Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Traktor™

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kategória Honnan indulok 2011.07.01 08:48:00
8 éve rendelkezek B kategóriás jogosítvánnyal. Kétkerekű jószágot eddig még csak biciklit használtam. Egyszer ültem robogón, de akkor is addig jutottam hogy beindítottam, és gurultam vele 2 métert. Úgyhogy érdeklődve várom hogy egy oktató mit kezd egy ebben a helyzetben.…..
A kategória én már kezdeném 2011.07.01 08:42:00
Reményeim szerint 1-2 héten belül hozzáláthatok az A kategóriás jogosítvány megszerzéséhez. Egyelőre piackutatás zajlik. Megpróbálok minél jobb oktatót, minél kedvezőbb ajánlatot találni...
A világbajnok szerint is mozgalmasabb futamok lesznek a Pirelli miatt. Az új gumi sokkal kevésbé tartós, mint a Bridgestone, Vettel állítja, a versenyenkénti egy-két kerékcserét elfelejthetjük. "A gumik nagyon mások, mint tavaly, szerintem a versenyzés megváltozik. Egy…..
Mi esélye lehet egy Mininek a Porsche 911 ellen. Az egyik egy kis, 175 lóerős méregzsák, amivel akár gyorsan is lehet menni, a másik pedig szinte egy utcai versenyautó, amit a maga 385 lóerejével kifejezetten a száguldásra terveztek. Persze meg is fordíthatjuk a kérdést, hiszen mit…..
addict Jobbik-Quaestor plakátbaki 2010.03.11 07:40:00
Igazán jó plakátkihelyezési bakira eddig csak külföldi példákat láttam, de valamelyik hazai kültéri cégnek (Tudja valaki melyik dolgozik kék óriásposzterekkel?) köszönhetően ezen a téren is közelebb kerültünk egy lépéssel az irigyelt nyugathoz. A párt és a Quaestor-csoport…..
Traktor™ 2010.03.20 22:05:52
Traktor™ 2010.03.20 22:07:08
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Updtate: Ezúton gratulálok eheti nyertesünknek, p308-nak, aki ha az úr és a HELL is úgy akarja, akkor a jövő héten átveheti a nyeremény energiaitalokat. Kérem, hogy küldje el a címét, hogy felvehessék vele a kapcsolatot. A rejtvény megoldását szokás szerint a képre kattintva…..
L' Arts EKF ELINDÚLTUNK! 2009.05.21 14:38:00
ELINDULT A BLOG ÍRJATOK KOMMENTEKET 5LETEKET!!! DE IZIBE..
Traktor™ 2009.06.06 19:46:20
szerintem a legelső amit ki kellene találni az az egyes szereplők családi háttere. ki az aki nagyvárosból jön, ki az aki vidékről? milyen anyagi és családi körülmények között nőtt fel?

pl gazdagabb családból:
a szülei viszik autóval a gólyatáborba/vagy saját autóval jön. márkás ruhákat hord, nem szívesen fogyaszt "fesztivál kajákat" (konzerv, kenyérrel), inkább egy étteremben eszik valamit ami nem olcsó. enyhén lenézően néz arra aki ezt teszi, esetleg még rá is kérdez:hogy tud olyasmit megenni aminek kérdéses az eredete? egy buli alkalmával nem iszik csak márkásabb drágább italokat...

szegény családból:
kopott ruhák vannak rajta, de nem a divat miatt. mivel nincs hozzászokva az éttermi kajához jobban érzi magát a konyhában. sőt lehet akár mesterszakács is, aki akár két fej hagymából csinál 5 fogásos vacsorát. persze csak akkor, ha valahogy összekaparja a hozzávalók árát.
szereti a finom ételeket, de anyagi helyzetéből adódóan nem veti meg a zsíroskenyeret. ritkán bulizik, drága szokásnak tartja. viszont ha odakerül akkor gyakran elkapja a gépszíj.

ezeket a karaktereket lehet finomítgatni annak megfelelően hogy fiú vagy lány, vagy az anyagi helyzet mennyire szélsőséges, esetleg rossz kapcsolat a szülőkkel, komplexusok, esetleg elhuny szülő.
a karakternek lehet egy "colombo felesége" jellegű párkapcsolata. akiről néha szó esik, de sosem látjuk, vagy epizódszereplőként jelenik majd meg.
karakterről hirtelen ennyi jutott eszembe
Update: Így hét végére már csak két feladatom maradt. Az egyik, hogy felfedjem a reklámrejtvény megoldását, a másik, hogy győztest hirdessek a játékban. A megoldást a szokásos módon a képre kattintva láthatjátok, amiből kiderül majd, hogy ez egy amszterdami kutyapanzió nem…..
Traktor™ 2009.05.25 19:13:20