Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alienslive

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először láttam a Való Világ negyedik szériáját beharangozó szpotot, nem hittem a szememnek. Nem értettem, mire lehet jó ez a szinte szándékosan vacak, lapos, kiszámítható és közönséges reklám. Aztán rájöttem, hogy igazából nincs is ezzel nagy baj, hiszen nem lehet…..
Nézzétek el nekem, de betegesen vonzódok minden olyan kampányhoz vagy reklámhoz, ami a Mad Men című, a reklám hőskorában, a Madison Avenue-n játszódó sorozathoz kapcsolódik (a fejlécben ismerős az alak?). Mivel tudom, hogy közöttetek is szép számmal vannak reklámőrültek,…..
Az internet sebessége egy elvont, ráadásul nagyon relatív fogalom, amit megmutatni nemcsak unalmas, de szinte lehetetlen is. A UPC a két ezeröcsivel próbálta bemutatni, milyen gyorsan is töltődnek le a weboldalak, de a stopperrel mért 3,8 weblapos eredmény nem különösebben hozza…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
addict Katonának lenni menő 2009.12.03 17:45:00
Legalábbis az amerikai légierő számára készített futurisztikusan induló reklámfilm szerint, amelyet nézve olyan érzése van az embernek, mintha egy a jövőben játszódó kalandfilmet látna. Látványos mozdulattal magukat a mélybe vető ejtőernyősök, sci-fi filmekbe illő…..
addict Okosabb vagy a Samsungnál? 2009.04.23 11:00:00
Végre egy ügyes viral videó! A legtöbb vírusvideó trükkökre épül, amelyek csak addig voltak igazán érdekesek, amíg el nem árasztották velük a netet. Manapság már ha valami szokatlant lát az ember, egy pillanatig sem gondolkodik rajta, hogy ez valóság-e vagy trükk, mert…..