Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scab

34 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fel kell állni a padlóról, leporolni magunkat és menni előre! Pokoli nehéz meccs vár a csapatra a Madrigalban. A Villarreal utolsó öt meccséből négyet megnyert és a pályájukról utoljára január 31-én távozott három ponttal csapat, akkor az a szerencsés az Osasuna volt.…..
Csak sajnálni tudom a habzó szájú kollegát, akinek csapata semmilyen okot nem ad se örömre, se boldogságra, így ezen alapvető létszükségletek iránti igényét kénytelen kárörömmel pótolni, azonban arra is csak 2-3 havonta van lehetősége. Legutóbb február 14-én, amikor…..
El Clásico Yes, we can! 2010.04.28 12:32:00
A fogadkozás az megy. Ha azon múlna, akkor már most döntősök lennénk. 2000-ben a Chelsea 3:1-re nyert a Stamford Bridge-en, 5:1 lett a visszavágó hosszabbítás után. Asszem ezt aláírnánk most is, bár egy kevésbé stresszelő 4:0-át is el tudok képzelni. A szezon legfontosabb 90…..
Ismételten a Goal.com-ra hivatkozva nézzük meg a Real "legclásicosabb" játékosait.                    Rafael Morera Lopez (1929. február 17. Barcelona-Real Madrid 1:2) Az első Clásico-gól szerzője. Tíz perc kellett neki az…..
A Goal.com összeszedett 10 játékost, akik a Barca színeiben meghatározó teljesítményt nyújtottak a Nagy Meccse(ke)n.                   Jose Sastre Perciba (1929. május 9. Real Madrid-Barcelona 0:1) Az odavágón februárban 2:1-re nyert…..
El Clásico Clásicora 2010.04.10 17:54:00
„Ez a nap más, mint a többi, s ezt te is jól tudod. Másként kelt fel reggel a Nap és másként járt a Hold.” Egy szurkolónak két ilyen nap van egy évben (néha picivel több), amikor felkelés után egyből mezbe és sálba öltözik, álló nap rigmusokat skandál magában,…..
El Clásico Kedvcsináló 2010.04.10 13:17:02
A futball folyamatos változásának gyakran áldozatul esnek bizonyos posztok, míg mások csak átalakulnak. A kapusok már régen nincsenek beszögelve a ketrecbe, és a kirúgásokat sem a söprögetők végzik el helyettük – már csak azért sem, mert ez az állatfaj is kihalt, az…..
Scab 2010.04.10 13:00:45
El Clásico El presidente 2010.04.08 10:44:00
2 nap van már csak hátra az El Clásicóig, de a Barca-tábor disznajai még mindig visítva fetrengenek egy nevenincs disznóólban, mert sikerült egy olyan újszülött csirkecsapatot eltávolítani a BL-ből, amelynek a fele ki se kelt a tojásból. Madridban nem tudunk róla, hogy miért nem…..
El Clásico A -2. napon 2010.04.08 12:59:00
Az Arsenalt letudta a Barca, és Messi megmutatta, hogy szó sincs formahanyatlásról, még mindig akkor rúg gólt, amikor akar. Bár Abidal megsérült és ki kell hagynia a Clásicót, de Piqué valószínűleg rendbe jön a szombatra, így nagy gubanc a hátsó alakzatban nem lehet. Kaká…..
El Clásico A -4. napon 2010.04.06 15:35:45
Kicsit el kell vonatkoztatnunk a Clásicotól, bár a Real tétlenségre van ítélve már egy jó ideje, a Barcelona még áll a BL-ben, sőt ma továbbjut a négy közé. Ellenfél az Arsenal, akik otthon vezéráldozatok árán mentették a meccset 0:2-ről döntetlenre, azonban ezeknek az…..
Scab 2010.04.08 11:22:17
@Lothril: Pedro szerintem nagyon is tudja, hol a helye a csapat hierarchiájában. Lehet, hogy jobban akart gólt lőni, mint máskor, de a BL-ben mindig nagy élmény a gólszerzés és most remek alkalom volt rá ez a meccs. És még így is adott egy gólpasszt;)
El Clásico A -5. napon 2010.04.05 18:57:42
Nyert tegnap a Real, ahogy az várható volt, de ilyen játékkal a sufniba sem férnek be szombaton. Vissza fogják sírni a 6:2-t. Bizony. Uff. ..
El Clásico A -6. napon 2010.04.04 17:44:00
A legfontosabb változás tegnap óta, hogy élreállt a Barcelona, még az LFP béna számításai szerint is. 4:1-re vertük tegnap a Bilbaot, még pedig őszi formát idéző parádés játékkal, ami némi aggodalommal töltheti el a madridi szíveket/híveket. (Annyira snassz így…..
