Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dave008

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Hóból is megárt a sok 2010.02.02 15:06:00
Tudom, tudom, szar szóvicc, de ahogy nézem, nem is én alkalmaztam először a blog.hu történetében. A hétvégén jó sok hó esett az országban mindenfelé, TG az e témával kapcsolatos küzdelmeit és tapasztalatait osztja most meg veletek. Már régóta olvasgatom blogjukat, ha időm…..
Ideggyenge anyukákkal már engem is hozott össze a sors, legutóbb néhány napja voltam külső szemlélője egy jelenetnek reggel nyolc után néhány perccel, amikor a drága édesanya több ízben lebunkózta és parasztozta a 8 éves körüli lányát, mert az nem ismeri az órát. Neszta…..
De szép is az, amikor az ember meghasonulva önnmagával nem tudja eldönteni, hogy a szabályoknak vagy az adott szituációnak engedelmeskedve cselekedjen. Bár Laze esetében nem erről van szó, a mögötte haladó úgy gondolta, nem létezik akadály. Nemrég pont volt poszt az egyre…..
Prokee az általam ismert legfanatikusabb, kalandos életű Trabant tulajdonos - na jó, bevallom, olyan sokat nem ismerek -, akinek már egyszer ellopták, majd nem sokkal később fejtetőre állítva meg is találták a szeme fényét. Most másvalamibe keveredett, az eddigi jó tapasztalatai…..
dave008 2009.05.16 17:07:26
@nem vállalom: "Ezen kívül naponta látom őket a 30-as tábla tövében, vagy kinn érd határában (ahol már nincs semmi, de még lakott terület) egy bokorban rejtőzve sebességet mérni. Undorító egy banda."

Merre fele szoktad őket látni mérni? Én is érdi vagyok, de inkább érdliget környékén meg diósdon láttam őket mérni, de csak ritkábban. Ha tudsz helyeket ahova kiszoktak állni akkor plz ird le.