Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zadir

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Némileg profán hasonlattal profi használt-autókereskedésre emlékeztet a Diósgyőr labdarúgó-szakosztálya. Ez most Koman Vladimirról az ember eszébe. A 25 éves válogatott játékost, aki sokat ücsörgött Oroszországban az Ural kispadján ( valószínűleg jó pénzért), most…..
A csapat, amelyik mindig jövőre jut fel. Kezdjük megsajnálni déli szomszédunkat, Mongóliát, ez nem lehet igaz! Végül kiraktátok azt a rasszista hokikapust is, aki niggerezett és csöcsörészett Amerikában, már nem emlékszem a nevére, de szép döntés volt! Eközben Szlovákia…..
zadir 2013.04.21 19:59:55
Információm szerint Détári Lajos ismét bebizonyította…..hogy személye lényegében vállalhatatlan. Korábban itt már megírtam, hogy a magyar futball utolsó világsztárja már-már "töröcsiki" nagyságba issza magát, és bár a Ferencvárosnál töltött időszaka alatt semmilyen…..
Az éjszaka folyamán nem volt kérdés, esélyt sem hagyva átgázoltunk a sérülésekkel megnyirbált Packers-ön, akiknek nem volt válaszuk a motiváltan kiálló Giants ellen. A passzjátékra nem lehetett panasz. Manninget mindössze egyszer sackelték, tehát a támadófal minden…..
Katasztrofálisan alakult a Bengals elleni mérkőzésünk, ahol egyik csapatrész sem valós teljesítményét nyújtotta. Az elmúlt hetek rossz produkciója most érte el mélypontját. Jókor jön az a bye week. Igazából nehéz is értékelni most a csapatot, hiszen jót szinte senkiről…..
Az eddigi mérlegek alapján az NFC East lett az új NFC West. Szinte biztos, hogy csak egy csapat jut rájátszásba innen, hiszen mindössze a Giants áll pozitív mérleggel. Ugyanakkor a gyengébb mutatókban például a Dallas-nál a balszerencse is szerepet játszott, Philadelphiában pedig…..
Szepesi György emlékén, Virtay Tamáson és Knézy Jenőn felnőve egészen szürreális élmény egy magyarnak az amerikai tévén követni az olimpiát. Itt nincs drukkolás, nincs örömében zokogó szakkommentátor vagy a versenyt extázisban követő, a mi fiainkkal-lányainkkal együtt…..
zadir 2012.07.31 17:43:49
Johnny Depp szombaton ünnepli a 49. születésnapját, és ebből az alkalomból a Filmmúzeum hat filmjét vetíti le két napon át. Az 1993-as Gilbert Grape-pel (június 9. 18:45) indítanak, amelyben Depp a szinte még gyerek Leonardo DiCaprio bátyját alakítja. Utána egy viktoriánus korban…..
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi dilemmáit elemző Mi a jobb? sorozatunkban Csermely Péter (Magyar Nemzet) jegyzetét olvashatják.   Hurrá! Igen! Ismét hallom önt, európai értelemben vett Albán Úr, amely nagyon kedvező esemény. Kaptam egy új…..
A Viszkissel forgat titkos tárgyalásokat az RTL Klub, mert egy valóságshow-t építenének rá, értesült a Bors. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója baromságnak tartja az információt, bár a C:c is értesült olyan hírről, hogy a Viszkis kizárólag az RTL-nek nyilatkozik egy…..
zadir 2012.02.09 11:57:13
@djlaczko: nem feltétlenül, nem keresi a nyilvánosságot, megtalálják anélkül is. ha ripacskodni akarna nyilatkozhatna a bank biztonsági kamerájának is, de úgy látom, van annyi esze, hogy felméri a terepet, mielőtt bármit is tesz.
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
Amikor kiderült, hogy a Bones (Dr. Csont) egyik főszereplője, Emily Deschanel terhes, a készítők nem tudtak mást tenni mint visszavenni a szokásos 22 epizódból, és csak 13-at forgatnak le a hetedik évadra - ezek közül hatot ősszel mutatnak be (november 3-án van a premier), hetet…..
