Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodruska

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
Mindig érdekes, mi minden zajlik a kulisszák mögött, legyen szó repülőgépről, szállodáról, vagy akár egy luxushajóról. A hajós élet nem könnyű, hiszen hosszú hetekig, hónapokig élnek összezárva a személyzet tagjai – nem csoda, hogy meglehetősen érdekes dolgok történnek ilyenkor. Luxushajón dolgozók…..
Bodruska 2017.12.11 07:18:05
@ételizésítő:
Ez egy blog Einstein! Nem az Index újságírói írják...
hogy köztük hánynak van felsőfokú végzettsége nem tudom, de elnézve téged, te már a középsuliba is csak takarítani jártál.
Ha az Egyesült-Államok legszennyezettebb vizét keressük, csak az orrunk után kell mennünk. Alig pár lépésnyire Long Island legdrágább ingatlanjaitól folyik a Gowanus-csatorna, aminek a szaga már évszázadok óta közhelyszámba megy, és annyira szennyezett, hogy semmilyen élőlény nem él meg benne. A…..
Jól tetszett olvasni, EGYMILLIÁRD bezony, ez még duplatöltelékes, mentás Oreóból is sok, nemhogy kváziközépkorból. A számot az illegális letöltések mérésére szakosodott MUSO nevű cég szolgáltatta, a következőkkel együtt: az évad epizódjait átlagosan 14,7 millió alkalommal töltötték le…..
Bodruska 2017.09.08 21:44:21
@Vlagyimir Iljics:
Megérinthetünk? Vagy meséld el, hogy lehetsz ennyire tökéletes?
Van egy Magyar Termék Nagydíj Pályázat, amin a nyertesek a Magyar Termék plecsni használatára jogosultak, mert mi másra, Woolmark logót csak nem lehet rájuk sütni, ugye, ezt itt, viszont igen: Szép, tényleg, de nem menjünk bele az esztétikai elemzésbe, a lényeg, hogy ezt a címet, a Magyar…..
Bodruska 2017.09.05 17:04:29
Senki nem szeret rossz kritikát kapni. Mikor keményen dolgozunk, hogy létrehozzunk valamit, akár egy festményt, egy regényt vagy egy finom ételt, akkor abban a reményben tesszük, hogy valahol/valaki értékelni fogja. De...sajnos nem mindig azt a visszajelzést kapjuk, amit várunk. Ezzel nem vagyunk…..
Egy atomerőmű megépítéséhez környezetvédelmi engedélyt kell szerezni. Ennek a folyamata nagy vonalakban az, hogy a beruházó elkészíti a környezeti hatástanulmányt, ezt a hatóság ellenőrzi, és ha mindent rendben talál, megadja az engedélyt. A beruházó tehát elkészíti a hatástanulmányt, ami különböző…..
Régóta rebesgetett infót erősített meg hivatalosan is az HBO ma, sőt, rá is tett egy lapáttal: Nem egy, hanem négy olyan sorozat forgatókönyvét fejlesztik párhuzamosan, melyek a Trónok harca világában játszódnak. Teljesen érthető húzás, az aranytojást tojó tyúkot nem hagyhatják csak úgy kimúlni a…..
Bodruska 2017.05.05 08:19:59
@baggins21: hát azért van értelme. Pl. A Star Wars elozmenytrilogia jo lehetett volna. Mindannyian tudtuk, hogy vegzodik de attol meg erdekelt. Az, hogy Lucasek elkurtak az egy masik tema. De a Zsivany egyes viszont szerintem jol sikerult, ahol ugyancsak tudtuk a kimenetelt. Minden a forgatokonyviroktol fugg.