Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dni

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én egy széket akarok venni. Tegnap végképp elszakadt a forgószékem szövete, lassan kell vennem egy másikat. Olyan széket akarok, ami nem fog egy év alatt összetörni alattam, vannak kerekei, forog, gázrugós - és kényelmes. Én egy széket akarok venni. Nem érdekel a története a cégnek, nem érdekel,…..
Belsőség Zörögsz, te rohadék?! 2014.04.19 13:48:34
Feleségem Balenója sem akarja megbízhatatlanságával feldobni az Avensistől beszürkült hétköznapjainkat. Megy, na. Pár apróságot majd még megcsinálok rajta, de azok már komfortszolgáltatások lesznek, mint a tolatóradar, amit két éve aszalunk a dobozában. Én persze csak néha…..
Fura egy történet. John Christman fejlesztő július 23-án vásárolta meg a Lionját 31.79 dollárért (áfával). Először frissített, majd inkább újratelepítette az egész gépet, mert nem működött rendesen a rendszer.Fejlesztőként bejelentkezett, és letöltötte a legutolsó iTunes…..
Az Apple kiadta a Lion harmadik Developer Preview-ját,és természetesen megint egy halom kisebb ficsör. animáció, bug és rejtély várja a tesztelőket. Egyet kiemelnék ezek közül, amivel egyértelmű lesz, hogy ismét Safarira váltok az új operációs rendszerrel. Ez pedig a…..
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
Nekem nem. Erre a következtetésre jutottam, miután elkértem az iStyle-tól a létező legerősebb MacBook Prót, a 2,2 gigahertzes, négymagos Core i7-es processzorral, 4 gigabájt memóriával és AMD Radeon HD 6750M-mel szerelt szörnyet.Elvégeztem persze a szokásos teszteket is, és hát az…..
A kérdést a Gizmodo is felvetette, és körülbelül ugyanarra jutott, amire mi ketten Ádámmal: a következő hónapok egyik legnagyobb változása az lehet, hogy a merevlemezt opcionálisan lecserélik a MacBook Prókban valamilyen memóriaalapú háttértárra.Ezt az állítást két úton is…..
A hétvége ugyanugy telt, ahogy az elmult hetek: munkaval... Nem bontanam le napokra mikor mit csinaltunk, mert most az aprobb, de annál idöigényesebb részfeladatok töltötték ki a munkaidőt. Elkészült a difi kihajtás átalakitása (korabban irtam rola), és ma mar fel is került a…..