Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efff_

3 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
Serbia Insajd Burek 2.0 2010.10.17 16:22:00
Vannak kaják, amelyek egyszerűen nem működnek, ha külföldre viszik őket. Az istennek se lehet eladni például a BurekOT Magyarországon. Legalábbis úgy nem, ahogy azt Szerbiában teszik. A topolyai piacon még mozgó burekos is volt korábban, úgy 10-20 éve. Nem valami kis kosárból…..
efff_ 2010.10.18 00:46:49
Rettentő rattata Ugrik-e? 2010.10.05 09:34:00
efff_ 2010.10.05 09:36:01
@tesztelekbp: az csak a látszat
Appleblog Lezúztam az iPhone-om 2010.09.14 12:28:00
Nyugalom, az i-Doki rovat nemhogy nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen csak két hetet késik, de addig sem kell Apple-mester nélkül maradnotok, hála annak, hogy hétvégén kicsit összetörtem a mobilomat: Az eset azért meglepő, mert ez az iPhone lényegében már mindent…..
efff_ 2010.09.14 13:42:06
nekem 3gs járt így, az appsolute.hu/ -ba vittem, ahol írd és mond, 30 perc alatt rendehozták, és 20 e alatt úsztam meg.
Ha kitwiteljük a helyet, ahol épp tartózkodunk, abból egy fontos kérdésre mindjárt választ is kaphat bárki, aki a twitet olvassa: otthon vagyunk-e vagy sem. Erre a veszélyre kívánja felhívni a figyelmet a PleaseRobMe című szájt. A készítők ugyanakkor azt is hozzáteszik, hogy…..
A címben is említett két wireframe-készítő szoftver az, amit az elmúlt hónapokban többször is próbálgattam. Nem mondanám, hogy bármelyik is az ultimate megoldás, de mindenképpen olyan kezdeményezések, amiket érdemes próbálgatni annak, akinek szüksége van ilyen programra a…..
Adott egy gyönyörű fekete doboz, mely mindent tud - ezzel jellemezném a tesztelésre kapott LG Bluray lejátszót. A BD390 névre hallgató lejátszó gyakorlatilag minden fájlformátumot lejátszik, ami tárolható lemezen (cd-n, dvd-n, blu-ray-lemezen), megbirkózik a divx, mkv formátumokkal…..
Steve Troughton, egy ír programozó megtalálta a tethering beállítási lehetőségét az iPhone új operációs rendszerében, egy egyszerű kapcsoló átállításával működött is nála a ficsör, lehet az iPhone-t használni modemként a laptophoz.Véletlenül talált rá a beállításra,…..
A Joób Sanyi blognak sikerült elérnie a szombaton könyöktörést szenvedett Joób Sanyit. "Fájdalmaim vannak, de viselem" – mondta a vasárnapi ebéd közben. Még szokja az új helyzetet, nem tudja vágni a húst, és a zokni felvétele is egy kihívás. "Most jövök rá…..
The question we ask today is not whether our government is too big or too small, but whether it works. (...) Where the answer is yes, we intend to move forward. Where the answer is no, programs will end. And those of us who manage the public’s dollars will be held to account, to spend…..
Zseniális szó a suttyomban, na az Apple pont így frissítette most legkisebb laptopját. Az utolsó fehér MacBookról van szó, amiben eddig 2,1 gigahertzes processzor és X3100-as grafikus lassító volt. Mától azonban minden másképp lesz: bár a Core 2-es órajele 2 gigahertzre esett…..
A Blikk.hu azzal dobta fel újonnan fejlesztett rss-olvasóját, hogy beleintegrálta Hornyák „Dundika” Hajnalkát, ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy amikor frissül az oldal - vagy bizonyos időközönként ettől függetlenül is - Dundika besétál a képbe, és kicsit illegeti…..
Tudjuk, már nem különösebben friss, nagyjából egy éves, de akkor is nagyon jók a Young & Rubicam által minden idők legjobb francia rádiójának, a Radio Novának készített kisfilmek.   Radio Nova Le Grand Mix - Funk Uploaded by 917mn Radio Nova : Film Electro Uploaded…..
Koppenhágában nem áll meg télen sem a biciklis élet. Állítólag csak minden ötödik dán futamodik meg a hidegtől, a többiek a hóesésében is kitartanak. A csajok is.   Bizonyítéknak itt vannak Lars Daniel napokban készült fotói...
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
Cellanapló Bénázik a Facebook 2008.07.24 11:45:00
Ülök a 7-és buszon, kezemben egy Nokia E71-gyel, nézegetem a Facebook mobilra optimalizált szájtját, és bejelölök egy ismerőst, akit véletlenül pont ekkor dobott elő az online rendszer, mint potenciális havert. Közben a telefon mailkliensét is beindítom, és látom, hogy egy másik…..
Nem pontosan érthető, hogy az MSNClub bevű magyar oldal milyen alapon kéri el felhasználóitól az MSN-es felhasználónevüket és jelszavukat. Történetesen már maga a nyitóoldal is olyan, mintha a Microsoft egyik hivatalos oldalán járnánk. Közben pedig nem. Egyik olvasónk rövid…..
efff_ 2008.07.09 23:00:40
Mi a nyü van ma a Webisztánon? Holman-napot tartanak itt? Mert az előző poszt, jelesül ez preview.tinyurl.com/58jjd2 - is róluk szól. Ha már így körbe lett kétharmadig járva, sportgéza okán is érdemes/érdekes lenne megnézni, miként is fakrikáltak a semmiből napi 120 e UV-s lapot az Eb idejére, no meg gondolom, az olimpiát is kibekkelik még ezzel, aztán a szerverét áttolják a mellesleg alá.
ja, amúgy nekem is volt szerencsém hülyének lenni, és megadni az adataimat. büszkeségemnél már csak a hülyeségem tud nagyobb lenni. grat.
Az elmúlt napokban rengeteg magyar csatlakozott a Firefox rekordkísérletéhez. Azt is mondhatnám, hogy ha az összlakossághoz viszonyítjuk, Európában a magyarok nagyon is aktív Firefox-felhasználók. Több mint 17 ezer magyar vállalta, hogy ma este 7 órakor letölti a Firefox 3…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..