra, akik kotodnek a csaladjukhoz es vallaljak a hazai eletszinvonalukat azert, hogy a csaladjukkal legyenek. Tobb empatiat gyakorolj, pls. Koszi!
Mennyire vagyunk piciny pontok a repülés NAGY VILÁGTÉRKÉPÉN, amikor repülünk? Nézzük meg! A Svájci Tudományos Központ és a Zürichi Egyetem Alkalmazott Tudományok Központja közös projektben szimulálta a naponta repülő ÖSSZES menetrend szerinti járatot. Hogy ez hány apró…..
 "Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet, és járd végig az utamat! Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet..!Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem, és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. S mindegyik…..
ZoRRaW 2011.06.20 21:07:41
A Liszt Ferenccé nemesedett budapesti repülőtér legújabb imázsfilmje:     Annak ellenére, hogy a film nem mesél el semmilyen történetet, csak egyszer elkezdődik, és ugyanilyen hírtelenséggel véget is ér, ez egy nagyon jól sikerült alkotás. Jó a képi világ, nem rossz…..
Kíváncsiak voltunk, hogy alakulnak a májusi számaink. Ez azért van, mert minden hónapban kíváncsiak vagyunk a számainkra: azelőtt az április, a március, még korábban a február érdekelt minket. És mivel és statisztikamániás vagyok, 27-e, 28-a környékén rendszerint már remegek…..
218. § Sohase emeld  kést a szádhoz. Még egy harapás sajttal, kenyérrel, vagy gyümölccsel sem. Arra gondolsz, hogy a legjobb lenne a sok bonyadalmat okozó kés használatát, amennyire lehet kiküszöbölni? Nem lenne jó. A kés nem csak arra való, hogy vágjunk vele, hanem arra…..
ZoRRaW 2011.05.27 19:34:13
@endre2714: Lásd az I. részben az egyik kommentet:
"icentrifuga
2011-05-20 10:39:07

Kedves kommentelők, mint azt a cikk alján feltüntettük, ez a sorozat egy száz évvel ezelőtt kiadott illemkódex alapján készült.Az eredeti szöveget adjuk közre. Történetileg és nyelvileg is érdekes anyag, de felőlem aztán mindenki úgy eszi a pörköltet, ahogy akarja:)"
Alig-alig van kevésbé statikus dolog a világon, mint egy repülőgép. „Élete” túlnyomó részét „úton”, a levegőben tölti, hiszen ekkor termel bevételt. Az egészen fanatikusok kivételével az utasok zöme örömmel kászálódik ki útja végén a kényelmetlen…..
Hát ha Csaba már elkezdte múlt héten ezt a pornós vonalat a heti Apple-csaj rovatban, a nászút heteire kivett szabadsága alatt én sem fogom vissza magam. Gyuri küldte be nekem Camille Crimson fotóját, amin egy MacBookkal pózol a kis vörös. És találtam egy iPades képet is, szóval…..
ZoRRaW 2011.05.17 13:26:19
@aha, persze: Ha valaki veszi a "fáradtságot" és belenéz egy-egy trailerébe, és már látott előtte másféle pornóvideót, akkor rájön, mi a különbség pornó és pornó között - egyébként meg mindig ugyanaz a partnere, Mike Flirt - mikeflirt.com/