Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Earthq

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma tartják a parlamenti választásokat Szlovákiában, a szavazófülkék reggel 7-től (egyes helyeken 5-től) este 10-ig vannak nyitva. Északi szomszédunknál (szerencsés ország!) nincs kampánycsend, így még ma is nyomják a pártok. A fenti MKP-táblát a szavazóhelyiség…..
  Sokan azt hiszik, hogy a letiltás csak gerillamarketing, pedig nem. Ez a rideg valóság. Más kérdés, hogy mennyire tekinthető letiltásnak az, hogy Biszku Béla lánya besétált a moziba és azt mondta, hogy az apukája nem járul hozzá. A mozi mindenesetre megijedt, ami érthető egy…..
Earthq 2010.06.11 07:15:37
@lelkylola:

Fel a netre úgy-úgy, hagy nézhesse meg az egész ország milyen emberek rohangálnak még szabad lábon.
Amint letölthető lesz, a családomnak ez egy kötelező dokumentum film lesz... :/
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
Megállapodott a FOTA (F1-csapatok szövetsége) az olasz gyárral, az új gumiszerződést már a hétvégén, a Török GP-n bejelenthetik. Az autosport.com szerint a Pirelli 2011-ben és 2012-ben a sorozat kizárólagos beszállítója lesz, legelőbb 2013-ban kaphat ellenfelet. A márka…..
  No persze, ne túlozzunk: csak arról van szó, hogy Pokorni Zoltán ma reggeli kijelentése szerint nem Sólyom Lászlót jelöli majd a Fidesz köztársasági elnöknek. A jelenlegi államfő ötéves ciklusa megérdemel majd egy hosszabb elemzést, de mindent a maga idejében. Néhány…..
Mandiner blog Csoki - Mandiner TV 2010.04.23 21:55:00
  Ma délután tartotta utolsó kampányrendezvényét az elmúlt hetek egyik sztárja, a legtöbbet vitatott választókerület első fordulós második helyezettje, Szanyi Tibor. Az eseményre a Lehel és a Hun utca sarkán került sor, nagyjából ott, ahol Tanársegéd úr kollega…..
Mandiner blog Te kire szavazol? 2010.04.06 07:01:00
  Tegnap a tumblr-közösségben már végigszaladt a mém Bede kérdése nyomán, miszerint ki kire szavaz vasárnap?  A magunk részéről kíváncsian várjuk a Mandiner olvasóinak válaszait is a kérdésre: kire szavaztok egyéniben, illetve listán - és miért? (S másokra miért…..
Earthq 2010.04.06 11:14:30
  Olvasótáborunkról készült felmérésünk harmadik, befejező része arról szól, milyen gyakran és milyen úton keresnek fel minket olvasóink, milyen tulajdonságokat tulajdonítanak blogunknak és kik a kedvenc szerzőik.    A legtöbben blogunk kezdőoldalát…..
  Nagyjából negyven nap van hátra az első fordulóig, s kíváncsiak vagyunk, t. kommentelőink mire számítanak a választásokon. Öt párt területi listás eredményeinek országos átlagára vagyunk kíváncsiak (tehát arra, hogy az összes pártlistás szavazat hány…..
  Tegnap volt a kommunizmus áldozatainak emléknapja.  Lola valamikor 2008 nyarán írt egy posztot  Kommunisták, reszkessetek címmel, illetve a Konzervatóriumon is megjelent egy cikk - Felelősségrevonást! Az írást a szerző azzal a kérdéssel zárta: miért…..
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..
Earthq 2010.02.08 20:15:15
  Ma reggel Budai Bernadettet néztem az M1-en. És ugyan erről is szólhatna az okfejtés, mégsem lesz szó arról, hogy mennyivel jobb csaj volt korábban, és most meg miért nem.   Orbán, úgy tűnik, kellemetlen helyzetbe hozta a szocialistákat: elhatárolódott a…..
Mandiner blog Összeomlás 2010.02.06 12:01:00
  Az elmúlt napokban összeomlott a budapesti érdekeltségű - politikával aktív kapcsolatot ápoló - infrastrukturális-nagybefektetői & gazdasági-tanácsadói holdudvar kapcsolatrendszere Magyarországon. Olyan mértékű átrendeződés lehet Budapesten a jövőben, amire…..
