Regisztráció Blogot indítok
Adatok
after80

234 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az pedig pusztán hit kérdése lesz, hogy hazudott-e a kormány, vagy megvédte ismét az embereket az IMF-től. A beszélő bot náluk van” – írta tegnap egy olvasóm, aki szerint elkapkodott volt azt gondolnom, hogy Orbán Viktor sárvári videózása után csak két kimenet lehetséges.…..
A nemzet krónikása a facebookon ossza meg a tüntetésken, kilakoltatásokon és egyéb eseményeke készült felvételeit. Itt keressétek: www.facebook.com/sodi.film ..
  Tüntetés: tisztítsuk meg az utcát a szennytől! (Január 2., 18:00) Olvasta már?close     Napi jóhír: a Jordán folyó lehet a jordánpozitív nép végzete Submitted by Mr. A on Sat, 12/31/2011 - 18:28 Ha nem tetszik, hogy…..
Egy láthatatlan világháború folyik a föld bolygón. A katona neve: gazdasági bérgyilkos. Szerencsére nem kapcsolódik a "Vonzás Törvényhez" , ami egy NAGY parasztvakítás, de ha kicsit Komolyabban belegondolsz azokba a dolgokba, amik elhangzanak a filmben, akkor…..
 A turulszobor után Wass Albert szobrát gyaláznák meg Noé Hisztináék Nemrég antifaszisták gyalázták meg a budai turulszobrot: szemeteszsákot és wc-papírt húztak a szoborra, mindezt pedig büszkén vállalták, utólag egy képet is közzétettek:Vajnai, Nyári és…..
  Sajnos most megtiltották a további élő közvetítést.Rövid összefoglalóval majd este jelentkezem.Itt van a tiltás előtti utolsó 15 perc:Stream videos at UstreamKorábban írtam:Most éppen szünet van. A bíróság délután 2-ig szünetet tart. A szünet előtti utolsó 37…..
Varánusz Jobbik a Fidesz pincsije 2011.09.20 06:15:40
Hurráéljen, győzött A Nagy Végtörlesztő Forradalom. 277 igen, 9 nem és 30 húzódozás - akarom mondani tartózkodás - arányban tette lehetővé kormányunk többek között saját tagjainak, hogy devizahiteleiket jóárasítva végtörleszthessék. A tét nem volt kicsi, hisz csak a…..
 Alapvető emberi tulajdonság, hogy tart, bizalmatlan attól, ami idegen, évezredeken át túlélésének alapja volt, miként a szervezet is kiveti magából a betolakodó idegen élőlényeket. A liberális politikai, ideológiai irányzatok, amik a "másság" az…..
 Blogunk egy külföldi barátja egy érdekes embert fedezett fel a facebook közösségi oldalán.    Az illető neve : Marko D Knudsen aki egy németországi cigány és egyben roma fajvédő is aki németországi aki az Európai Romaellenesség Figyelő Bizottság elnöke.  …..
      Egy új blogot mutatok be amit egy iwiw fórumozó írásaiból lett össze állítva. A bevezetőből: "Píréz Magyarként ismernek az Iwiw.hu  közösségi oldal felhasználói. Sokan próbálnak támadni azzal hogy életem régebbi időszakában baloldali ember…..
Bár alapvetően a Transzcendentális Meditációt kívánja népszerűsíteni az oldal de emellett érdekes dolgokat tudhatunk meg az agyról. A következő idézetek a egyes cigányokra is igazak lehetnek. "- A stresszes tapasztalatok akadályozzák a frontális lebeny fejlődését. A…..
  A blog folytatódik. Oldala itt érhető el:    hhttp://sodiharc.wordpress.com/..
 Felhívás! 2010. november 6-án támadást intézünk a sötétség erői ellen! A világ minden pontján este nyolc órakor fellobbannak a lángok és a fény erejével megkezdjük harcunkat egy élhetőbb szebb világért! Legyél Te is az igazság harcosa! Barátaiddal, ismerőseiddel…..
Felszólítjuk Elnök asszonyt, hogy haladéktalanul kezdeményezze a kuruc.info azonnali és végleges hatályú betiltását. Meggyőződésünk, hogy Önnek, mint a média irányításáért és ellenőrzéséért felelős állami intézmény legfőbb vezetőjének alkotmányos és erkölcsi…..
after80 2010.11.20 15:42:14
Szittyás oldal már létezik. szittya.com/
Nyomtatott formában is olvastam egyszer.
A T-Mobile elismerte, hogy cenzúrázza a forgalmazott szöveges üzeneteket a hálózatában. Az ügyben egy marketinggel foglalkozó EZ Text cég indított keresetet a New Yorki szövetségi bíróságon. Mint kiderült, mindenféle külön értesítés, jelzés nélkül törölhetnek a…..
     Minden szennyet összeszednek mindenhonnan. Ha te is ismersz pár szennyet elküldheted nekik. Maunikától Józsibarátig mindent megtalálsz.   tvszenny.puruttya.hu ..
Gőzcsap Koncentráció... 2010.09.11 08:47:00
A jobbik, és Vona vezér kiváló ötlete ez a bentlakásos iskola dolog a romáknak. Mindjárt eszembe is jut egy vicc: Mit csinálsz cigány?Koncentrálok...De jó! Pont ilyen tábort szervezünk a barátainkkal... Tehát fogjuk meg a rakat romakölköt, pakoljuk be őket egy zárt intézménybe,…..
after80 2010.09.18 16:32:18
Ma az ajkai Jobbik rendezvény elég egyoldalúra sikerült!Nem láttam egyetlen arabot sem...
after80 2010.09.18 16:31:17
  Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy a Fidesz akkor is ennyit foglalkozna-e a deviza alapú lakáshitelesekkel, ha nem lenne választási kampány. A témának az önkormányzatisághoz abszolút nincs köze, az elmúlt napokban mégis ez a kormánypártok első számú témája. Nem…..
after80 2010.09.18 16:28:52
 A reductio ad absurdum (latin: visszavezetés az abszurdra) az érvelés egy igen szellemes formája, amely során az érvelő elfogadja vitapartnere állítását, majd annak logikája mentén továbbhaladva kimutatja, hogy az állítás képtelenséghez vezet. Így bizonyítja be az eredeti…..
after80 2010.09.18 16:27:22
Aki tagadja, hogy van cigánybűnözés, azt a Jobbik börtönbe csukná. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben világossá tette: ha valakit csak a származása okán tekintenek potenciális bűnözőnek, maga is tiltakozni fog. Tehát Orbán szerint sincs cigánybünőzés. Pedig egykor volt…..
after80 2010.09.18 16:26:26
 Tegnapelőtt Flash Mobot hirdetünk a VII. kerületi önkormányzat elé, a Szimpla nyitvatartásának korlátozása miatt.   Tegnap megtartottuk a Flash Mobot, ahol ott volt a Szimpla üzletvezetője, tulajdonosa, Jávor Benedek LMP-s főpolgármester jelölt és Moldován László VII.…..
after80 2010.09.18 16:25:10