Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UltrasJocó

35 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első interjúnkat az Ultras Eger egyik szószólójával sikerült megejtenünk. Alanyunk készségesen állt a rendelkezésünkre és örömmel fogadta a felkérés. Üdvözöllek! Mészy vagyok és én csinálom a fanatics.blog.hu oldalt, ahol előtérbe kerülnek a szurkolói…..
 Mint bizonyára sokan tudjátok H. Gábor alias Velencei kalmár, kápó, stb. többé már nem "kápó" az Ultras Egerben! Nagy sokára eljegyezte élete szerelmét és követte Fenyves Újságíró hazug média Balázs útját aki a pénzért hagyta ott a szurkolást! :-) A…..
UltrasJocó 2011.03.15 21:53:05
 A következő képet Gallyas Balázs (Fenyő meleg áll neve fészbukon) adatlapján találtam!!A kép 100% eredeti! Semmi photoshop! És még tagadja, hogy nem buzi... xDDD..
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab! Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab! Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!..
UltrasJocó 2010.12.19 13:28:53
UltrasJocó 2010.12.20 09:55:52
@kingus5:
Én adom xDD
Sziasztok!Olyan régen volt már ezen az oldalon valami bejegyzés, hogy gondoltam csinálok valamit. Nos, a minap a lelefonom legmélyebb bugyraiban rátaláltam egy már elveszettnek hitt videóra. A tábor legnagyobb huligánja, olyannyira kötöszködő kedvében volt, hogy még a Békafütty…..
UltrasJocó 2010.12.13 10:34:00
Mint azt a rendszeres olvasóink tudják, az elmúlt hét szombati napjáig még létezett a blogon egy olyan bejegyzés, amelyet Jocó barátunk készített. A post "Bagoly mondja verébnek, hogy köcsög" címmel látott napvilágot. A kép a Békafütty vezérét, Ervint…..
 Hát emberkék, ezt a blogom még félkeréken írom xDDTegnap metál party volt nagyon felmentünk a kocsmába, iszogattunk ugye születésnapi party volt! egy dolgot megtanultam, hogy keleti kaják azok nem viccelnek xDDMErt az egész buli keleti jellegő volt szal arab zene meg minden :-D…..
 A rend kedvéért leírnám:. - A fórumban ha lehet ne öljétek meg egymást! -Mindent szabad amíg a dolog nem vérre megy :-D Kb ennyi a szabály! Bemásolom a volt klubbunk kiirását és amint tudom a képeket is felteszem!  Ide linkelem a fórumot ahova regisztráció után bárki…..
Üdv halandók!Először is elnézést kérnék mindenkitől, hogy kicsit meghalt a blog, de eljött az iskola idő így mi is itt vagyunk és újj képekkel áldunk meg titeket :-)Kezdeném is az eggyik befogadott Ultránkal, akit még nem láthattatok ezen az oldalon ezért tesszük most…..
 Üdv földi emberek itt az úr szól :-)Ismét érdekes hétvégém volt...Mint ahogy azt megszokhattátok xDA Péntekem egy laza OFF party volt, bár az első 8 legidősebb ember között voltam egy kb 30-40 fős buliba szal igen magas volt a színvonal! A poén az, hogy rájöttem arra, hogy…..
Hát akkor kezdeném is, hogy jártam tegnap :-DEzzel a bloggal csupán egy baj lesz, hogy néha emlékek hiányában nem fog összeállni a teljes napom de azért megpróbálom :-DSzal reggel felkeltem (11:00) semmi érdekes... Az esti bulira készülvén még megszerveztem ezt azt majd elindultam!…..
UltrasJocó 2010.08.22 13:56:24
UltrasJocó 2010.08.31 19:17:14
@Fenyő-All in: Akkor te kimaradsz a népírtásból :-)
Üdv halandók!Az elmúlt napokban informátorom xy rejtett kamerás képeket jutatott a kezembe!A képeken UltrasGreg és Zsófi látható miközben egy bokorba megbújva illuminált állapotba éppen szerelmi viszonyt folytatnak! (MIT PERSZE EDDIG MIND2 TAGADOTT)  Így mivel egy bunkó…..
