Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jokerpofa

0 bejegyzést írt és 1615 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos módja van a motiváció fenntartásának, de egy valami örök. A poszterek sosem mennek ki a divatból. Jóllehet egy lakberendező első tanácsa nem az lenne, hogy ragaszd tele a faladat poszterekkel, amit aztán nyomtalanul alig tudsz levakarni onnan, de ki nem tojja le, ha Neked egy húzós nap után…..
Hétvégén Suiningban, Délnyugat-Kína Szecsuan tartományában a meteorológiai szolgálat 40 fokot jósolt. Nem kellett volna! Máris elindultak a helyiek egy kicsit hűsölni...
Jokerpofa 2016.08.16 22:10:19
Egy éve sincs, hogy itt a blogon bőszen ajánlgattuk Athént mint olcsó és ideális helyszínt hosszú hétvégére. Sajnos ez az ajánlat ma már nagyjából kuka, mert a görög kormány olyan megszorító intézkedéseket hozott, ami gyakorlatilag lehetetlenné tette, hogy költségérzékeny turistaként anyázás nélkül…..
Jokerpofa 2016.08.05 18:22:12
@csadeev: gratulálok
Immáron több mint kétmilliárd felhasználó élvezi világszerte az okostelefonok által nyújtott előnyöket. Miközben egyesek teljesen elzárkóznak a számukra bonyolultnak tűnő kütyüktől, mások már autóvezetés közben is telefonálnak és sms-eket olvasnak/írnak! A számítógépek szerepét egyre inkább…..
Jokerpofa 2016.08.03 15:20:29
@szepipiktor: en pl olyan debil vagyok hogy magat a telefont nem vedem jelszoval, eleg a banki aplikaciot, de ahhoz ugyis van kulon token, tehat ha feltori is, semmit nem tud kezdeni vele nelkule
Stina Sanders arra volt kíváncsi, vajon mit szólnának az emberek, ha a megkomponált, retusált és profik által készített fotók helyett „őszinte” képeket tenne ki a mindennapjairól a netre. Az eredmény elgondolkodtató volt...
Jokerpofa 2016.08.02 15:37:48
@Sia: nekem nincs insta profilom, de nem kárhoztatom azokat, akik leiratkoztak. Baromira nem arra kíváncsiak hogy néz ki borostás honaljal a szupermodell, arra jó a szomszéd facebookja is. Azért követik az ilyen műembereket, mert kapnak egy amúgy hamis képet egy elképzelt áloméletről. Mindennap sushi vacsi, legmenőbb fitnesz cuccok, homokos tengerparton pózolás havonta stb. Ki ne akarna hasonlót?
Szeptembertől 4 eurós extra kiadással számolhat minden Ryanair-utas, aki 12 év alatti gyerekkel utazik. Számukra ugyanis kötelező lesz az ülőhelyválasztás, amiért a szülőnek fizetnie kell, a gyerekeknek ingyenes. Pitiáner lehúzás, vagy logikus és érthető intézkedés? Talán mindkettő. A bejelentés…..
Jokerpofa 2016.08.02 03:19:34
@Janos Mohacsi: minden valamirevaló szállodában ingyé kinyomtatják neked
A TomTop webáruház legújabb kenterbe verős ajánlata. Sem a Gearbest, sem a Banggood, de még az Amazon sem árulja ennyiért a mostanában nagyon menő elektromos scootereket. Az ár alacsonyabb, mint bárhol máshol, ingyenes FedEx szállítás van hozzá, és ha kifizettetik az áfát velünk, ők visszautalják az…..
A sikerük titka kb annyi, hogy jól kajálnak, elmennek edzeni vagy ha úgy nem megy, akkor ráadásnak beraknak egy kis szilikont. Tádá! És máris kopogtat egy táplálékkiegészítő cég termékreklámos szerződéssel. Onnastól kezdve pedig nincs más teendő, mint szétreklámozni a pucsítós képeiket.…..
Jokerpofa 2016.07.23 23:01:33
@Tomi from Space: havi 40 csak a kiegészítő, fehérje, kell kazein is, pack multivitamin, zsírégető(k), bedurrantó, bcaa, glutamin, izületvédő. kihagytam valamit? hogy hozza ki napi 1200-ból a kaját? 80-ból szerintem nem lesz meg az instagramképes modellpicsa
Jokerpofa 2016.07.24 00:58:48
@kellys: nem tudom, felfogtad e a kommentemet, najo, de. esetleg olvasd el az utolso betuig.
