Regisztráció Blogot indítok
Adatok
analfabéta

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakori vád a hiperek ellen, hogy szándékosan írnak alacsonyabb árat a címkékre, hogy a vásárló megvegye a terméket. Aztán persze a kasszánál többet fizet, de hát nem mindenki veszi észre, és a “sok kis 100 Ft bizony nagy pénzzé gyűlik össze a végén!”Lássuk ezt a…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
         A Zugügyvédre beérkezett művek közül az egyik legsikeresebb bejegyzés, az Útikalauz börtönbe vonulóknak  sem tudott volna elegendő muníciót adni az alábbi hírben szereplő áldozatnak. Miközben minden szakmabeli tudja, hogy…..
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
A Zugügyvéd egy kolléga kérésére linkeli be a következő cikket szíves véleményezésre.Tisztelt Zugügyvéd, Szíves figyelmébe ajánlom az anyaorgánumának oldalán megjelent, a jogbiztonság és a törvénesség gyengítését célzó, hajmeresztő ötleteket kormányunk…..
A Zugügyvéd okosabb lenne, ha az alábbi ügyben a felhasználási szerződést is látná, de az ügy így is érdekesnek tűnik.  Mindenesetre egy számla nem biztos, hogy elég a grafikus  igényének igazolására. De pereskedni talán így is érdemes. Kedves…..
A BKV szerint törvényes a sztrájktörés is, sőt, aki akadályozza szeptember negyedikén a munkafelvételt, az a közúti közlekedés biztonságát veszélyezteti, és ezért 0-3 évig terjedő büntetés vár rá. A következő lépés reméljük nem  az lesz, hogy a sztrájkolókat…..
A Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint törvénysértő, hogy Rogán Antal el akarta venni két V. kerületi minisztérium parkolóját, és még 23 milliárd forint büntetést is kirótt rájuk. Horváth Ágnes egészségügyi miniszter megmutatta a sajtónak a…..
Az egyik Zugügyvéd olvasó hívta fel a figyelmet az alábbi történetre. A falu jegyzője nem végezte el az egyetemet, kirúgták, munkaügyi pert nyert, és csődbe vitte a falut. Mikszáth Kálmán sem tudott volna szebb történetet kitalálni. Azért a minisztérium érvelését is érdemes…..
Néha ilyen is megesik, hogy az internet-szolgáltatót vágja át az ügyfél. Mivel a ráutaló magatartás egyértelmű, így az ügy sem tűnik túl bonyolultnak, de az érdekesség kedvéért a Zugügyvéd közzéteszi a történetet. Kedves Zugügyvéd ! Alternatív Internet szolgáltató…..
A Zugügyvéd közvetve felfedi kilétét, belinkel egy cikket, amit a Népszabadságba írt, részben a kollégák hozzászólásai  alapján, részben egy tévéműsorra válaszul, amelyet itt megtekinthet minden érdeklődő. A kollégáknak ezúton is köszönöm az értékes…..
analfabéta 2007.07.04 12:39:27
Virag Et.

Max. igazat adok, csak csinálná mán meg valaki normálisan a törvényes kereteket... mert ahány sajtóper, annyi féle-fajta ítélet...
Ha nem is sajtóper, de épp Fridi:
www.atv.hu/friderikusz/?q=node/980
SZVSZ többet nem tudunk kihozni mi sem az érintettek - sajtó - közvélemény bűvös hármasából... pláne ha a köztes hatóság ilyen fantasztikus sebességgel dolgozik, ezzel is okot adva a találgatásra...
A Heves Megyei Bíróság elnöke egy sajtótájékoztatón azt azt mondta: azért tartanak tájékoztatót a Pusoma-ügyről, mert az utóbbi hónapokban többen erre a szívszorító történetre utalva bírálták a bírói ítélkezés rendszerét, és kérdőjelezték meg az…..