Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuparajz

3 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
Amint szóba elegyedünk az értékesítővel, meghökkentő ténnyel kell szembesülnünk: a használtautó-beszámítási diszkonthoz nem is kell használt autó. Mai cikkünk blogposztja...
Tegnap eszméletlenül pörgős nap volt. Csak úgy zúdultak a hozzászólások. Kaptam hideget - meleget, de azt kell, hogy mondjam, a blogra látogató ingatlanosok hozzáállása több volt mint pozitív. Rengeteg tippet / ötletet adtak, valóban segíteni próbáltak. Őszintén.…..
Csupa jó hír 2010.11.08 09:57:27
Belsőség Úgyis az autó dönt 2010.07.21 05:00:00
Hogy milyen jármű hozza ki belőlem a legellenszenvesebb köcsögöt? Na, vajon mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Csupa rajz Figyelmeztetés 2009.12.01 15:29:00
 ..
Csupa rajz Astoria 2009.10.15 14:40:00
 ..
  Ön sokat autózik? Drága kocsija van? Elképzelhetőnek tartja, hogy jobban jönne ki anyagilag, ha eladná, és taxival járna?  Vélemények az azonos című írásunkról...
csuparajz 2009.06.17 09:34:41
Érdekes volt nekem a cikk, mert ezt én is kiszámoltam, amikor kb. 2 évig nem volt saját autóm, és már volt 1 gyerekem.
Az akkori összes "helyváltoztatási", közlekedési szokásunkat figyelembevéve, azt jött ki, hogy saját autó nélkül, esetenként taxi más esetben pedig olcsó kölcsönzői autó megoldással, szigorúan anyagilag nézve, valóban olcsóbbra jött ki, mint a saját autó fenntartása. De persze ebben benne volt az is, hogy nem feltétlenül mindenhova taxi vagy bérautó volt a megoldás, hisze volt benne olykor bkv vagy vonat, illetve néha olyan kölcsönautó aminek nem volt bérleti díja (családból). Szóval nem egyszerű kiszámolgatni, és persze nemcsak anyagi része van. Mikor a második gyerek megszületett végül akkor szántuk el magunkat saját autó vásárlására. Mert azért mégis más az, ha ott áll a ház előtt napi 24 órában és bármikor mehetünk. A taxi, a kölcsönautó folyamatos szervezést, tervezést, "előregondolkozást" igényel. Telefonon rendelés, várakozás, van-e szabad autó arra a hétvégére a kölcsönzőben, milyen messze kell érte menni, ha házhoz hozzák az sokkal drágább stb. Meg a macera a gyerekülésekkel. Taxiban ugyan nem kötelező, de hát a saját gyerekeimről van szó, nem fogom a véletlenre bízni. Na most minden esetben lecuccolni a lakásból a két gyerekülést (tárolni is kell valahol), taxiba berakni, aztán ahova megyünk pl. vendégségbe, rendezvényre, akárhova ott hova tegyem, meg ilyenek.
„Ide figyeljen, Viktor! Higgye el nekem, előbb-utóbb úgyis mindenki eljut a Mercedeshez.”Lippai János, az Autóreál GMK tulajdonosa 1989-benHuszonhárom éves voltam. Ralinavigátor. És esténként egy metálzöld Golf II GTI-ről álmodtam, Kamei spoilerszettesről, kemény…..
csuparajz 2009.06.05 10:05:00
@Matiz: Ja, nekem régi álmom volt egy kereklámpás ezerötös, sokáig bírtam, győzködtem magam, de aztán nem bírtam ki vettem egyet. Minden szempontból teljesen irracionális dolog a Toyota mellett, de imádom vezetni, meg bütykölgetni:)
csuparajz 2009.06.05 09:57:14
@Ubul1: Mire én a 350 ezret elérem ezzel a kocsival, szerintem már nyugdíjas, de legalábis erős 50-es leszek. Az meg már az a kor amikor piros sportkocsit kell venni:)
csuparajz 2009.06.05 09:59:18
@DBandesz: az enyém speciel angol...