Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amelie11

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam egy érdekeset az AutTV-n, gondoltam, hátha illik ide. Szívesen írtam volna gyerekkori rekurziókat is, de a kollegina megelőzött :-)Mivel a köztudatban kétféle kép él az aspie-król, és mindkettő elég negatív sztereotípiának számít (az egyik a Mo.-n "kocka"…..
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
Amelie11 2011.06.02 00:30:45
@Blogger Géza: Amit a munkáltató a bérünk után fizet nyugdíjalapba, azért igenis jogosan követeli a dolgozó a majdani nyugdíjat. Pláne, ha magas a fizetése és ezért elég jó kis járulékot fizet érte a munkaadó, aki egy ember teljes bérköltségét nézi és nem a nettó fizetése érdekli. Teljesen mindegy, hogy mit nevezel bruttónak, és mit teljes bérköltségnek, te milyen járulékot fizetsz meg a munkaadód, minden a munkaadód által kifizetett összegből kerül levonásra, de neked ez bizonyára magas
Amelie11 2011.06.02 00:33:45
@bogancs: de a nyugdíjnak pont az a lényege, hogy csak a nyugdíjaskor elérésével tudsz hozzájutni.. más hasonló pénzügyi konstrukciók is vannak, pl életbiztosítások, önkéntes NYP, amik valamilyen időponthoz, idősávhoz kötöttek
Amelie11 2011.06.02 00:43:15
@Bilbo: Te jó ég! Ahogy a neved is mutatja, hiszel még a tündérmesékben :)
MSZP-FIDESZ egy kutya.. mindegyik a saját zsebét tömködi elsősorban, de komolyan elhiszed, hogy Feriék végig loptak, míg Vitya a szuperhíííró, aki leszállt az égből és megmenti Európát??
Csak a kommunkáció más, az MSZP visszafogottan és alázatot színlelve, míg a FItyisz populista eszközökkel vezeti (meg) a népet
Selmeczi szerint: ... kiderült az is a szocialisták reakcióiból, hogy politikai és anyagi összefonódások lehetnek az MSZP és a magánnyugdíjpénztár-tagok között.ForrásTényleg ennyire hülye vagy?..
Amelie11 2011.02.02 00:03:11
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Amelie11 2011.02.01 23:12:21
@nagymagyarmagyar: Anyááám, ezért tart itt ez a szerencsétlen ország... mert ennyi hülye van benne.
Mióta szabad választás az, hogy a pénzed 3/4-ét elbukod, ha nem adod nekik a 1/4-ét? Vagy a törtekig már nem jutottál el az alsó tagozatban? Elsöprő győzelem? Szerintem hozzád hasonló barom, aki a bankszámláját is bármikor önként és dalolva atyuskáéknak utalná, az lehet az országban remélhetőleg maximum 100e. A többi szerencsétlen kényszerből döntött így
Amelie11 2011.02.01 23:24:34
@Lámpavas: csupán annyi a probléma, hogy az eddig befizetett és ezentúl is lenyúlt 24%-ot, mennyire jogos elvenni.. adják akkor azt is ide, MNYptba, akkor tényleg nincs semmi probléma..
Rájöttem! Orbán Viktor 2010.12.17 09:00:00
Az ember, aki végre hosszú idő óta biztos kézzel fogja az ország már-már gazdátlanná vált gyeplőjét. De nem csak a magyar emberek tisztelik, karizmáját a keleti és nyugati vezetők egyaránt elismerik.Tökéletes angol tudását Oxfordban szerezte, mégis kisvárosi gyerekként…..
Amelie11 2010.12.17 20:07:22
Aki napi szinten érdeklődik a politika iránt, az bizony hetek óta várt a tegnapi napra. A két nagy rivális, a jobb- és a baloldal legfőbb magyarországi helytartója, mint Rocky Balboa és Apollo Creed csapott össze (verbálisan) tegnap a Parlamentben. (Igaz, ami igaz, egy sztárboxnak…..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..