Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scupra

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
scupra 2012.12.15 03:36:58
@Porsche Turbó:

Neked tényleg van egy EVO II-d??? 190 2.5 16v EVO II?
Állítólag 2 darab van az országban. Ha az egyik a tied, akkor fogadd őszinte kézszorításom! Ha csak 2.3-asból van, akkor is bevennél a végrendeletedbe? :)))
scupra 2012.12.15 19:37:27
@Porsche Turbó:

Most erre mit mondjak... Irigy vagyok, a szó legrosszabb értelmében! :)
Jársz itthoni Mercedes találkozókra vagy meg lehet ezt a gyönyörűséget tekinteni?

Akkor gondolom ez nem a tied, mert ő azt írja, "tudtommal kettő darab van Magyarországon!".

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=6405#!6405-2
Többen is megpróbálták az idei Pikes Peak hegyiversenyt elektromos autóval teljesíteni, és nem is voltak esélytelenek. A Toyota prototípus hatodik ideje mutatja, mennyire nem. Azt viszont sosem gondoltam volna, hogy ekkora csalódást okoznak. Amikor a 80-as évek végén először…..
scupra 2012.08.17 22:32:06
@Cifu78:

"Pont ezt mondom. Nem arról szól a versenysport, hogy szépen csapassa a gépet az emberke. Ha ez lenne a cél, akkor a Formula-1 autókon se lenne blokkolásgátló meg kipörgésgátló."

Nincs bennük...
A venezuelai autóversenyző a minap bebizonyította, hogy nem csak az F1-es versenyeken kiszámíthatatlan. A minap egy bemutatón mutatott be egy érthetetlen manővert. És ez a srác futamot tudott nyerni a mai formaegyben?! Ugyanez máshonnan: ..
Belsőség Hoppá! Kiadja vagy sem? 2012.06.29 17:42:00
Egy kis hátradőlős, szép, motorhangos, itt-ott reccsenő kis melankólia über-Trabanttal és mindennel, aminek négy kereke van. Jó szórakozást! ..
scupra 2012.06.30 00:04:29