Aki benne van a testépítésben az nem csak a táplálékkiegészítő szerek fejlődését követhette nyomon, hanem a hozzájuk kapcsolódó marketing evolúcióját is. Első körben kimondottan sikeres, a csúcsokat döngető testépítőkre bízták a márkák bevezetését és népszerűsítését, aztán jöttek az élvonalbeli…..
Jokerpofa 2016.07.23 22:47:04
@Jazo: van még Magyarországon olyan átlagnál jobban kinéző csaj, aki nem fitneszmodell?
Spurcikáim, ha nyaralni mentek, három dolgot semmiképpen ne felejtsetek el: TV-t, DVD lejátszót, egyéb médiaeszközt ki kell húzni a konnektorból! Nyaralás előtt edd meg a romlandó dolgokat és tekerd le a hűtőt minimumra, valamint tegyél ásványvizes palackokat a mélyhűtőbe.…..
A családdal szeretünk repülővel utazni a nyaralásra, mivel a legközelebbi tengerpart legalább 7 órás autózásra van, ezért az igazi kikapcsolódás nekünk az, ha nem egy félnapos autóúttal kezdődik és végződik. Az olcsó repjegy lefoglalásához viszont nem árt körültekintően foglalni. Azt persze talán…..
Jokerpofa 2016.07.18 10:22:07
Végre újra itt. Nagyon sok minden történt az elmúlt hetekben. Volt munka bőven, komplett lakásfestés, és Törökországot is megjártuk. Egy csodás hetet töltöttünk a déli parton, a riviérán. Side mellé utaztunk, egy üdülőfaluba, egy mesés hotelbe. Jelentem, Törökország déli partvonala tökéletesen…..
Kivonul az Uber Magyarországról Kivonul. Nem betiltották, hanem egyszerűen fogja a kalapját és megy innen.Persze megy az őrjöngés szokás szerint, az ellenzék üti az asztalt, az origo és a 888 cikkeit egymás mellé téve, olyan mintha más bolygón élnénk, és aki csak egyik oldal érveit veszi figyelembe…..
Jokerpofa 2016.07.13 18:16:16
@jobbkonyok: igazad van ugyanazt csinaljak, mint a taxi tarsasagok, igyekeznek minimalizalni az adot, mint ahogy egyebkent mindenki, de pl az un taxis tarsasagoknal se nagyon fizetnek jarulekokat, talan csak a diszpecserek utan, ugyanis a taxisok szinten vallalkozok ugye
Jokerpofa 2016.07.13 19:41:06
@jobbkonyok: de miert fizessen az uber diszpecserszolgaltatast, amikor nincs ra szukseguk?
Jokerpofa 2016.07.13 19:42:33
@jobbkonyok: mint barmilyen iparagban, ahol csak 1 marad vagy ahol oligopolium alakul ki. en szemely szerint annak orulnek, ha egeszseges verseny lenne, mondjuk Mo-on jelenleg az ismeretlen fogalom
Dya-képek Rom-templom és vízpart 2016.07.09 20:48:15
Zsámbékon gyermekkoromban jártam először, osztálykirándulás okán. Bevallom, nem igen emlékszem sokra, csak arra, hogy sokat sétáltunk, és volt ott valami fenséges, csodálatos, lenyűgöző építmény. Pár éve jártam ott megint, és az élet úgy hozta, hogy az az esti séta, az októberi, hűvös szélben…..
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
Jokerpofa 2016.06.30 17:46:01
@arepulesmindenkie: itt is bezarnak egy femsatorba? meg varakoztatnak a betonon hoban fagyban, vagy tenyleg csak annyi, hogy kell egy kicsit setalni
Városi Kurir Ligetdúlás 2016.06.28 18:57:48
A ligetvédők mai kordondöntő akciójának, és az azt követő állóháború előzményei közül a legtalányosabb Sebestyén Eszter esete, akiről a sajtó azt írta, hogy előállítás közben eltörték a vállát. A hétvégén kiadott rendőrségi közlemény cáfolta a hírt, a Városi Kurírnak maga az érintett meséli el az…..
Ez tényleg a beszarás kategória, ilyet még nem láttunk, hasonlót se nagyon. Éjfél körül feltette a rendszerébe a Wizz Air a foci EB következő magyar meccsére a jegyeket és úgy tűnik, akkora az érdeklődés, hogy azonnal lefagyott a cucc, ha akarnánk, se tudnánk foglalni. Reggeli állapot: a rendszer…..
