Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LuxiMFP

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 20-án megkaptuk a Disenchantment második évadát. Az első egy elég nagy cliffhangerrel végződött, így kíváncsian vártuk, mi lesz a folytatás. Az első évad fogadtatása elég vegyes volt, viszont úgy tűnt az évad végére egyre csak erősebb lett. Nézzük, hogyan sikerült a folytatás, enyhe…..
Még márciusban kimentem az AMTS-re, hogy megnézzem, merről fújnak a szelek idén a matt fólia - fényes felni szcénában, és még be se léptem az első pavilonba, amikor a lengőajtón egy 30 Hz-es basszushullám hátán kiáramló csoportból kivágott egy huszonéves srác, és azt kérdezte: Mi van már a…..
LuxiMFP 2018.06.22 20:47:49
@Nínó Karotta:

Ez mind szép, de a Powered Áki szálat valahogy most már muszáj lenne feloldanod.
Amikor még jöttek a posztok, ő volt az atyaúristen, aztán szünet, most pedig látványosan nem-kimondva valami átverős gány-mesterré lépett vissza.

Kérlek kösd össze a két végét ennek a történetnek, ne hagyd ezt így lógva a levegőben. Évek óta lelkesen és hűségesen követjük a Hangyász sztorit, enélkül van egy fájó kielégületlenség-érzésünk...
Egy rész elég volt ahhoz, hogy az emberben feltámadjon a remény és a lelkesedés arra nézve, hogy az a sorozat, aminek az indulása sem volt egyszerű, és amit az NBC azzal dobott vissza annak idején, hogy jó, jó, de nem lehetne zombik nélkül? és ami az elmúlt hét év alatt legalább annyi izgalmas…..
Az emberek gyakran nem tudják, mi a különbség vevőélmény (customer experience, röviden CX) és felhasználói élmény (user experience, röviden UX) között. Van egyáltalán különbség? Ha igen, miben? Ha nincs, miért a két külön kifejezés? Honnan lehet tudni, hogy jó céget bízol-e meg és mire számíthatsz?…..
A minap egy érdekes vitába csöppentem ("Startup vállalkozók" Facebook-csoport) az önvezető autók jövőjéről, melyben többen is az elterjedés akadályának tartották a kérdés jogi tisztázatlanságát. De vajon tényleg olyan nehéz kérdés ez?! (kép innen) Nos, álláspontom szerint olyannyira nem, hogy…..
Sok módszert kipróbáltál már a rezsiköltség csökkentésére, de egyik sem vált be igazán? Itt egy tuti ötlet a svédektől, amivel a téli hónapok nagy részében megúszhatod a fűtésszámlát, ráadásul decemberben sem kell az áruházakban zöldséget venned. Forrás: www.almaimotthona.hu Egy svéd házaspár…..
Olvasónk, Kiss Krisztián hívta fel a figyelmünket erre a nagyon érdekes sportágra. Az Association of Classic Trial Clubs szervezésében kerülnek megrendezésre ezek a futamok, amik a régmúlt trial/raliversenyek szabályai szerint kerülnek megrendezésre. Alapvető különbség nincs a…..
Régi tervem volt, hogy minden évben szeretnék vinni pályán pár embert, olyan meghatóan rengetegen vagytok, akik követitek a Hangyász sorsát, és láthatóan sokatoknak igazi szívügye. Ezért megbeszéltem a Michelinnel, hogy adnak egy szett Pilot Sport Cupot, ami…..
LuxiMFP 2014.11.19 20:38:42
LuxiMFP 2015.03.03 11:03:00
A doboz méretes, a buggy sokat ígérően lapít odabent, pedig nem egy vorsprung durch technik. A titka másban rejlik. A mi lakásunk lényegében egy hatalmas parkoló. Nem nagy etwas, akinek két gyermeke van, az tudja jól, hogy amíg kicsit fel nem cseperednek, addig lényegében csak…..
Tavaly hatalmas siker volt a Faluvégi Farolás nevű low-cost rendezvényünk. Sosem gondoltuk volna, hogy a picike Kakucsringen ilyen remek bulit tudunk csinálni, aránylag problémamentesen, remek hangulatban. Ilyen ni: Szerintem simán csak az ország legjobb hangulatú rendezvénye volt…..
Ez nem egy világbajnokság, nincsenek benne milliók, sztárgázsik és csillogás. Nem közvetítik az összes kontinensen, nem lepik el a celebek, na meg sokaknak nem is érdekes. Hiszen túl egyszerű, túl pronyó, koszos, sáros, veszélyes és... ...és valószínűleg ők erre pont tesznek…..
LuxiMFP 2014.09.07 21:15:16
@Mamagaio: Lehet menni most is kicsi pénzből, csak nagyon eltávolodott egymástól a két véglet.
OB szinten, főleg eredményesen, ez rohadt drága dolog lett.
De, kiskategóriában, esetleg amatőrben szinte bármilyen pici pénzből lehet menni.

Az autósportnak a nagy átka, hogy nem nagyon tudnak a versenyzők visszafele lépkedni. Aki ment már slickkel, az nem tesz fel többé utcai gumit, aki egyszer tolós váltót használt, az utána eladja a fél veséjét érte, aki pedig OB-ban ment, az nem megy lejjebb, inkább nem megy egyáltalán.

Furcsa ez, főleg hogy most tavasszal mentem RC amatőrben Pócson, és azt számolgattam, hogy hajszálpontosan ugyanannyit voltam a pályán, ugyanazon nézők előtt, mint a az OB-sok.
Elkapni őket nehéz, a rendszám sem old meg mindent. A jó hír viszont, hogy ismét elveszítette valaki Subaru-szüzességét! Egy rendes Subaruval. Az Égéstér 133. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Ha drón, akkor hadviselés. A többség számára legalábbis a katonai célokra alkalmazott, pilóta nélküli gépek ugranak be, pedig a békésebb felhasználás sem áll tőlük távol. Például itt a Hexakopter, a sokat sejtető MikroKopter nevű cégtől, ami egy GoPrót cipel…..
A kutyának sem kellettek, most mégis ismét megpróbálnak odapörkölni a VW-nek és a BMW-nek. De mivel? Az Égéstér 126. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
Történetek a múltból, Fuser-gate és egy kis BMW. Valamint a vásárolt érettségik. Az Égéstér 120. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Végigdörgök a tribün előtt, kicsit meglebbentem balra a jobbkanyar előtt, skandináv flikk, ugye, visszaszúrom másodikba, és mivel nem tudok gázfröccsöt adni az istenverte pedálgép miatt, már blokkolnak is a hátsó kerekek, mintha kéziféket rántottam volna. Szépen keresztbe…..
LuxiMFP 2014.03.06 18:13:34
Nem hiszem, hogy valaha is magamhoz fogok térni abból a szomorú tényből, hogy Isaac Asimov zseniális Alapítványára Roland Emmerich tette rá a kezét, főleg, hogy az adaptálás kapcsán a germán katasztrófafilmes ilyen hülyeségekkel sokkolt, no de úgy tűnik, kezd lejönni a földre…..
Sajnos a Barum után Kassára nem tudtam elmenni, ezért a szokásosnál is többet nézelődtem a neten, keresgéltem a jobbnál-jobb képeket, videókat. Nem tudta elkerülni a figyelmem Maticsék bukásának híre, mely sajnos személyi sérüléssel végződött: Zejda Vikit (a navigátort)…..