Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gesztimi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt gyerekkel él Németországban Robi, akinek nem is áll szándékában visszaköltözni Magyarországra. Egyebek mellett a negatív kisugárzás, az emberek egymás ellen uszítása miatt érzi úgy, hogy jobb lesz nekik ott. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te sem érted azokat, akik hazaköltöznek? Írd meg a…..
gesztimi 2020.06.05 11:21:04
@Golf2: A kivonulás azért történt, mert a levezető elnök váratlan döntést hozott a parlament egészére vonatkozóan. Ez nem volt előtte egyeztetve a pártokkal. Egyébiránt az összes párt - a kivonulás előtt néhány nappal - egy közös nyilatkozatot fogadott el Trianon tárgyában. Ezt a FIDESZ is aláírta.
Sokan szeretik vállalati megbeszéléseken múlatni az idejüket, trécselnek, bizottságot játszanak, veszekednek, ahelyett, hogy érdemi munkát végeznének. Ha ez téged is idegesít, legjobb, ha elveszed a semmirekellők kedvét az orrvérzésig tartó mítingektől, és a nyomorúságos megbeszélésiket a földdel…..
    !!!HOLNAP!!! MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ Anna leveléből kiderül, hogy egy biztosítóból eljönni nem gyerekjáték (íme a 200. bejegyzés) Kedves Mindenki! Több éves hiábavaló álláskeresés, munkanélküliség után, az őrület határán, mivel már ennivalót…..