UltrasJocó 2010.08.25 12:16:10
@Alyssa91: Te miért magyarázkodol? xDDD
Most utálasz?? :-(
necsináld... xDDDD
Na most, mivel rég volt új bejegyzés így egy igazi keresztrejtvénnyel kezdenék :-DNemrégiben a www.ultraseger.blog.hu-n feltünt egy blogbejegyzés :-D Ami megmozgatta a fantáziám :-D Így hát megmutatom nektek is :-DSzóval a bejegyzés amit láttam:.Eredeti…..
BÉKAFÜTTY NEWS LÁJK bátön 2010.08.08 17:25:00
Örömmel tudatom minden kedves rajóngóval, hogy végre betette lábát a lájkgomb szeretett blogunkra is! Hiába fel kell vennünk a versenyt az elittel! Nyomkodjátok bőszen!!! :DDD   ..
UltrasJocó 2010.08.08 17:37:21
Immáron hagyománnyá vált az UltrasEgerArcFestés müvészete amit hosszas irodai megbeszélések után bonyolítunk le :-D Eddig két áldozatott szerzett a szemceruza melly egy müvész kezébe csodára képes! Viszont borzasztó dolgokat is lehet vele müvelni :-DMivel én indítottam el így…..
Meg nem erősített források szerint a hétvégén történt újabb arcfestés,az UltrasEger fika részlegének a számlájára írható... Az áldozat neve meg nem erősített forrás szerint UltrasKalló!! Aki számára gyüjtést rendezünk,mivel lelkileg nem bírta feldolgozni a történteket…..
UltrasJocó 2010.07.24 12:30:57
Nem tudom mennyien értesültek róla de igen nemrég volt egy tárgyalásom ami arról szólt, hogy lecsuknak-e vagy sem :-D Nos akik aggódtak azokat megnyugtatom, hogy még egy darabig szabad lábon leszek :-D Korábban kell felkelni ahoz, hogy Jocókát lecsukják ;-) Aki pedig most…..
Mint tudjátok, a bajnokság végeztével beindult az átigazolási időszak. A ZF-Eger csapata két egykori Vasasos játékost igazolt az új idényre, Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor személyében. Ezzel egyből bajnokesélyessé lépett elő szeretett csapatunk, ugyanakkor a nagy rivális…..
UltrasJocó 2010.07.09 14:01:31
UltrasJocó 2010.07.09 15:03:48
@Ultras Bali: Semmi duzzogás xDD
UltrasJocó 2010.07.10 14:52:25
@Fenyő-All in: Hogy arra kösselek fel egyszer? xDD
Te vagy az újságíró te mász nyalni a lukát mindenkinek riporté xDDD
Ma kaptam egy hírt, hogy az UltrasEger Hooligan részlege újjabb áldozatott szedett firkálás terén... Valaki megállíthatná már ezeket a vadállatokat! xDDDDDDDJajj de benyaltad a fagyit xDDDDDD ..
Ultras Eger Fika lap EzMiEz? xDDDD 2010.07.06 13:55:04
Üdvözlöm az UltrasFika olvasóit! Két hírt szeretnék közölni :-Daz eggyik hír, hogy minap észrevettem, hogy eggyes emberek koppintják a blogunkat :D (http://bekafuttyallinfika.blog.hu/) nem linkelem be mert ha rá lehet kattintani akkor csak reklámozom :-PNamost mivel szerény személyem…..
Ultras Eger Fika lap 2010.06.25 13:39:00
Keresünk olyan embereket akik:-nem isznak-elviselnek minket-bírja az akciót és a kiképzést-az erős vérszívást :-) (ez fontos)-nem beszari,szóval tökös gyerek kell :-D(Sajnos nekünk nincs olyan ismerősünk aki nem iszik...) xDDMi lenne a feladat?Semmi komoly csupán megörökíteni egy…..
UltrasJocó 2010.06.23 17:08:02
Kijött a UltrasEgerFika továbbiakban (U.E.F.) Trainer :-D Kisebb változásokkal mivel szembesülnünk kelett bizonyos dolgokal mint pl a tecnikai lemaradásunk a fejlődésbe és ez meg az... Szóval egyenlőre ezt kaptok nem kel háborogni mert pofon osztás lesz :-D A videóért felelőséget…..