Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopi Luwak (törölt)

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válogatásból kiderül ki okolható az elmúlt hét szeles időjárásáért. Bolond lyukból bolond szél fújFotosop artistaPaint artistaHeti MilfHeti Milf IIThis is my lionBachmanFagyikaHeti MIAF?Kakiartos csajHorgászás BesszivelA fejemre nőtt..
Kopi Luwak (törölt) 2010.05.21 16:20:49
@Atro: A hozzászólásaidnál már csak az szánalmasabb, hogy képes vagy a neved mellé megjeleníteni az oldalad címét, miszerint KERESEM A PÁROM.freeweb.hu (a szolgáltatóért megint csak szánalom.) :D :D :D
Ezek szerint azért te sem rendelkezhetsz annyira jó tulajdonságokkal. Kár, hogy az oldal nem üzemel jelenleg, jó lett volna röhögni (még) egyet.
Gondolom azért tartod még fent, hogy ha megint kidobna egy csajod, újraindulhasson a keresés..:D :D
    Hálás vagyok a Megasztárnak. Na nem a Bikicsunájért, azzal én úgy vagyok, mint Feri a történelemkönyvekkel. Nekem Pál István bácsi a lényeg. Be kell valljam, hogy ugyan szeretem én a népzenét, meg a népzenéből építkező bandákat, különösen akkor, ha jól…..
...nem is akármilyen elismerésben részesül az elbaszott Schumacher. Stohlt a Gundel művészeti díjjal -másnéven a magyar Oscarral- tüntetik ki. Ezzel többek között olyan nevek közé kerül, mint Bács Ferenc, Garas Dezső, Tordy Géza, Tőrőcsik Mari. A díjat Csörgheő Csuli…..
Szekeres Imre ügyvezető honvédelmi miniszter kötekedik. Nem tetszik neki sem az, hogy a Fidesz a devizahiteleseken akar segíteni, sem az, hogy el akarja törölni a szuperbruttót és a cafeteria utalványok adóját.Nem kultúr csekkel fizetett... (Fotó: Metropol) Első kérdés: mi…..
Nézőpont kérdése, hogy most a gazdája kezébe harap a Zynga, vagy végre megszabadulunk a sok kéretlen Farmville, Mafia Wars, satöbbi üzenettől, de a lényeg, hogy nagyon úgy tűnik: a legnépszerűbb internacionális közösségi oldal segítségévek sok tízmilliós rajongótáborra…..
Nyáron, egészen pontosan június végén–július elején kezdi el árulni az ekönyveket a Google. A Google arra készül, hogy olyan formátumokban árusítja a könyveket, melyek valamennyi olvasóval kompatibilisek lesznek, nem úgy mint a versenytársak, melyeknél eléggé sok a…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.05.05 15:36:40
@peca1000: És az áramot honnan vesszük?
Az izlandi vulkán kitörésről tudósítóknak nemcsak a helyszín viszontagságaival kell megküzdeniük, hanem az Eyjafjallajökull szó kimondásával is. A helyiek jót vidulnak a külföldi újságírók tudósításain, amiben elhangzik a vulkán feletti gleccser neve. Itt egy videó a…..
A katonaviselt emberek nagyon jól tudják, hogy minden alakulatnak, sőt, alegységnek megvan a maga örök balfékje (néha több is), aki akarva-akaratlanul kihívja maga ellen a sorsot, illetve automatikusan vonzza a bajtársak csipkelődő energiáit. Dogoo ma egy ilyen katonáról,…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } A mai bejegyzésben egy politikus, egy író, egy színész és egy kitalált sze­mély ill. rend nevének kiejtéséről lesz szó. A nemrég elhunyt lengyel elnök, Lech Kaczyński családnevében szereplő…..
Lájm Öreg néni kórság 2010.03.17 00:11:00
Természetesen semmi bajom a kedves mosolygós öreg nénikkel, őket keblemen melengetném napi 8 órában! Engem azok a nénik zavarnak nagyon, akik rontják az öreg kedvességi statisztikát. A mai élményem után már megint mérgelődtem rajtuk egy sort, ezért úgy gondoltam, leírom a mai…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.04.16 18:24:09
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.04.15 16:55:11
@staropramen: És arra mi a helyes kifejezés, aki a "hirdetnék" szót "hírdetnék"-nek írja, elszáll magától, hogy ki tudott izzadni egy "mindazonáltal"-t, és közben más helyesírását fikázza?
"A második fordulóig kiürülhet az államkassza"-nyilatkozta a Szijjártó gyerek. Innentől már tudjuk, hogy mi fog történni:A Fidesz a második fordulóig ezt kommunikálja majd. Esetleg még "bizonyos forrásokból értesül" is róla, hogy egy "utolsó nagy…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.04.14 22:39:00
@Krujs: Nem tudom mikor kapcsolódtál be a politikai történések nyomonkövetésébe, de annak idején, amikor az MSZP került kormányra, akkor meg azt lehetett hallani, hogy a Fidesz kiürítette az államkasszát. Szóval kicsit több az a 8 év.