"Mindenkit el kell keserítenem: a választások után sem lesz mód azonnali és világmegváltó intézkedésekre" - mondta Mádi László a MIÉSZ konferenciáján. Szerinte például az adórendszerben nem lehet egy csapásra olyan pozitív változásokat elérni, hogy az megoldja az…..
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
 Fidesz –párti beszédet tartott a köztársasági elnök újévkor.Ha az hangsúlyozza, változásra van szükség, s a szocik a béka segge alatt vannak, s a választás a változás eszköze, akkor nem lehet másra gondolni, mint a nyerésre álló jobboldali koalíció…..
Earthq 2010.01.02 02:33:43
A köztársasági elnököt nem az emberek, hanem a pártok válasszák meg, szóval soha nem lesz független sőt, a hatalmon lévő párt még jó, hogy a saját katonáját akarják oda rakni, mert nem szeretik ha vissza dobja a törvény módosítást új törvényt stb... Szóval a Szociknak ez sem jött össze.
Ne nézzük az elmúlt nyolc évet csak az elmúlt négyet. Még azokat az ötleteket sem tudták megcsinálni, aminek az alapgondolata nem is lett volna rossz... Annyira béna balfék banda, hogy hihetetlen... Lehetne a Magyar Nyomik pártja is. vagy Magyar Szerencsétlenek pártja.
Amúgy megkell nézni azokat a városokat ahol Fideszes és ahol Szoci polgármester van... Mindent elszúrtak, mindent tönkre vágtak. Sólyom László akkor tudott volna teljesen semleges szöveget mondani, ha ő is beállt volna hazudozni... Nem azért fáj, mert a szerencsétlenek mindent haza vágtak, hanem mert jött a válság és a H1n1...
Orbán Viktort én nem kedvelem, de a szavazásnál azért fogok a Fideszre szavazni, mert tele van nagyon jó politkisokkal, és nem kell nagy nevekre gondolni.
Amitől félek, hogy nem fogják leépíteni a nagy állami víz fejet, nem fogják utcára tenni a sok fizetett munkanélkülit, és nem fogják elszmáltotatni a szocikat, pedig szívesen küldenék Lendvai Ildikónak karácsonyra segély csomagot a Váci Fegyházba...
Ne haragudjatok, de undorító kormányzati ciklusnak lesz vége... Nagyon várom már a választásokat.
  Lehet, hogy az Első Online Szlovák-Magyar Flamewar casus bellije lesz, de akkor sem hallgathatjuk el a hírt, hogy árverezik a szlovák koronázási ékszereket:   (via Bede Márton)..
„Azon nem csodálkozom, hogy lehazudja a csillagot az égről. Azon már inkább, hogy ezt minden következmény nélkül teheti.”Gyurcsány Ferenc Orbán Viktorról, ma. Felnéztem, hátha...
Mandiner blog Olajfácskák 2009.11.10 20:20:02
  Ejnye, szegény Mesterházy "Athos" Attila alig egy napig szellőztethette saját nevét az MSZP miniszterelnökjelöltjeként, hiszen este Retkes Attila, az egyik SZDSZ egyik feje bedobta, hogy legyen Bokros Lajos az MSZP, az SZDSZ és az MDF közös kormányfőjelöltje. A bajszos…..
  Ha választanunk kéne, hogy magyar balliberális értelmiségiek/politikusok legyünk, vagy AIDS-es transzvesztiták egy észak-koreai munkatáborban, valószínűleg az utóbbit választanánk: így lenne rá reményünk, hogy életünk hátralevő napjaiban is, ha nehezen is, de…..
  Nagy tisztelettel köszöntünk mindenkit a világ legfurcsább helyén. Ez itt Centralia, egy valaha volt bányászfalu mélyen Pennsylvania szövetségi állam belsejében, a hatvanegyes főút mentén, valahol Ashland és Aristes között. Egy szellemváros: 1981-ben…..