Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyem

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
gyem 2011.11.04 23:51:30
@baranyp: Büntetőkamat? Hö. Azt a pénzintézetek szokták szedni..
gyem 2011.11.04 23:58:12
@Tapogatott Kukorica: Így van. Tehát ezért Európában mindenhol máshol is fizetni kell. A délmagyarnak ez persze igen meglepő, mert még nem hagyta el Csongrád megyét.
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
Olvasgatom az ellenzéki, illetve mértékadónak mondott gazdasági szakemberek nyilatkozatait, akik az egy kulcsost fúrják a progresszív SZJA-t favorizálva.Na kérem, orbitális hazugság e törekvés. Több okból.A legfőbb ok, hogy a megadóztatható, tisztességesen fizető alkalmazotti…..
Michael Knight Forintot Svájcnak! 2011.06.20 11:34:00
Szerintem vezesse be Svájc egyoldalúan a forintot fizetőeszközként! Ez sokak problémáját megoldaná, ráadásul nem csak nálunk, de az alpesi országban is."Szinte biztosra vehető", hogy az euróövezet a következő öt évben - de esetleg már 2013-ig - felbomlik. A…..
 A tőzsde nagyon veszélyes! Ezt már tudjuk az óta, amióta a magánnyugdíjunk veszélybe került az előző kormány tőzsdézése miatt. Hál’ Istennek a Fidesz kormány megmentette a magánnyugdíjunkat a tőzsdecápák elől! Igaz, azóta le is nyúlta, és egy jelentős részét…..
Óvodás homokozólapát-hisztin kívül semmilyen értelmes magyarázatot nem találok arra, miért tesz a II. kerület minden különösebb indok nélkül keresztbe egy fővárosi fejlesztésnek.  Fiatal, független közlekedésmérnök-hallgatók csoportja új megoldással állt elő, hogy…..
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
gyem 2011.01.30 17:43:50
gyem 2011.01.31 13:49:33
Breaking: Izrael Mubarakot támogatja.

index.hu/kulfold/2011/01/28/soha_nem_latott_tuntetesek_egyiptomban/

Áh, tájékozatlan ez az izraeli külügy is! Azt sem tudják, merre van észak meg dél.

Különben is, diktátorokat támogatni! Dupla Washington Post publicisztikát a demokráciatagadó bitangoknak!
w Sanghaj, Borsod 2010.11.11 06:10:00
Két érdekes adat. A több mint félmillió magyar munkanélküli legalább kétharmada érettségizetlen, ezek legalább fele csak általános iskolát vagy azt sem végzett. (Vannak pontos számok a statisztikákban, de ebben a műfajban a hibahatár jelentős.) A másik: 76 800 forintra…..
Mrbeno családjával együtt vasárnap délután lett egy figyelmetlen autós áldozata, aki annak rendje és módja szerint a felelősség elől kibújva megállás nélkül továbbhajtott. Aki látta a két piros autó szerencsétlen találkozását az M7-esen, azt kérem, jelentkezzen a blog…..
Magyaridióta Vörös köd 2010.10.11 12:53:00
Úgy gondolom, nem túlzás azt állítani, hogy Orbánéknak a lehető legjobbkor jött a vörösiszap-katasztrófa, hiszen abból több soron is profitál(hat) a Fidesz-Magyar Népköztársaság Kht.Először is, ugye, meg lehet mutatni a Párt és a Pintér Rendországa Bt. - a Kht. egyik…..
gyem 2010.10.11 17:59:59
@bierkamp:
"NE FELEJTSÉTEK, ODA JUT AZ EGÉSZ FIDESZ BANDA a SOK GAZ BOSSZÚÁLLÓ ÉS HATALMI INTÉZKEDÉSEIVEL, HOGY CSAK FEGYVERREL LEHET LEGYŐZNI!
Lesz igazi forradalom!!!!!!!!!!!!ÉS NEM A FÜLKÉBEN!"