Kormányok jönnek-kormányok mennek, és az államkassza csak nem akar megtelni. Csak hogy senkiben ne keljenek hiú ábrándok: a következő 4 (vagy ki tudja mennyi) évben is marad ez a tendencia.
A Vatikánnak elkel mostanában a pozitív sajtó, hiszen a papok gyermekmolesztálási ügyeit eltussoló katolikus egyház nem tartozik a legnépszerűbb szervezetek közé jelen pillanatban. A sajtósuk viszont ügyes, az tuti, hiszen hivatalos lapjukban, a L'Osservatore Romano hétvégi…..
A Lovessence-ben szeretném felhasználni az egyik legközkedveltebb amerikai költő, Robert Frost The Road Not Taken című versét. Ennek eddig három magyar fordítását találtam meg, de biztosan van több is. Minden verzió mellett szól valami, és nem tudom eldönteni, melyik a legjobb.…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.03.31 22:21:13
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.03.30 17:48:18
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
de Sade márki Törióra 2010.03.26 13:33:00
Nos, a X. században kalandozgattunk, elértük az Atlanti-óceánt, aztán jött arra épp egy hajó, a vikingeknek levágtuk a fejét, kumiszt csináltunk az agyukból, majd virtusosan áteveztünk három perc alatt Amerikába, pedig akkor még nem volt iránytű se, csak egy madzagon lógatott…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.03.26 18:54:18
@de Sade márki: "Ez rajtam kívül még úgysem jutott eszébe senkinek a világon."

Nem-e??? Akkor ezt tessék megnézni. Figyelem: beszarás veszélye áll fenn az oldal alaposabb nézegetése közben.

magyaretimologia.extra.hu/szotar.htm

Többek között kiderül, hogy az archeológia tulajdonképpen magyar szó, vagy hogy a hallo-t a magyar nyelvből vette át az egész világ, bizonyíték erre a hall ő, vagy hogy valaki jól halló. "Mózes neve azt jelenti, hogy Mosás. Magyar elnevezés. Amikor a kis Mózest az Egyiptomban élő magyar uralkodónők kifogták a sásnádas vízből, a folyónál éppen mosás volt."
Ja, és ha már Amerikáról van szó, a Machu Picchut is érdemes elolvasni.:p

Komolyan mondom, nem tudom, hogy olvastam-e valaha ehhez foghatót. Életem egyik történelmi pillanata volt, amikor ráakadtam erre az oldalra.
Olyan dolgok lepik el a világot és az internetet, aminek még a semminél is kevesebb értelme van. A Biniki névre keresztelt csoda a királynője ezeknek a csodálatos ötleteknek, amik sajnos nem csak terv szinten maradtak meg valakinek a fejében. Az egy dolog, hogy sokan szeretnének szebb,…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.03.26 14:07:17
@Malacorr: Azért megnézném, hogy mozgással hogyan töltenéd meg ezt a kis fokhagyma popót...

4-5 kg plusz nem ártana neki, és legalább kerülne is valami abba a meglehetősen üres "tartályba".
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.03.25 21:13:38
@Amiel: Hát igen. Az előtérben parkoló magányos kék kocsi rendszámának három betűje tökéletesen illusztrálja azt a reakciót, amit a kép látványa kivált az emberből..;)
A magyar Švejk 1889.09.09. 2010.03.07 07:02:00
Reggel 4 után fel, tisztolkodás, reggelire fehérkávéra [tejeskávéra] adtunk össze. ½ 7-kor el, Letovicznél ismét összejöttünk az ezreddel, addig az út komisz hegyes volt, emlékeztet az adamsthali útra, de onnan Chrostauig gyönyörű szép út volt. Letovicznél ¾ órai…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.03.07 19:31:11
Subba WTF: Fási Zsülike 2010.02.13 15:45:00
Minden szülő a gyermekében teljesedik ki?  ..
Kopi Luwak (törölt) 2010.02.14 19:34:28
@Hoffe: "http://www.youtube.com/watch?v=EVfGZImxJFk&feature=related"

"absolute worst pokemon ever"
:D :D :D
ágy - asztal - tv Elbetonosodás 2010.02.13 10:47:00
Share | A lakberendezésben is, akár a divatban, jönnek-mennek a trendek: előfordul, hogy amit pár éve még mindenki hájpolt, mára kissé ciki lett...avagy fodítva, olyan anyagok, textúrák kerülhetnek a nyitottabb szemléletű megrendelők otthonaiba, amiről régebben…..
de Sade márki Padre 2010.02.10 19:52:00
A gyóntatófülke barna színű fából van, a két térfél között sűrű, sötét rács, még a plébános körvonalát sem látom. Atyám, vétkeztem, mondom, és közben előveszem a farkam, viszonyom van egy 17 éves Jázmin nevű lánnyal. Ideges székreccsenés a túloldalról. Nem…..
Kopi Luwak (törölt) 2010.02.11 07:21:58
@R850R: "de te onnan is koszopnád a szart, mi, te kis telhetetlen!"

Mindenképpen. Utána pedig egy rozsdás vascsövet dugnék a valagadba, és beleköpném, de lehetőleg olyan erővel, hogy a szádon jöjjön ki, a saját beleid tartalmával együtt. Így azt hiszem kitűnően illusztrálhatnám, hogy mi történik akkor, ha gondolataidnak megpróbálsz hangot adni...