Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e-hun

2 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár szó arról mi is a MENSA, á lá Wikipédia:  Eredetileg The High IQ Club (a magas IQ-júak klubja) nevet szemelték ki, és azt gondolták, hogy Mens (azaz latinul elme) legyen a klub havilapjának címe. Aztán kiderült, hogy már létezik ezzel a címmel egy férfiaknak szóló magazin,…..
e-hun 2021.03.01 12:22:18
@Forsale2016: Muszáj most írnom ehhez. Az történt, hogy véletlenül újra elém került ez a topic, és most muszáj leírnom a hozzászólásoddal kapcsolatban valamit.
Képzeld el, hogy én másnap, azaz 2018.09.25-én életemben először találkoztam egy honfoglalós klántársammal. Azóta összeházasodtunk. Csak érdekességképpen, előző nap éppen erre írtál példát, és lám, én követtem, ha nem is tudatosan. :) Köszi a tippet. :D
e-hun 2018.09.24 17:08:22
@Womb Raider: Teljesen igaz. Az IQ is - sok minden más mellett - szükséges, de nem elegendő feltétele a kapcsolatnak. :)
e-hun 2018.09.26 16:26:49
@LucretiaBorgia: Lehet edzeni erre is, mint minden másra. Lehetsz jó IQ teszt kitöltő. De egyfelől meg is válaszoltad, mert lehet javítani, de a végtelenségig nem. És persze adódik a kérdés, hogy minek? :)
Sziasztok.Gondolkodtam ezen a blog dolgon, és szerintem az az alapötlet, hogy az IQ-val kapcsolatos információinkat, olvasmányainkat, stb. osszuk meg egymással bedőlni látszik. Ettől függetlenül szívesen megírom, ha valami érdekeset olvasok (most épp van egy, és megosztom veletek),…..
A minap (is) olvasgattam, ezúttal az intelligenciáról.  Ez az utóbbi időben szokásommá vált. Azt  hiszem mindenkinek (nem csak proktoroknak és jelölteknek :)), akit kicsit is foglalkoztat érdemes lenne elolvasnia ezt a könyvet (N.J. Mackintosh - Az IQ és az emberi…..