Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakállam titkára

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Madách a nekrofil 2011.05.23 19:04:00
A mai nap Pörzse Sándor az Országházban Alföldi Róbertnak azt a magatartását tette szóvá, hogy orális szexet kívánt egy jobbik közeli kísérleti tévé hölgyriporterénekPörzse a sajtóból már jól ismert azon esetről beszélt, amikor Alföldi a Nemzeti Színház előtt tartott…..
szakállam titkára 2011.05.24 16:31:49
@lyesmith: Elnézést, hogy hozzád szólok, de ebben igazat adok neked.
Pedig én láttam Alföldi darabot, amiről kijöttem öklendezve (nem a szexuális töltete miatt, hanem a homo töltete miatt, amit én nem szívesen nézek élőben).
De nem ez határozza meg, hogy az illető jó vezető-e vagy sem. Maximum le kell venni a darabját.
szakállam titkára 2011.05.24 16:37:36
@lyesmith: @Kavix: Láttátok az "Angyali üdvözlet" c. filmet? Abban kisgyerekek játszák el a darabot. Az is megbotránkoztat (pl. az elején egy kislány egy sír fölött szül), de hogy mondjam, nem PERVERZ. Pedig azt fiatalon, tizenhat évesen láttam először. De a film kerek egész, gyerekestül. Érted, hogy mire megy ki a játék.

De a Rendező Úrnál sajnos ez csak a homoszexuális perverzióig jut el sokunk szerint. És itt a gond szerény véleményem szerint.
szakállam titkára 2011.05.24 16:40:27
@lyesmith: Egyetértek azzal, hogy itt is két pártra szakad a közönség, és nem szabad keverni, hogy jobb vagy bal. Ez szerintem a közerkölcsről szól, ami egyénenként változik, de nagyvonalakban nem. Van, akinek leveri a biztosítékot (nekem Alföldinél leverte), van, akinél nem veri le, vagy nem ő veri le.

De ebből valóban nem kell politikát csinálni, mert annak semmi köze hozzá, sőt, ebben nem szabadna a politikának szerepet vállalnia, mert nem demokratikus.
Fura közjáték vezette fel a ma reggeli Mokkában az összenőtt női szemöldök világbajnoka, azaz Kiszel Tünde legújabb fellépését. Vujity Tvrtko, aki most éppen a Tv2 reggeli műsorában haknizik, már a felkonfban elküldte az anyjába a naptárjaiból és kvázi celebstátuszából…..
szakállam titkára 2010.10.25 16:25:53
@himpellér: Dehogy! President Tvrtko for Kiszel Tünde!
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
szakállam titkára 2010.10.21 14:42:47
@Lesből Támadó Szárítókötél: Bocsánat, hamarabb kérdezted. Abszolút ez jutott eszembe. Ott a pont.
Egy újabb többfelvonásos teleregény zúdult a Homárra. Ezúttal a Malév találta ki, hogy hirtelen fellépő technikai hiba miatt törölt járata után nem fizet kártérítést naiv ügyfélnek, akinek egy napja ráment a projektre. Nyalánkság, hogy a Békéltető Testület egy hasonló…..
szakállam titkára 2009.10.13 12:58:27
@@nális Coitus: Szeretem az ilyen lúzereket, akik jól megszívták (ráadásul két kézzel barátom, a buzilesz jegyeddel), hagyják és kussba maradnak, majd kognitív disszonanciájuk miatt leugatják azt, aki viszont nem hagyta magát, magukat hősként állítják be.

Nem, kedves barátom, a te viselkedésed volt gyáva kukac, és a köszönjük neked, hogy biznic lúzerséged történetét megosztottad velünk.
szakállam titkára 2009.10.13 13:54:18
@AnnaM: Aránytalanságról annyit szeretnék neked mondani, hogy 10 éves voltam, mikor apámat vártuk haza arab országból (dolgozni volt kint, tolmácsként). És nem jött aznap haza, mi meg vártuk. Másnap, mikor megérkezett végre, napokig nem tudtam beszélni.

Ezt csak azért mesélem el, mert ha a te párod/szülőd, hozzátartozód maradna egy teljesen más kultúrájú, európai szemmel veszélyes helyen (mégha ez most itt közhely és sztereotíp, de ettől még ez van), nem tudom, mennyire tartanád aránytalannak. A munkahelyeden mi lenne, a családtagjaiddal mi lenne, mit okozhat egy ilyesmi.
szakállam titkára 2009.10.14 11:57:41
@@nális Coitus: Sajnos, tévedsz ánusz barátom. Csak én nem a putri, fapados Orly-n szoktam leszállni, hanem a Charles de Gaulle-on. Méghozzá havi rendszerességgel. Csupán nem azzal kompenzálom képességbeli hiányosságaimat, hogy buzileszen utazom.