Az XDA fórumban jelezték, hogy az USA-ban megkezdődött a 2X készülékek (náluk G2X-nek hívják) Gingerbread (2.3.3) frissítése. Nem OTA érkezik a frissítés, hanem az LG updater program segítségével tehetik meg ezt a tulajdonosok. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy…..
  Az előző részben az inkvizíció kialakulásáról és a középkori inkvizíció működéséről írtunk. Most jön a spanyol állami és a római inkvizíció. De mindenekelőtt szeretném leszögezni: nem az inkvizíció megítélésének teljes átfordítása a célom, hanem annak…..
Milyen lenne ma Budapest sziluettje, ha a Belgrád-rakparton megépült volna  a 130 méter magas Magyar Történelem Tornya? Lenne-e az Erzsébet téren Gödör, ha a II. világháború nem akasztja meg  az ide tervezett 80 méter magas felhőkarcolók építését? Íme, a Horthy-korszak meg nem épült…..
  Hallod-e, okoska, te szellemi rokona annak a fiúnak, aki pár napja mögöttünk ült az Ibolyában, és női társaságban kommentálta igen elmésen a holland-magyart („ó, a magyar foci, ugyan, itthon kikaptak 4-0-ra, csak az nem veri meg őket, aki nem akarja, kit érdekel az…..
zadir 2011.04.01 09:57:01
@baum: otthon 2003-ban, de ha a Ligakupát is nézzük, akkor 2010 márciusában a Megyeri úton.
Olvasói kommentben érkezett a hír, hogy a Telenoros telefonokra a KIES feladja a Froyo (2.2) frissítést. Nem az eredetileg várt JPA érkezett, hanem a JPF nevű alverzió, de az alapsávot jól tudtuk: I9000XXJPP. Jelentem a hír igaz, megnéztem KIES-en a hazai brandelt illetve független…..
Miközben a tévében a szokásos "TV2 vagy RTL Klub? RTL Klub vagy TV2?" csata dúl, s az elmúlt hetekben a megszokott RTL-es fölény is elillanni látszik köszönhetően a ValóVilág elvárttól elmaradó szereplésének, csütörtöktől egy újabb frontot nyit a két…..
Várható volt, hogy Mark Zuckerberg ma jelenti be a Facebook új, "modern üzenetkezelő rendszerét", a Facebook Messages-t. Váltig állítja, hogy nem email-szolgáltatásról van szó - inkább a formátum megújulásáról. Régi kedvencünk új köntösben.   Mi a különbség…..
zadir 2010.11.15 22:36:19
@Pilu: ezzel nem értek egyet, a technika fejlődik, az emberek pedig eldöntik, (vagy a marketingesek rádumálják őket) arra, ami érdekes számukra.
zadir 2010.11.15 22:39:04
@muhaddib: a technikában semmire nem mondanám, hogy lehetetlen, a történelem számtalan példát hozott már arra, hogy egy új találmány, ami adott pillanatban teljesen értéktelennek, és feleslegesnek tűnik, később nélkülözhetetlenné válik.
  Vasárnap este a Mesterházy-Horváth-Szanyi álomtrió sajtótájékoztatója után, amelyen egy kivetített diagrammal bizonyították, hogy a választást igazából a szocialisták nyerték, Lelky Lolával azon melegében elkaptuk Szanyi Tibor kampányfőnököt. Mennyi az annyi, meg úgy…..
Még alig csitult a vihar, amit a csodamód felgyógyult A6-os Audi keltett, mikor levelesládámba levél pottyant. Üzenet üzenetet követett, lassan kiderült, hogy írója meglehetősen bennfentesnek mondható, volt is gondja ilyesféle cégekkel. Neve elhallgatását kéri, érthető…..
Martin Scorsese sorozatának promója láttán mindenki számára egyértelmű lesz, hogy a tévé és a film közötti határvonal mára teljesen elmosódott. Amilyen minőséget, beállítást, kameramunkát, díszleteket és jelmezeket kapunk ebben az egyperces kisfilmben, az valami szédületes,…..