El Clásico A -7. napon 2010.04.03 19:23:32
Mindjárt meccs van, a kolléga meg eltűnt, mint Madrid a BL-ből, úgyhogy sebtiben megpróbálok improvizálni valami emészthetőt az előttünk álló fordulóról, ami semmi lényeges változást nem fog hozni. A Barcelona legyűri otthon a Bilbaót, a Madrid is elhozza a pontokat…..
Jó kocsmában jártamszuper meccset láttama Barca majdnem nyerta kórházban már nincsen hely.Elképesztően nehéz szavakba önteni azt a bódulatot, amit még most is érzek a tegnapi meccstől. Fantasztikus első húsz perc, őrületes Almunia, húgyagyú svejci és egy nagy feltámadás a…..
El Clásico Apokalipszis? Álom! 2010.03.31 12:43:00
Kedves Kollégám nevében is szeretnék elnézést kérni, ittas állapotában azt hitte, hogy az arsenal.blog.hu-ra ír, de véletlenül itt jelentette meg. Kicsit túlvizionálta az Arsenal képességeit. Valóban döcög a Barca szekere, de azért az Arsenalt egekbe magasztalni... Szépek,…..
Egész múlt héten elfelejtettünk benneteket tájékoztatni a Barca és a Madrid által beréámolt tíz gólról, ráadásul Madridban hamarosan útjára indul a labda (méghozzá szélsebesen a Sporting Gijón kapuja felé), úgyhogy összehányavetiskedünk nektek egy egész heti…..
Vissza kell váltani a pezsgős üvegeket, el kell hessegetni az örömmámor fellegeit, mert nehéz hétvége (4 óra) elé néz a Barcelona. Lemegy addig egy pár érdektelen spanyol meccs, aztán vasárnap este hétkor a Valencia lép pályára a Nou Campban, utána pedig a Valladolid fogadja a…..
El Clásico A statisztika ereje 2010.03.10 12:31:00
A szerző nem szeretné ismételni önmagát, az odavágó előzetese óta csak annyi történt, hogy érvényesítette magát a statisztika. A Lyon nyert otthon, gólt sem kapott. A statisztika a madridi visszavágóra döntetlent jósol, ami a spanyoloknak kieséssel lenne egyenlő. Madridék…..
Kizökkentő dolog a labdarúgás, pláne, hogy az igazi szurkoló életébe annyira beleivódik, hogy bármelyik másodpercben képes előbújni valami keserű rémálommal, vagy emlékkel. Közönséges hétfő délután indultam hazafelé, mindenkinek van elképzelése, hogy ez Budapesten hogy…..
El Clásico Előzetes, 24. forduló 2010.02.27 16:49:00
Kicsit keserű szájízzel várjuk a hétvégi Malaga elleni kedélyjavítót. A BL-meccs kellemetlen utóízéről nem a Stuttgart tehet, hiszen játékukkal, pozitív hozzáállásukkal kellemes csalódást okoztak a svábok, sokkal aggasztóbb, hogy az Atletico elleni borzasztó meccse után…..
Megszórta ellenfeleit mind a két csapat. A Racing négy gombóccal ment haza Barcelonából, a Villarreal meg hattal Madridból. A Real gyorsan elhallgattatta a lyoni zakó miatt morgolódókat, avagy kárörvendőket (nekik azért még van remény), a Barca meg tartalékosan is meggyőző…..
El Clásico Előzetes, 23. forduló 2010.02.20 16:45:00
A héten a szurkolók boldogsághormonjait csak a káröröm aktiválhatta, hiszen a Barca vasárnap elszenvedte első vereségét a bajnokságban, kedden meg fotelból nézte végig, ahogy a Real ismét zakóval tér haza Lyonból. A felállás ezen a hétvégén pont fordított, mint az előző…..
Emlékszünk arra, amikor a Celta és a Sociedad is BL-résztvevő volt? Nem? Segítek. A magyar bajnok a selejtező második körében bucsúztatta a HJK Helsinkit, majd 5:0-ra égett a Celtic ellen. Kiesvén a Uefába, ott a Dinamo Zágráb búcsúztatta őket 3:1-gyel. Az évtized legalább…..
El Clásico Közelebb... 2010.02.15 12:34:00
Padlózott a Barcelona, Madridék pedig, ahogy az várható volt, nem hibáztak. Kettő pontra zuhant a különbség, aminél azért elgondolkodtatóbb, hogy pillanatnyi formahanyatlásról beszélhetünk a Barcelonánál, vagy egy hullámvölgy kezdetéről. Mindjárt kifejtem a vészmadárkodásom…..