Jokerpofa 2016.06.24 14:51:11
@Bodó Twofoot: Bocs, de ugyanazokat a magyar lanyokat rendelheted meg Maltan, akik par honapja a rosszlanyokhun voltak elerhetoek, csak emiatt ne gyere.
Jokerpofa 2016.06.24 14:52:36
@Repülős Rozi: mennyibe kerul a wizznek egy ilyen ut, minden koltseggel? puszta kivancsisag
Három rúgott góllal simán meccset lehet nyerni egy Eb-n, nekünk szerdán azonban nem sikerült. Szomorkodni emiatt most nem fogunk. A franciaországi Európa-bajnokság eddigi legjobb meccseként emlegetik a szurkolók a szerda esti Magyarország - Portugália találkozóról, amely őrült végeredménnyel…..
Jokerpofa 2016.06.23 21:57:10
@Látens Inszinuáció: nem nagyon nezek topfocit evek ota, szoval nekem most tunt fel, hogy mekkora HP :)
Kiderült, honnan lesz kapacitás a múlt héten bejelentett új budapesti Wizz-járatokra: Isztambult sajna kukázzák úgy, ahogy van. Debrecen még rosszabbul járt: Brüsszel-alsó úgy megy a lecsóba, hogy a helyi bázisú gép inkább egy román-olasz útvonalat repül helyette. A kapcsolódó menetrendváltozások…..
A House of Cards harmadik évadja után voltak kétségeim afelől, hogy tud-e még bármiben újat mutatni a sorozat, ugyanis Frank elnöki tevékenysége sem a politikai machinációk ötletessége, sem a többi szereplő inputja szempontjából nem ütötte meg már azt a szintet sem, amely az…..
Jokerpofa 2016.06.19 18:34:58
@danialves: ok, akkor ennyit a fantasztikus blogodrol, anyamba is kuldj el
Jokerpofa 2016.06.19 19:55:58
@danialves: Ha en sertodos vagyok, te egy blogger, akinek az arca nem fer el a kepernyon.
A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése politikai vitát is indított, a tízmillió szövetségi kapitány és miniszterelnök országában ez nem is lehetne másként. A Hajrá magyarok! buzdítással szemben Hajrá Ausztria! Hajrá Izland! felkiáltással drukkol az ellentábor, akik az Orbán-diktatúra…..
Jokerpofa 2016.06.18 11:25:35
@Ironhide: mert senki le se szarja ha nyerunk 12 aranyat a kajak kenu vbn, mindenki elkonyveli fasza eredmenynek, amit vartunk, es ennyi, a foci meg mint latjuk a felorszagot megmozgatta, pedig csak egy csoportmeccset nyertunk, igy van ez a vilagon mindenhol
Ennél nagyobb fapados szívás nem nagyon van: sok másik járat mellett törölték a Ryanair Róma-Bordeaux járatát, amellyel sok magyar szurkoló igyekezett az osztrákok elleni eb-meccsre. Szinte biztos, hogy már nem érnek oda és a hazaútjukat is újra kell szervezniük, akár ki is kell fizetniük. Nehéz…..
Jokerpofa 2016.06.14 19:03:20
@Ezo T. Erika: ostoba troll vagy, semmi több
Bár javában zajlanak a tárgyalások a Fininvest és a kínaiak között, sok minden nem történik a Milan háza táján. Viszont hamarosan itt ez EB (ahova a Fradi is több játékost küld, mint a Milan...), ezért összeszedtük nektek a 10 legszebb focistafeleséget!..
Jokerpofa 2016.06.10 14:34:35
@ideasz: ezeknek a nagyja modell, annyi dolguk van, hogy mosolyogjanak szepen a fotosnak, meg nagyon koncentraltan figyeljenek a stadionban, amikor rajuk kozelit a kamera
A krémest (meg persze külföldi unokatestvéreit főleg) eleve a legfantasztikusabb desszertként tartom számon. És most rátaláltam a legjobbra...
Ahhoz képest, hogy várható káoszról is jöttek hírek, egész tűrhető a balatoni nyári vasúti menetrend, a déli parton még a menetidő is csökken 15 percet. Néhány északi parti vonatról valóban át kell szállni Fehérváron, a déli partnál meg a Budapesten nem megálló vonat és az új, siófoki…..