Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophie_27

48 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok millió honfi- és talán több milliárd bolygótársammal együtt én is rendszeresen iszom kávét. Mégsem tudok napirendre térni afelett, hogy a kávéivás egyre több felesleges nyomorúságot okoz a világban. A felégetett erdők helyét elfoglaló nagyüzemi kávéültetvények…..
Sophie_27 2014.01.04 17:05:47
@peetmaster:
Nem lehet mindenről lemondani, az képtelenség.Meg kell találni az ésszerű mértéket sok mindenben: a kávéfogyasztás mennyiségében. Én is szeretem a kávét és képtelen lennék lemondani róla, de csökkentettem azt a mennyiséget amit fogyasztottam.
Egy blog az életről Szerelem 2013.11.04 09:03:00
3 éve tanúja lehettem az egyik legszebb dolognak a világon, annak hogy az gyerekkori barátnőm végre révbe ért egy férfi oldalán. Az esküvőjük Egerben, de a legszebb az egészben, hogy kisbabát várt. Ő is mint  minden nő nehezen, de végre révbe jutott. Ebben a szertartásban…..
Nem dohányzom Kávézó kerestetik 2008.09.27 18:56:00
Üdv az olvasóknak! Arra gondoltam, hogy ha már van egy ilyen blog, akkor vegyük valami hasznát is, mégpedig a következőképpen.Valamelyik dohányosblogon írta az egyik kellőképp udvariatlan kommentelő, hogy "ha akkora igény van a füstmentességre, akkor majd nyílnak…..
Sophie_27 2012.06.14 22:35:26
Ma van Mindenszentek ünnepe. Ilyenkor sokan kimennek a temetőkbe és megemlékeznek az elhunyt szeretteikről.Sokan azt gondolják ez maga a vég. Pedig nem az, hanem csak egy töréspont egy hosszú folyamatban , amit életnek nevezünk. Életünk, így az enyém is jóval azelőtt kezdődött,…..
Egy blog az életről Élni tanulni 2010.05.01 00:28:00
 Nehéz megmondani, hogy az emberek manapság miből és kitől tanulnak élni. Igen, mert kell tanulni élni. Ez egy olyan folyamat, ami életünk végéig tart. Minden egyes évvel mások leszünk, amihez meg kell tanulnunk alkalmazkodni. Vannak akik a szüleiktől tanultakra…..
Egy blog az életről Popper Péter 2010.04.23 19:59:00
" Az, ami vagy, már jutalom és büntetés is azért, ami vagy"A fenti idézet Popper Péter egyik gondolta. A nemrégiben elhunyt ezen szavai is kifejezik azt,amit az emberek gyakran elfelejtenek, hogy a saját életükért ők tartoznak felellősséggel nem mások. Méghozzá 100 %-os…..
 Tegnap a Föld napján volt Egerben a Critical Mass, vagyis a magyarul kritikus tömeg elnevezésű kerékpáros rendezvény. A célja mint minden évben az volt, hogy felhívja  a figyelmet arra, hogy a városokban is vannak bringások, akik mint ahogy egy kedves barátnőm mondja…..
Ez első szó a köszöneté! A Lehet Más a Politika köszönetet mond mindazoknak, akik az elmúlt egy évben segítették a magyar demokrácia megújítását. Az LMP valóban más párt, mint a többi. Ez a párt nem a vezérek és a birkák pártja! Ez a párt valódi politikai…..
Sophie_27 2010.04.13 20:24:39
Püspöki Gábor Hatvanban születtem, 40 éves vagyok és házas. Az ELTE Szociológia szakán végeztem, és újságíróként, fordítóként dogozom. Mindig is foglalkoztatott az emberek és a közösségek problémáinak feltárása, működésük megértése.   Vallom, hogy lehet…..
Hétfőn Egerben sajtótájékoztató keretében mutatta be a Heves megyei egyéni választókerületekben indulni szándékozó jelöltjeit a Lehet Más a Politika (LMP).Az 1-es számú, egri körzetben Juhász Mihály, az EGAL Klub vezetője vállalta a megmérettetést, a 2-es,…..
Juhász Mihály az Egal Klub vezetője is szerepel az LMP választási listáján. A Lehet Más a Politika Heves megyei szervezete sajtótájékoztató keretében mutatta be heves megyei egyéni országgyűlési képviselőjelöltjeit ma délután, a Bartakovics Béla Közösségi Házban. Egy…..
 A politikának manapság nincs sok becsülete. Politikusaink „megdolgoztak” ezért az utóbbi 20 évben. Ezért is találják néhányan furcsának, hogy mit akarok én, amikor megkérdezem az ismerőseimet, hogy ide adják-e majd a kopogtató cédulájukat…..
 Megszavazta az országos listát  2010. január 31-ei vasárnapi kongresszusán a Lehet Más a Politika. Bár a jelöltállítás folyamata még nem zárult le, szinte biztosra vehető, hogy az országgyűlési választásokon mind a 176 egyéni választókerületben indít jelöltet a…..