Jönnek a cekkerrobbantó nyuggerek, mi? :)))
gyem 2010.10.11 18:02:10
@bierkamp:
"heti 500 milliót termel ez az Ajkai gyár"

Heti 500 millió mit? Légbuborékot? Több éve veszteséges az egész kóceráj, kong a kassza az ürességtől...
  Még mindig csak Gyurcsány képes magával ragadó narratívát adni a szocialista, liberális tábornak. Úgyhogy, Mesterházy: Gyurcsány: 0-1. Gyurcsány Ferenc egymaga össze tud rakni egy olyan iránymutatást, amelyre az MSZP vezérkara a nyár óta nem volt képes.…..
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..
gyem 2010.08.26 22:08:29
@ifjabb Hábetler János:

"nem kéne ezért ebben a hónapban kokrétan másfélszer (150%) több törlesztőrészletet fizetnem, mint a választások előtt"

A HUF / EUR a választások óta 7%-ot gyengült (265-ről 283-ra). A svájci frank meg 15%-ot (185-ről 215-re).

Vigyázz, téged nagyon átb@sznak ;)

Egyébként szerinted OV felelős a svájci frank minden más devizával szembeni erősödéséért is? Simicska globális pénzpiaci spekulációi, ugye?
Feloszlatták a miskolci Fideszt. A párt országos központja nem lacafacázott, hivatalosan "elégedetlenek" voltak a miskolci Fidesz munkájával. Öt ősfideszes esett áldozatul: Szinay Attila (eddigi frakcióvezető) , Lenártek András (miskolci pártelnök), Juga György (a…..
A Fidesz eddig se sokat teketóriázott, hogy különböző intézményi vezetőket leváltson, ma azonban stílusában is "egészpályás letámadást" valósított meg.A Nemzetierőforrás-minisztérium egészségügyi államtitkára, Szócska Miklós személyesen, előzetes bejelentés…..
gyem 2010.06.23 19:45:16
@MCock:

Nem akarlak elkeseríteni, de 6% az aktív szavazók százalékában ;)

nezopontintezet.hu/pdf/392.pdf
gyem 2010.06.23 19:51:48
@satobrion:

Az is mese szerinted, hogy 10 ezer milliárd forinttal nőtt az ország államadóssága az elmúlt 8 évben?

Az is, hogy az ország EU átlaghoz képesti GDP-je megegyezik a 7 évvel ezelőtti állapottal?

Az is, hogy tavaly az IMF hitele mentette meg az országot az államcsődtől?

Hogy az elmúlt 8 évben a visegrádi országok között elsőből lettünk az utolsók?

Vagy szerinted ezek is a reakciós fasiszták lakosságot félrevezető hazudozásai???
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
Volt anno a Fidesznek egy olyan szövege, hogy bizony "ne a Zemberekkel fizettesék meg" a válság, a korrupció, tetszés szerint beilleszthető bármit. Nos, a Fidesz utóbbi időben elkövetett kommunikációjára ma Kósa úr tette fel pontot. Államcsődöt vízionál a drága, az…..
gyem 2010.06.03 22:54:38
@flippant:

Ha a 2002-es és 2006-os maszop és szadesz szavazók kifizették azt a 10.000 milliárd forint államadósságot, ami az elmúlt 8 évben keletkezett, akkor szerintem örömmel ;)
gyem 2010.06.03 22:57:16
@Bonaparte Napólejon:

"Milyen előzményekre gondolsz amikor a dollár még 190 körül volt Bajnai alatt? Most mennyi is 230? Te moslék."

Ez a szemétláda Kósa még az EUR / USD árfolyamot is megborította, mi? ;)
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
gyem 2010.04.26 19:59:33
@Tóta W. Árpád:

Az a bajod, hogy az agyadat eluralta a paranoia. Minden gondolatod a fasizmustól való rettegésből indul ki, és ott is végződik. Azért lásd be, így elég nehéz józanul szemlélni a világot.
Ma délelőtt 11 órakor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor. Radikális adócsökkentést nem ígért, viszont az adórendszer átalakítását megígérte, sőt januártól jöhet a családi adózás. Az adózáson kívül fontos eleme lesz a kormány kezdeti politikájának az…..
Varánusz Maszop: Morbus Hungaricus 2010.04.19 08:00:00
Azt gondoltam a szocik a választópolgároktól elszenvedett herénrúgás után kicsit magukba szállnak. Vagy legalább megtorpannak egy pillanatra. Vagy esetleg megfordul a vezetői víztornyokban, kurvára elbasztunk valamit. Gyakorolnak némi önkritika félét, figyelembe veszik a választók…..
  Volt egy kormány, amelynek volt kedve építkezni. Volt előtte egy másik kormány, az is épííített: hét kilométer autópályát, a hétszázát! Hetet!   Nagyjából a realitás ezen színvonalán mozgó államférfi stand up comedy előadására tuszkolódtunk be…..
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..