Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betond

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mensa HungarIQa rendszeresen szervez IQ tesztírást Budapesten, melyen tesztírás-díj ellenében bárki részt vehet, aki betöltötte 17. életévét.A jövõ héten, április 22-én pénteken Miskolcon is lesz tesztírás, ahova várunk minden kedves Miskolcon és környéken élõ…..
Modell: Burda 2001/12, 130Anyag: mosott lenvászonEgy melegítőalsó szabásmintából indultam ki, amit kiszélesítettem akkorára, mint az anyag szélessége (kb 90 cm). Amikor összevarrtam, kiderült, hogy nagyon rosszul néz ki, így Miki végignézte a neten levő bőgatyákat…..
Betond 2010.12.01 09:28:18
Anya és gyermeke a születés után intenzív kapcsolatba kerülnek. Egy amerikai kutatás eredménye szerint az anya a szüléssel a gyermek és az anyaság mellett jobb agyat is kap.A merész kijelentést a finn Helsingin Sanomat cikke a kutatás eredményeire alapozza. Megállapították…..
Kik mások, mint brit tudósok megfejtették, azaz kikutatták és kimutatták, mit jelent, ha egy kerékre jár az agyunk, azaz amikor két ember agya összehangolódik.A HVG cikke a New Scientist cikkére hivatkozik, akik a Princeton egyetem kutatóira.A kutatásban egy beszélő és a hallgatói…..
A fiatal tehetségeket gondozni kell, erről beszélgetett a Kossuth Rádió Magánhangzó című műsorában Szikra Zsuzsa Jelenics Istvánnal és Ritoók Zsigmonddal. A műsorban elhangzott, hogy ha a tehetséges gyerekeket nem terhelik megfelelően, az iskolában hozzászoknak, hogy…..
Az amerikai Mensa 1990 óta szervez társasjáték versenyt, ahol nem játékosok, hanem a játékok versenyeznek. Idén 50-60 indulóból választották ki azt az ötöt, amelyen szerepelhet a Mensa hivatalos logója. A versenyen a gondolkodós társasjátékok versenyeznek, a zsűrit a Mensa…..
 Az utolsó vizsgámra készülök épp, és eközbeni nyugalmamban durva ordítozás zavart meg. A szembeni házban üvölt egy férfi durvákat a párjának. Lehet hallani az utca túloldaláról is, a négysávos úton át, villamosforgalom mellett. Sőt, azt is hallani, ahogy erősödik a…..
A Mensa HungarIQa a hét végén tartotta rendes közgyűlését. Részletek a következő Asztallapban. Elnökünk beszédet tartA tagság figyelA tagság itt még mindig frissA környezet elég retró: a Stefánia (volt MNMH) Gobelin terme(ami 25 év alatt semmit sem változott)..