Ivády Gábor Az ács 2009.08.09 16:11:00
Eger felé a Bükkben láthatunk egy fantasztikus reklámot.Egy ács úgy gondolta, hogy önmagát hirdetve, üzenetekkel nem túlbonyolítva, kiszögez egy kartonpapírt az út mellé az egyik fára:ÁCS 06 30 xxxxx.  Ennyi.  Döbbenetes hatással van rám. Minden alkalommal, amikor arra…..
Sophie_27 2010.02.06 18:46:35
Sajtótájékoztató Egerben - bemutatkoznak egyéni jelöltjeinkAz LMP Heves Megyei Szervezete február 8-án 16 órától sajtótájékoztatót tart az egri  Bartakovics Béla Művelődési Központban (3300 Eger, Knézich Károly u. 8.), ahol bemutatkoznak az egyéni választókerületek…..
Sophie_27 2010.02.06 09:46:25
@Váczi Imre: kérésére megváltoztattam a címet. egyébb észrevétele is van a bejegyzésel kapcsolatban illetve a bloggal kapcsolatban? szivesen fogadjuk őket.
köszönjük
 Lehet más a kampány: hiteles jelöltekkel, nyílt kampányszámlával indulunk  Megszavazta az országos listát vasárnapi kongresszusán a Lehet Más a Politika. Bár a jelöltállítás folyamata még nem zárult le, szinte biztosra vehető, hogy az országgyűlési…..
Az országgyűlésnek volt alkalma arra, hogy rendezze a kampányfinanszírozás körüli botrányos helyzetet, a Transparency International és a Freedom House javaslata ott van a képviselők asztalán. Ám a parlament már nem szavazott róla, az idei első, február 15-i ülés pedig már túl…..
Kedves Látogatók! Várjuk azokat az ügyeket, problémákat amelyek Heves megyében fontosak és érdemesek arra, hogy foglakozznak velük, azokat a kérdéseket, amelyeket feltenne a lakóhelye vezetőinek, a politikusoknak. Legyen szó egy kis falu vagy egy város problémáiról Heves…..
Sophie_27 2009.07.31 19:07:35
@clownfish: szivesen elhívlak egy találkára kedd estére (augusztus 4-re)a Francesco étterembe 17 órára. Ha tudsz gyere el.Szeretettel várunk.
Sophie_27 2009.08.13 08:50:18
@clownfish: Bocsi a késői válaszért. pepitában arról volt szó, hogy miket tervezünk Hevesben a következő hónapokban. Mindenképpen a Heves megyei településeket éritő témák megtalálásra fókuszált a beszélgetés.Nagyon örülnék, ha még tennél további javaslatokat a témával kapcsolatban. ASz is érdekelne minket, ha egy kis településen van bizonyos probléma.
Én magam következő problémának a kerékpáros közlekedés nehézségei vetném fel újra Hevesben, illetve nekem Egerben, mert én itt "próbálok" közlekedni biciklivel, de gyakran másod rendűnek érzem magamat az autósok mellett. Kinek mi a véleménye?
Talán látták a Kate and Leopold című filmet, melynek majdnem egyetlen pozitívuma az igazi, lovagias férfit megtestesítő Hugh Jackman alakítása, aki a gigavádlis Meg Ryan kegyeit igyekszik elnyerni lenyűgöző stílusával. Kate egy reklámügynökségnél dolgozik és…..
 zakatol a vonat Putnok és Szilvásvárad között. Azért ültünk fel az Interpici-re, hogy közös demonstrációra, vonatozásra hívjuk meg a bezárásra ítélt vasútvonal mellett megbújó települések polgármestereit. A demonstráció november 14-én szombaton 13-kor vette…..
Putnok - A Lehet Más A Politika (LMP) aktivistái szombaton vasút-ügyben sajtóttájékoztatóra és közös vonatozásra invitálták az újságírókat.A putnoki állomáson Ivády Gábor választmányi tag beszámolt a mellékvonalak bezárásának…..
 A Heves megyei Ivád település képviselő-testületének múlt heti szimbolikus akciója újfent ráirányította a figyelmet az elkeseredett, pénzügyileg ellehetetlenített kistelepülések gondjaira, amelyekre az elmúlt időszakban az LMP európai parlamenti választási programja már…..
Aztán jött az értesítés, hogy összesen 500 ezer forintot adtak.Íme a reakciónk: Tisztelt Miniszter Asszony/Úr! Ivád a fizetésképtelenség határán mozog, mivel a Pénzügyminisztérium úgy döntött év elején, hogy amit kamatmentes kölcsönként kaptunk összeget a…..
Sophie_27 2009.10.29 18:04:09
2009. október 27-én, kedden 17.00-tól Egerben, a Francesco Kávéházban és Étteremben beszélgetést rendez a Lehet más a politika (LMP)!  Beszégetőpartnerek:Schiffer András, az LMP választmányi tagja, az LMP szóvivőjeIvády Gábor, Ivád község polgármestere, LMP…..