Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirov

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...
Kirov 2011.06.23 09:30:27
@SomeSeed: Szerintem nembaj, ha valaki szubjektíven ír, pláne ha mellékeli az amúgy objektív tanulmány linkjét is. Továbbá szerintem te sem objektíven ítélsz meg egy főszerkesztőt, minden ember más, ha ő ilyen cikket szeret írni írjon ilyet. Végén már azért fogjuk egymást basztatni, hogy kinek milyen haj tetszik?!

Magam részéről kedvelem a szubjektív írásokat, így Winkler úr cikkeit is, rámutatnak emberek gondolatmenetére is, továbbá elgondolkodtatóbbak egy sima elemző leírásnál. Szerintem. :)
Kirov 2011.06.23 09:54:02
@geegee: Már bocs, de innen nézve se egyforma a két állat :)
Hatéves lehettem, vagy csak öt talán? Ültem a sámlin, ami már akkor is majd’ hetvenéves volt: bognár dédapám faragta az akkor hároméves nagyanyámnak. A generációkon át öröklődő sámó – ahogy mama mondta – szélei már lekerekedtek a gyerekseggektől, lapjába…..
Kirov 2009.11.02 18:10:23
@baowah: Komolyan mondom, jólnéznek ki, nem vagyunk egy generáció, épp ezért mondom hogy aki ilyen időtállóan szép motort tud alkotni, az tud valamit.. szerintem! :)
Csak az vásároljon boltban, aki képtelen saját maga összerakniA villanymotorral súlyosbított kerékpár minden autós és motoros ellensége. Jellemzően nyugdíjasokkal, cikk-cakk vonalban haladó jármű lassú, instabil és iránya kiszámíthatatlan. Ha ilyet látunk, legyünk óvatosak:…..
Gyulavitéz írását jól kiegészíti a Panamera videó-anyaga, bár a műsorvezető kicsit mesterkélt és darabos a kamera előtt. De nem is ezért szeretjük Walter Röhrlt. Megteszi, amit megkövetel a haza, bizony a gyári tesztpilóták munkája nem csak játék és mese, kőkemény meló,…..
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Kirov 2009.07.08 11:29:16
@Bende Tibor: Kedves Szerző Úr! Ez még nemváltoztat azon, hogy aki kis önrészel viszonylag sok pénzt hitelez az véleményem szerint nem normális, pláne ha azt is hozzáveszük, hogy ön, idézem:
"Nem arról volt szó, hogy nem _tudtam_ fizetni a részleteket, hanem nem _akartam_."
Így végképp nemértem miért nemvárt egy évet mielőtt megvette, valószínűleg kevezőbb feltételekkel..
Őszintén szólva már a Bende vs. Papp videó kapcsán is megjegyeztem magamban, hogy ön nem valami zseni, bár írásaiből ez nem látszik, sőt kicsit még becsülöm is amiért ezt leírta, volt képe kiállni vele a világ elé, de ezmég nemváltoztat azon amit csinált, mindenesetre kívánok minden jót és több szerencsét az autóvásárlásban!!

UI: Elnézést a helyesírási hibákért, korházban fexem és telefonról írtam.
Meleg, napos időben kezdődött Hollandiában a gyorsaságimotoros-világbajnokság hetedik futama. Németh Balázs szerencsétlen valenciai balesete miatt Hollandiában ismét új pilóta kap lehetőséget a Balatonring Teamtől. Ezúttal a spanyol Aleix Espargaro a kiválasztott, aki tavaly…..
A Kawasaki 1400GTR már így is az egyik legmodernebb túramotor, de akinek ez kevés, várjon egy évet. Érkezik az NV változat, biztos, hogy nem lesz párja. A betűpár a Night Visiont, vagyis az éjjellátó berendezést takarja – amit eddig csak luxusautókban láthattunk, végre egy…..
Történelmi ponthoz ért a Ducati: Borgo Panigale átadja helyét az új gyártó- és fejlesztőkomplexumnak, amelyet Persicetanában húztak fel. Remélik, hogy a 165 ezer négyzetméteres területre való költözés után megnő a hatékonyságuk, hisz egy fedél alá kerülne az egyetemmel…..